KnifeMan
31-08-2009, 13:51
Miło mi ogłosić ukryty konkurs, a jednocześnie jego wyniki. O konkursie wiedziałem ja, ex0n i Street i dlatego jednocześnie jesteśmy z niego wykluczeni. To konkurs wyłącznie dla adminów, a polegał on na tym by wyłonić admina, który w ciągu wakacji się nie ociągał i dodał najwięcej osób na blackliste serwera WC3. Konkurs miał zakończyć się 1 września, ale kończy się już, gdyż chwilowo i tak nie ma serwera, ale myślę że dziś wieczorem będzie można jeszcze pograć bez nerwów. Więc o konkursie nikt nic wiedział dlatego tak mnie to cieszy, że admini nie musieli rywalizować i wykonywali swoją pracę, tak, jak to powinna być wykonywana. Czas umieszczania ludzi na BL trwał od 1 lipca do dzisiaj południa.
A oto zwycięzcy, gdyż jest ich dwóch. Zwyciężyli:
- Admin Mroziu
..i
- Admin infinite
Otrzymują oni wstęp do grupy Winner wraz z rangą na okres jednego roku do następnych wakacji...
..oraz Flagę A czyli immunited na wszystko, na serwerze War3FT, na okres jednego miesiąca... :))
Życzę dalszych sukcesów i raz jeszcze..
GRATULACJE ;]
A oto zwycięzcy, gdyż jest ich dwóch. Zwyciężyli:
- Admin Mroziu
..i
- Admin infinite
Otrzymują oni wstęp do grupy Winner wraz z rangą na okres jednego roku do następnych wakacji...
..oraz Flagę A czyli immunited na wszystko, na serwerze War3FT, na okres jednego miesiąca... :))
Życzę dalszych sukcesów i raz jeszcze..
GRATULACJE ;]