Zobacz pełną wersję : Weze za KZ
SilverProtec
14-08-2009, 19:48
Ta Super Admin: Infi
Dał mi bana za węże na kz :/ zal
Tylko ze wszyscy admini pozwalają postawiać węże, a infi jak zwykle się czepia
i poza tym dostałem bana na tydzień i w końcu nie wiem czy te węże można stawiać czy nie :| i czy mogę grac na serwie
Np: Przemo powiedzial ze mogę ale nie przy drabinie :/ a ja je postawiłem na środku.
Silver
na drabinie nie mozna a jesli chodz o reszte to kazdy admin ma inne zdanie wg. mnie nie powinienes dostac bana tylko zostac upomniany :]
BeneNati
14-08-2009, 19:59
Mnie się wydaję że nie można na drabinie, i w rogu kampiąc tam. Jak je postawiłeś na środku to zdziwiony jestem że dostałeś bana. Ale poczekajmy na wypowiedź adminów, mam nadzieje że wkońcu zostanie ustalone czy i gdzie można stawiać węże.
Ricardus
14-08-2009, 20:25
Silver węży nie można stawiać na drabinkach w kącie i na górze tam .
Ponieważ jest to uznawane za kampienie .
Street weź uświadom wreście wszystkim adminom bo to się już denerwujące robi .Napisz w dziale dla admina dotyczące knife_zone co można robić ,a co nie.
To z mojej strony
infinite
14-08-2009, 20:54
czlowieku dostales bana bo stawiales weze u góry co zabiera co chwile po 10 hp i czekales tam na ultimate niesmietelnosc i wtedy wychodziles na noze wiec ban zostaje i nie ma nic do gadania
po 2 prosilem cie przez 3 rundy zebys tam nie stawial to ty ***** jak jakis pajac cfaniakowales wiec robisz sobie tydzien wakacji, a jak zobacze cie na serwie to miesiac
On nie dostał bana za to że zrobił węże.
Tylko za to że czekał aż mu sie ultimate załaduje żeby zabic przeciwnika..
Węże też były na gorze ale nie na drabinie :)
a co w tym złego mogli mnie atakować a nie czekać aż mi się załaduję :/ POMYŚL
[ Dodano: 14-08-09, 22:12 ]
zal 2 kata :/
lecz nie mogli cie zaatakowac bo by ich weze zgladzily -.-
Po za tym kazałeś im czekaĆ :) Osobiscie bylem przy tej sytuacjii..