Zobacz pełną wersję : sXe
widzę post dotyczące zwiększenia adminów na wakacje ogólnie ochrony serwera.Dla mnie sprawa jest prosta.
sXe ale nie wiem cze to coś kosztuje założenie sxe na serwer dlatego nie chce się zbędnie wymawiać jak nie wiem dlatego wychodzę z zapytaniem czy są z założeniem sXe jakieś problem czy to kosztuje czy porostu nie chcę go zakładać.ja z własnego doświadczenia wiem ze sxe jest na serwie przydatne szczególnie na War3ft bo grałem na takim serwerze z sxe i byłem bardzo z niego zadowolony wiec prosił bym osoby znające się o udzielenie mi odpowiedzi na moje pytanie i przemyślenie tego. Z góry dziękuje
korni007
16-08-2009, 21:19
Sxe nic nie kosztuje ale było już na serwie i nei zdalo egzaminu :]
A ja jestem za ponownym wgraniem sXe :)
Jak to sie nie zdał.. Grałem wtedy i było bardzo dobrze. Bylo malo ludzi na servie bo poprostu bali sie wchodzic :)
infinite
17-08-2009, 00:35
polowa ludzi co wchodzi na serwa nie jest na forum wiec kiedy sxe bedzie to liczba graczy sie zmniejszy:)
Wiedzmin
17-08-2009, 09:50
Na pewno będzie mniej haxów, ale za to będziesz na serwie cały czas grał 3 vs. 3 !! :/
infinite
17-08-2009, 10:11
czlowieku niewiesz co mowisz:) sxe nie wykrywa haxow dobrze, jednym słowem to gówno a nie antyczit:)
Popieram infiego teraz na wszytko można znaleźć Haxy . sXe jedynie redukuje ich liczbę lecz jak wiecie nawet na Steamie się można spotkać z Haxami ,a jednak to jest NS.
tu się z wami nie zgodzę sxe jest bardzo skuteczne i wszystkie serwery które go majom są zadowolone.Da się ominąć sxe ale do tego trzeba mieć nowe czity które nie łatwo zaleś a jak znajdziesz to najczęściej są na nich wirusy. Ale ogólnie czity typu wh wykorzystują trojana i on jest w każdym czicie na kopie jakiego macie.A najczęściej cziterami są osoby które nie grają na tym serwie które przychodzą i włączają czity po to żeby se pograć na czitach a jak widzom sxe to nawet jeśli by mogli ominąć sxe to nie robją tego gdyż niewiedzom ze mają takie czity które mogą ten system ominąć albo się boją i dla mnie jest to coś nowego ze przez sxe spada liczba ludzi na serwerze do 6 to znaczy że te 14 osub i reszta grały na czitach i teraz się boją wejść.Takie jest moje zdanie w tej sprawie.
korni007
17-08-2009, 12:43
Like tu nie o to chodzi porostu dużo osób nie wchodzi wogóle na forum i nie bedą wiedzieli dlaczego nie mogą wejść na serwer bo nie bedą mieli zainstalowanego SxE
Like a nawet jesli wchodza to np. ja bym nie mogl grac bo nie moge wchodzic jak jest sxe a mam je na kompie i tak jest z wieloma graczami
Sxe nie wgram już na serv... był kiedyś dzień testowy z sxe i ogólnie nie wypał...
Zamykam