Zaloguj się

Zobacz pełną wersję : Weze za KZ

SilverProtec
14-08-2009, 19:48
Ta Super Admin: Infi
Dał mi bana za węże na kz :/ zal
Tylko ze wszyscy admini pozwalają postawiać węże, a infi jak zwykle się czepia
i poza tym dostałem bana na tydzień i w końcu nie wiem czy te węże można stawiać czy nie :| i czy mogę grac na serwie

Np: Przemo powiedzial ze mogę ale nie przy drabinie :/ a ja je postawiłem na środku.

Silver

Gumboss
14-08-2009, 19:51
na drabinie nie mozna a jesli chodz o reszte to kazdy admin ma inne zdanie wg. mnie nie powinienes dostac bana tylko zostac upomniany :]

BeneNati
14-08-2009, 19:59
Mnie się wydaję że nie można na drabinie, i w rogu kampiąc tam. Jak je postawiłeś na środku to zdziwiony jestem że dostałeś bana. Ale poczekajmy na wypowiedź adminów, mam nadzieje że wkońcu zostanie ustalone czy i gdzie można stawiać węże.

Ricardus
14-08-2009, 20:25
Silver węży nie można stawiać na drabinkach w kącie i na górze tam .
Ponieważ jest to uznawane za kampienie .

Street weź uświadom wreście wszystkim adminom bo to się już denerwujące robi .Napisz w dziale dla admina dotyczące knife_zone co można robić ,a co nie.
To z mojej strony

infinite
14-08-2009, 20:54
czlowieku dostales bana bo stawiales weze u góry co zabiera co chwile po 10 hp i czekales tam na ultimate niesmietelnosc i wtedy wychodziles na noze wiec ban zostaje i nie ma nic do gadania

po 2 prosilem cie przez 3 rundy zebys tam nie stawial to ty ***** jak jakis pajac cfaniakowales wiec robisz sobie tydzien wakacji, a jak zobacze cie na serwie to miesiac

TuRN oF
14-08-2009, 20:57
On nie dostał bana za to że zrobił węże.
Tylko za to że czekał aż mu sie ultimate załaduje żeby zabic przeciwnika..
Węże też były na gorze ale nie na drabinie :)

cezo
14-08-2009, 22:11
a co w tym złego mogli mnie atakować a nie czekać aż mi się załaduję :/ POMYŚL

[ Dodano: 14-08-09, 22:12 ]
zal 2 kata :/

Ozi*
14-08-2009, 22:13
lecz nie mogli cie zaatakowac bo by ich weze zgladzily -.-

TuRN oF
14-08-2009, 22:16
Po za tym kazałeś im czekaĆ :) Osobiscie bylem przy tej sytuacjii..