Zobacz pełną wersję : [ss]Galardo
nick : maciek
data i czas na ss
opis: ban od galardo ale za co ?
od 2 dni zorbiono mi kilkanascie ss.... wiecej czasu to chyba trace na wstawianie tych zdjec niz gre... jezeli mozecie to dajcie troche pograc
http://img252.imageshack.us/gal.php?g=dewestwood0000.png
Czyste podaj ip to cie odbanuje ale i tak mam cie na oku
przemo78
23-08-2009, 12:28
Według mnie włączasz i wyłączasz ajma ,dlatego czasem się zatrzymujesz skanujesz ściany i wyłączasz,takie moje zdanie.Niech się wypowie Galardo i Meli.
Też tak sądzę ale ss czyste odbanowany. Ale jak jeszcze raz wejdziesz na server po tym jak dam Ci bana to nikt Cie już nie odbanuje.
ale wszedlem i czekalem na spec az odpiszesz sam widziales...
[ Dodano: 23-08-09, 13:59 ]
omg! to ze raz na jakis czas sie zatrzymie to nie powod zeby mnie o czity oskarzac.. to nie jest zalezne ode mnie czasem zadzwoni tel a czasami musze odejsc na chwile od komp zreszta jak mialem staty 27:2 to oddalem 1 ss pozniej jest demko na next mapce a nastepnego dnia 34:4 sa 2 ssy i na niczym nie mam czitow! nie ma podstaw zeby mnie o czity oskarzac wiec mnie nie obrazaj!
KnifeMan
23-08-2009, 14:07
podaj ip
Maciek którego słowa w "podaj ip" nie zrozumiałeś? Moje zalecenie. Masz podać wszystkie ip jakie posiadasz o ile nie masz jednego i z czego masz internet do tych ip. :] Chce to tu dziś widzieć bo dostaniesz bana.
mam takie cos jak neostrada
[ Dodano: 23-08-09, 14:40 ]
dlaczego nie dostane unbana skoro nie czituje ? to o co chodzi?
KnifeMan
23-08-2009, 14:49
Pytam o IP.. żebym znał zakres czaisz? ;>
http://twojeip.wp.pl/ wejdz tu i jeszcze raz nam podaj IP. Skoro masz Neostrade to nie mozesz miec takiego samego IP przez godzine.
83.9.201.70
acez70.neoplus.adsl.tpnet.pl
867kb/s
infinite
23-08-2009, 20:25
hahaha mowilem zakres ma taki jak smiley i macias
bl wita
czlowieku ile mozna ci pisac? to ze mieszkam z typem w jednej miejscowosci to nie jest jakas nowa rzecz... to miasto liczy ponad 50 000tys i pewnie polowa z tego ma neo a on mi mowi ze mam zakres jak 25 000tys osob? widze ze nie ma sensu klucenie sie z wami mialem caly dzien przerwy bo jakis kolo sobie cos ubzdural? a gdzie sa dowody? czy czitowalem?
[ Dodano: 23-08-09, 20:54 ]
chyba ze mam zmienic w profilu miejscowosc zebys sie lepiej poczul? moge wpisac warszawa to juz bede maciek z warszawy ?
infinite
24-08-2009, 09:55
dowodow jest duzo np. 2 demka ktore mamy w dziale adminow gdzie w niektorych akcjach zatrzymujesz sie w miejscu jak bys cos wlaczal i zaraz wychodzisz i wiesz gdzie kto jest :)
buhehehehe.... ty to niezly jestes jak juz postawisz na swoim to jestes uparty jak osiol...
po 1 to pierwszy raz slysze ze czity mozna wlaczac i wylaczac nie wychodzac z gry!
po 2 robiono mi ss w trakcie gdy karalem innych i gdzie mialem staty na 1 ss 34:4 na 2 ss 27:2 i na zadnym z nich nie mam czitow zreszta na tych demkach tez nic nie ma wiec mi tu nie wciskaj kitu ze sie gdzies zattrzymuje i wlaczam czity bo sam wiesz ze zatrzymac sie na grze to nie jest zabronione!!
ps: mam juz 2 dzien bana! prosze o szybkiego unbana!
cheyenne
24-08-2009, 21:47
Moim zdaniem czysty... infi nie tylko ty i street macie prawo do grania na serwerze z większym skillem ... proponuje dać mu szanse i posiedzieć na spekcie z włączonym czymstam ... sprawdzałem i nic moim zdaniem .... a rzadko się wstawiam za graczami i do tego nic mnie z tym kolesiem nie łączy ;D jak dla mnie czysty skill
korni007
24-08-2009, 22:21
Tak czysty ale ciezko powiedziec bo duzo dowodów jest na to że to jeden z gosci na bl ale ciezko powiedzieć,, tak to gra czysto i uważam że trzeba dac szanse taka jaką dostał jrk czyli turn off
infinite
24-08-2009, 22:59
wiesz co mi to lotto tylko zeby nie bylo pozniej ze mam racje:)
ja na serwie i tak gram 4fun wiec do was nalezy decyzja:)
KnifeMan
24-08-2009, 23:02
Raczej do Streeta, ale on nie prędko tu wbije. Poczekamy, zobaczymy.
cheyenne
24-08-2009, 23:30
infi zgadzam się z tobą ... ale sam wiesz ilu cziterków przechodzi pomiędzy palcami .... a tutaj mamy jedynie poszlaki ... Bedzie dowód a będzie i ban lecz ja ani na tym a ani na tamtym dmie nic nie widze.... no moze te zatrzymania podejrzane no ale jednak to tylko zatrzymania ....
Te wszystkie jego przesądy musiały się wreszcie sprawdzić "Powracam na serwer, znowu będę karał" ... Już nie wiem co o tym wszystkim myśleć, mimo iż mamy jego zakres . Po prostu brak mi słów ...
panowie sprawdalem zakres mojego kuzyna z tego miasta i tez jest podobny... przeciez kazdy z was pewnie nie raz sie zatrzymal (mam tu na mysli nie spodziewanego goscia w domu lub odebrany telefon) to najczeszcze powody moich zatrzymac...
i tak mnie ktos zbanowal ze wchodzac na serwer pisze mi "kicked banned" a na serwie nie bylem od tego czasu gdy napisalem posta o kornim
[ Dodano: 25-08-09, 10:24 ]
dobra zebyscie nie mieli problemow pozniej to chyba zaraz zamowie steam... a co jest lepsze steam czy css [source]
cheyenne
25-08-2009, 10:36
tylko ze na steamie narazie na war3 nie pograsz... narazie tylko nasz zombiemod jest przystosowany do tego by grac steam i non steam
no zamowilem sorca... I co jaka jest w koncu decyzja w mojej sprawie? przeciez gram czysto i nie wiem dlaczego nie moge grac:(
[ Dodano: 26-08-09, 09:44 ]
przeciez mi ktos dal chyba bana na zjechany? ze mi pisze kicked banned ? dostalem tego bana chwile przed zalozeniem tego posta wiec jakies kilka dni juz nie moge grac...
przemo78
26-08-2009, 20:45
Poczekaj na wypowiedź Streeta,takie jest moje zdanie.
cheyenne
26-08-2009, 23:34
Jk dla mnie możesz grać jeden pro gracz więcej na serwerze się nam przyda.
dlugo jeszcze bede musial czekac?? wogole z jakiej racji mam tyle czekac skoro wszystko wam oddalem ? all ss i demka i wszystko bylo czyste... to jakas zenada:( prawie tydzien nie moge wejsc na serwer a jeszcze musze czekac ?~!