Zobacz pełną wersję : Ban dla MaCoO
Jak zapewne wielu z Was wie, na serverze wc3 często przebywa dziecko o nicku MaCoO czy coś w tym stylu. Nadużywa mikrofonu, wyzywa, raszuje itp. Każdy, kto gra w tym samym momencie co on, może to potwierdzić. Ja chciałbym poruszyć tylko kwestię wyzwisk. Wczoraj, gdzieś 9-11, nie wiem dokładnie, grałem sobie i w pewnym momencie zacząłem pisać do tego dzieciaka, by przestał napierdalać przez mic bo się nie da grać, w odpowiedzi dostałem to:
http://img219.imageshack.us/img219/5628/obrazae.png
Proszę o bana dla niego na tydzień za chamskie wyzwiska. Miałem jeszcze snapshota, niestety xtcs nie zapisuje ich ><. Pozdrawiam!
Tak macco naduzywa mikrofonu ale nie raszuje czy wyzywa? wyzywa chyba tylko tych ktozy mowia aby micro ogarnal ;d
TheMaCoo
13-08-2009, 09:17
no wyzwalem cie a dzieckeim nie jestem ... ty domnie darles morde zebym ogarnol micro to sie wkurzylem a wczoraj duzo naduzylam :) bo wkurzony bylem :)) no i juz jestem ogarniety
[ Dodano: 13-08-09, 09:22 ]
nawet 2 bany wczoraj dostalem :-D
macoo owszem czasami nadużywa mikra ale nie raszuje ani nie wyzywa czasami wyzywa ale to jest rzadkość
MaCoo to nieogarniete dziecko ktore czasami wyzywa nawet bez powodu a gaga powinien dostac do konca zycia !
TheMaCoo
13-08-2009, 10:19
powtazam 2 raz ze nie jestem dziecko!!
[ Dodano: 13-08-09, 10:20 ]
jestem prawie w waszym wieku ! 1 rok mlodszy wiec dla was nie jestem dziecko :hah:
Jestes ;) Ciągle drzesz sie przez micro jakbys napisac nie mógł.
Mozesz uzywac mikrofonu. Owszem. Ale w granicach rozsądku..
No ,ale takiego zachowania na serwerze nie będziemy tolerować - poczekamy jeszcze na opinie innych co do tego gracza .
Nie jestes dziecko ?? Drzesz sie przez micro co chwile, a to naprawde denerwuje ludzi. A glosik masz jak 11-12 latek wiec raczej nie jestes o 1 rok od nas mlodszy
Dawno mnie na serwie nie bylo ale pamietam ze mako naduzywal micro ale nie tak zeby niedalo sie grac. Macoo powinien dostac jakas nauczke ale nie powinnismy skreslac go
Takie moje zdanie
Ja też się zgadzam z tym że MaCoo jest za mały na tą grę, wyzywanie to nie jest w cale u niego rzadkość zwrócisz mu uwagę a on od razu wyzywa a nawet czasem bez powodu, a z nim często jakieś inne dzieci się dołączają i z nim pogłębiają temat...
oczywiscie mersu wszyscy sa dziecmi ty jestes dorosly ;* ale daty urodzenia nie dales jakos ;> a moze ty masz 12 lat ?? no zastanawial bym sie >>> a i sorki AiZ za tamto juz sie to nie powturzy PRZEPRASZAM :)) Z uszanowaniem MaCoo
[ Dodano: 13-08-09, 16:22 ]
a turn of ja bym z twojim glosem nic nie mowil :)
Dobra dajcie spokój! Dajcie bana na 2h na ogarniecie i tyle... ;p
A co do tego, że MaCoo jest za młody na ta grę to nie powinniście mieć nic do gadania, on ma od tego rodziców, a nie jakiś tam userów! Żal mi was... Nie dacie mu nawet pograć. Jak już mówiłem ban na 2h i już... Jak dalej będzie nadużywał micro to ban na miech i tyle. PRZECIEŻ TO JEST TYLKO GRA!!! :p