Zobacz pełną wersję : na mapie Knife_zone zobaczyłem jak paru ludzi rzucza HE
kokoszko.lov
11-08-2009, 14:38
A oto screny zrobione z Gry
Przepraszam , że nie udało mi się zrobić 5 SS
ale 2 powinny wystarczyć na nich widać dokładnie jak He zostało rzucone
1.
http://img25.imageshack.us/img25/7503/95784778.png
2.
http://img233.imageshack.us/img233/1426/49181955.png
Ricardus
11-08-2009, 14:42
Kokoszko mogłeś demo nagrać to by cała sprawę wyjaśniło .
Wiem o tym że złamałem zasadę używając he ale jak wy ciągle kampiliście po 4-5 na górze Każdy myśliwym i od zajebu węży to co innego robić jak do was słowa nie docierają ??
Na 1 ss doskonale widać jak kampią w rogu taraz pomyślcie jak to wyglądało na górze z wężami na drabinkach
bylem przy tej sytuacji ;D to prawda hitman i jeszcze paru kolesi zucalo HE ;}
Ricardus
11-08-2009, 14:44
Poza tym oni pierwsi złamali zasadę używając węży w niedozwolonych miejscach
kokoszko.lov
11-08-2009, 14:53
No w sumie to racja ale powienieneś sie ogarnąć i nie rzucać HE .
Tak samo mowiłem im żeby niekładli piorunów na drabinkach i w kątach mapy .
O ile pamietam to Bigo$ stawiał pioruny na drabinach , ale jeżeli sie myle to poprawcie mnie...
z tego co pamietam to He rzucał również SilverProtect
Ricardus
11-08-2009, 15:09
Kokoszko zawsze przed rzuceniem sie pytałem wychodzisz ?? nic nie odpowiadał jakby był afk a jak he rzuciłem to od razu wybiegali
kokoszko.lov
11-08-2009, 15:10
To podaj ich nicki i wszystko będzie jasne :)
bigo$1337
11-08-2009, 15:17
nie no tego brakowalo. moze ja stawialem weze na drabinach ?mnie wtedy na servie nie bylo .. kokoszko ogarnij sie .. a i jescze nie gralem ta profesja co moze weze stawiac wiec PoZdRo
kokoszko.lov
11-08-2009, 15:19
Umiesz czytać
"O ile pamietam to Bigo$ stawiał pioruny na drabinach , ale jeżeli sie myle to poprawcie mnie... "
Czytaj ze zrozumieniem! : 8/
Ogarnij to sie ty :)
[ Dodano: 11-08-09, 15:24 ]
Popatrzcie najpierw pisze , że niegrał w cs a potem ,że grał ale nie tą profesja ktora stawia pioruny
8/ :/
"a i jescze nie gralem ta profesja co moze weze stawiac wiec PoZdRo"
co wy z tym macie ? poto sa weze aby je stawiac ? pomyslcie ? nie mozna wezy stawiac na drabinach i na pace czyli tam gdzie moze cie walnac wiecej niz 1 raz ale w przejsciach w katach mozna -.- boty takie padasz od auto kampy mowisz ze gosc z auto kampa to lama padasz bo ktos kampi to mowisz ze kamper ****** padasz od wezy mowisz ze nie wolno omg ogarnijcie sie prosze...
korni007
11-08-2009, 18:38
Wlasnie jesli nie mozna uzywac wezy to tez innych skilli takch jak piorun orka itd....
Wiedzmin
11-08-2009, 20:02
Zawsze była zasada, że nie można węży na drabinkach i w kątach .. Hitm@n bez powodu zasad by nie łamał .. Mogłeś tylko demko nakręcić albo ze Specta screeny porobić !
korni ogarnij się.. na pioruny można sobie neckle kupić a na węże nie ma sposobu.. Jak dla mnie w przedstawionych dowodów Hitman robi sobie przerwę na tydzień
to poco sa te weze ? poco mod war3ft posiada weze ? poto aby je stawiac weze sa zakazane w miejscach gdzie ktos moze idac zostac porazony kilka krotnie przez 1 piorun np. Drabina, Paka, resp. Ale wszelkie wejscia wyjscia mosty co chcesz mozesz sobie stawiac te pioruny a jezeli dalej jest cos nie jasne prosze o wypowiedzenie sie streeta na ten temat skoro mi nie wiezycie.
bigo$1337
11-08-2009, 22:57
kokoszko nie zrozumiales mojego tekstu chodzi mi o to ze nie gralem w ogóle na magu i akurat wtedy co byl ten incydent to mnie na servie nie bylo. co do tematu to nie wiem po co sa te weze ... jak nie mozna ich stawiac moze zrobcie cos takiego ze jak waz walnie kogokolwiek to waz znika ?
Z tego tematu robi OT... Zawsze weze byly niedozwolone w miejscach typu drabinka, paka a takze rzucanie granatow na kz, scout, aim... i chyba tego nie bedziemy zmieniac -.-". Weze po rogach mozna stawiac przez przesady by caly czas tam kampic chyba ze jest sie samemu na kilka osob. Mysle ze kare powinien otrzymac Hitm@n lecz nie na tydzien gdyz jego postepek byl w czesci wytlumaczony tylko na 1 dzien. Na ss'ach jest przede wszystkim Hitm@n wiec nikt inny chyba nie dostanie bana. Prosze o wypowiedzenie sie w tym temacie Moderatora a takze o zamkniecie tego tematu.
Regulamin to regulamin , przykro mi więc Hitm@n sądzę iż będziesz sobie musiał zrobić przerwę z Naszym serwerem przez 7 dni i taką kare w tym przypadku wystawiam .
Zamykam .