Zobacz pełną wersję : JailMod Przerobienie Serva
Mac Gyver
23-08-2009, 12:54
Witajcie, ostatnio zauważyłem, że wiele sieci robi serwery JailMod. Polega to na tym że gramy na mapach jail i jesteśmy albo więźniami albo klawiszami. Klawisze rozkazują wieźniom co mają robić i jeżeli nie wykonują albo zaatakują może ich zabić. Z kolei wiezniowie nie moga wchodzić do gun roomu, chyba nie muszę tłumaczyć dlaczego. Jeżeli ufda im się wejść to mogą rozpocząć bunt mordując przy tym całe CT :D
Mod, po prostu rwelacja. Jestem pewny że w ciagu pierwszych godzin nasz serwer się zapełni.
BeneNati
23-08-2009, 22:26
Nie widziałem, ale wydaje mi się że pomysł na +
Tylko co z ludzmi co tego nie ogarniaja? masz normalny mod (ffa czy tp) to wiadomo, lejesz przeciwinika. A tu jak wejdzie ktos 1 raz to nie bedzie mial problemu z ogarem?
Mac Gyver
23-08-2009, 22:44
Raczej nie. Z tego co widze na innych serwach to nie mają. Ja też gram 2 tydzień i od razu zaczaiłem. JBC to jest coś takiego jak zasady gry po wpisaniu w say: ! jail
Dobry pomysl z tym modem nawet raz na nim gralem...
a gzie moge zageac na tym modzie? bo fajny jest
Mac Gyver
24-08-2009, 14:46
Jakby dillu zrobił to o co proszę to na naszym serwie. A tak to są jakieś 5 czy 6 serwerów. Puchatek otworzył parę dni temu, zobacz se tam/
SaveD dla mnie aktualnie życie prywatne jest ważniejsze , już jasno i wyraźnie napisałem ,że wszystkim się zajmę pod koniec wakacji ... Każdy jakoś już wykorzystał Wakacje , wyjeżdżając gdzieś lub miał jakieś swoje sprawy . Ja byłem cały lipiec i początek sierpnia dostępny, aż wreszcie na mnie przyszła kolei i teraz ja mam zawaloną głowę ...
Mac Gyver
25-08-2009, 10:07
No dobra, rozumiem. Na przyszłość zrób se wakacje wcześniej xd
range[r]
25-08-2009, 19:10
NO jestem za tym modem chociaż i tak nie bd grał na ns ..
Dill już jest koniec wakacji ;]
Mac Gyver
26-08-2009, 09:42
ranger ale to bedzie sTEAM.