Zobacz pełną wersję : admin
karol_96
24-08-2009, 17:21
co trzeba zrobic aby miec adma na war3 ?? Knife man powiedzial ze trzeba pogadac ze streetem ale i takze ze trzeba "dochowywac pozadku na servie nawet jesli sie nie ma adma"
Ja probuje i nawet wykonuje pomagam adminom jak cos to ja moge wyslas sms zeby miec adma Prosze o rospatrzenie sprawy i nie wysmiewanie sie z tego postu
Myślę że tu nie chodzi o pieniądze i mam taką nadzieje, a co do twojego pomagania na serverze to konkretnie co robiłeś?.I myślę też że powinno się trochę pograć, umieć się obchodzić adminem i mieć przynajmniej trochę czasu dla Cs'a?
cheyenne
24-08-2009, 17:58
Przede wszystkim aktywność po drugie aktywność i po trzecie opanowanie oraz kompetencja... przynajmniej tak mi sie wydaje .... zresztą jak sam street bedzie kogos potrzebowal do pomocy to zrobi rekrutacje
KnifeMan
24-08-2009, 22:42
Nie dochowywać porządku ;p tylko mówiłem że jak miałem tylko @czat to starałem się pomagać adminom utrzymać porządek bo się mnie ktoś tam pytał za co ja tam dostałem admina. :D :D
Tak jak koledzy powyżej napisali aktywność przede wszystkim ,ale również jakaś dyscyplina, umiejętność opanowania graczy , czasem również odpowiedni wiek - dlaczego ? Otóż dlatego ,że im osoba starsza tym kompetentniejsza i nie będzie się jakoś bardziej zastanawiała co w danym momencie zrobić i zrobi to szybko bez żadnych skrupułów :-) . Jeżeli już o aktywność mowa , to tyczy się to również forum m.in sensowne posty, pomoc graczom itd ... Jeżeli będziesz spełniał te kryteria i my dojrzymy te Twoje starania to wtedy możemy pomyśleć o daniu Ci tych Twoich "5minut" .
Pozdrawiam :-) .