PDA

Zobacz pełną wersję : [skarga] diLL

bigo$1337
07-08-2009, 00:20
Gram sobie na knifezone i gadam z dillem potem mowie zeby mi powiedzial w jakim miescie mieszka bo chcial solowe i mowil jeszcze ze jestem cwaniak przez neta .. to on do mnie cos zebym milczal jak do niego mowie. potem ze nie powie bo przyjade i go zgwalce albo ze jestem piskalkiem i zebym sie nie plul. to ja mu na to wszystko odpowiedzialem zeby pisklak to sobie to tatusia mowil a on mi dal perma ... nie bede dawal sobie w kasze dmuchac unban prosze .

diLL
07-08-2009, 00:24
Ty jeszcze śmiesz prosić o unbana ? Ty mi waliłeś teksty " no powiedz gdzie mieszkasz - no widzisz boisz się " , potem specjalnie powiedziałem " nie będę mówił jakiemuś bigosowi że w Krakowie mieszkam" - myślałem ,że się skapniesz ale myliłem się . I mówię to tu przy Wszystkich ,że z mojej ręki NIE DOSTANIESZ UNBANA !

Boomek
07-08-2009, 00:27
bigos moim zdanie przesadziles mogles zwracac sie do niego a nie po rodzinie jechales nie wiem czekam na jakiegos innego addma

cheyenne
07-08-2009, 00:27
bylem przy tym ... było tak jak dillu mówi ... kara sroga i to bardzo ale zasłużona ..... moim zdaniem można tylko prosić o zmianę bana na jakiegoś czasowego ale na mniej niż tydzień bym nie liczył

bigo$1337
07-08-2009, 00:31
tylko ze przynajmniej ja nie jechalem "twoj stary" "twoja stara" ... odnosilem sie z szacunkiem do jego rodzicow wiec moze jakis czasowy ban ?

Hemik
07-08-2009, 08:18
Dla mnie to jest smiech na sali wyjezdzac z takimi tekstami typu chodz na na solo gdzie mieszkasz.. Znam troche bigosa i czy on tego nie mowil dla smiechu ? kilka razy powiedzial jakies tam pierdoly do mnie ale tylko zareagowalem na to smiechem (poprawil mi humor) , ale potej sprawie co Dillu dal perma kolesiowi bo mu po starych jezdzil nawet bym z nim nie zaczynal jakich kolwiek tekstow ;d dajcie mu jakiegos bana powiedzmy 2 dni i odbanujcie pozatym zauwazylem ze jak ktos admina obrazi perm ale jak ktos cos do gracza mowi to nic adminowi zwisa to aaa ale jezeli ten 2 gracz to jakis 2 char czy kumpel to odrazu ban na tydzien :* .

Mers
07-08-2009, 09:32
Bigos DiLL ma rację że przez neta cwaniaczek, masz głosik jak byś do podstawówki szedł.Tak jak Street mówił trochę szacunku dla Adminów i rodziców;/.Moim zdaniem nie zasługujesz na unbana.

bigo$1337
07-08-2009, 10:09
Noi dobra jestes cwaniaczek jeszcze bys wpier*** dostal taka prawda diLL sie sam boi wiec widzisz nawet nie chcial powiedziec gdzie mieszka to wiesz ja nie jestem cwaniaczkiem przez neta. Chcialem jechac do niego ? to on nie chcial powiedziec gdzie mieszka wiec wiesz. A propo nie mowiles nic ze mieszkasz w krakowie badz ja nie slyszalem.

infinite
07-08-2009, 10:12
znajac sytuacje dilla jestem jak najbardziej za jego decyzja:) bigos nie kozacz przez net bo to nic nie da:) a bana mozna skrocic ewentualnie do konca miesiaca:)

Scyzor
07-08-2009, 10:16
Ta bigos pojechalbys do niego :hihi: Pozwalsz sobie do wszystich taka prawda :]

diLL
07-08-2009, 10:55
Buhahaha... spadłem z krzesła teraz . Chłopcze mnie możesz obrażać ile chcesz ,bo ja odzywki mam lecz jeszcze raz powiedz taki tekst na mojego Tatę to gorzko tego pożałujesz !

Aiz
07-08-2009, 11:09
Ja tak chciałbym dodać, że dzisiaj grał na serverze jak gdyby nigdy nic=]. Pozdrawiam.

KnifeMan
07-08-2009, 11:14
Tak właśnie grał i nie wiedziałem co zrobić bo pomyślałem że jakiś admin go odbanował.. -.-

bigo$1337
07-08-2009, 11:25
Noba dzisiaj patrze i bana nie mam juz wiec ktorys mnie musial odbanowac bo mam vectre a w vectrze zmiennego Ip nie ma ;/ Scyzor ty sie lepjej w tym temacienie wypowiadaj ... myslisz ze jak miales admina to ci teraz wszystko mozna

PS. to moge grac czy nie ?

BeneNati
07-08-2009, 12:09
Oczywiście, że mógłby być ban skrócony, ale gdzie ta "skrucha"? Zamiast przeprosić to jeszcze pogarszasz sytuacje ...

Pech, ban zasłużony, jeszcze bez przeprosin dla DiLLa to w ogóle.

bigo$1337
07-08-2009, 12:15
Dobra diLL'u Przepraszam ze wjechalem na twojego "tatę" ale mnietroche ponisło ;/ napiszcie mi do kiedy bede mial tego bana ;/

infinite
07-08-2009, 12:20
juz ci mowie do konca sierpnia mozesz zrobic sobie wolne:)

v0js`
07-08-2009, 12:20
Dobra diLL'u Przepraszam ze wjechalem na twojego "tatę"
Ku****
ile Ty masz lat? Bo widze że od c***a mało... ;x
Tatę, w cudzysłowie wsadzać? To jego na "niby" czy ***** co? Do końca miesiąca ignorować tego bachora... ;x

bigo$1337
07-08-2009, 12:33
ja pierdole dobra jest przeciez duzo innych serwerow wiec wiecie za takie cos ban na miecha chyba was pojebalo ;/ a to w "tatę" napisalem zeby bylo wiadomo o czym powiedzialem...

migdaly
07-08-2009, 12:58
To Ty bigos idź do podstawówki i naucz się zasad pisowni... w cudzysłowie pisze się cytaty, tytuły itp. a słowa tata to chyba tata nie ?

A co do sprawy to ***** mać podaj mu dill dokładny adres, weź ze sobą ***** krzesło i napierdol benkartowi, bo te jebane dzieci przez internet są daremne... Także dill jakby co to daj mu adres i napierdol szczeniakowi a bana mu nie zdejmujcie bo takie szczyle się nigdy nie nauczą.

TaFo
07-08-2009, 13:07
Hmm DiLL Ci napisał gdzie mieszka a że Ty nie umiesz czytać to już Twoj problem...

bigo$1337
07-08-2009, 13:08
ja do podstawówki haha smieszny jestes to nie ja nabijam posty piszac "wh na 100%"...

TheMaCoo
07-08-2009, 13:08
nie no ja nawet lubie bigo$a ale lekko przesadzil lecz przeprosil i to sie liczy nie mozecie mu chociarz skurucic bana na tydzien wszyscy mamy wakacje :) i on tez by chial pograc nie odbierajcie mu tego :) :-D

migdaly
07-08-2009, 13:20
słuchaj je.bana kurewko... wh na 100% piszę wtedy gdy mi się nudzi, a że spamując mam na celu denerwowanie przedszkolaków o IQ wysokości dziecka ze żłobka to już druga strona medalu. Także skoro cie to denerwuje to juz wiesz jakie masz IQ :]

Poza tym gówniarzu ja obrażając osobę zmarłą bałbym się zasnąć w nocy a dlaczego ? Bo mam sumienie i rozum ktorego ty kurwo jebana nigdy nie bedziesz miec. takze wypierdalaj na inne forum i tam pokazuj swoj niedorozwój i ograniczenia zyciowe.

bigo$1337
07-08-2009, 13:39
oj szkoda mi sie ciebie robi kto niby wyzywa zmarłą osobę ? Denerwuje mnie to "wh na 100% " poniewaz jestes niedoro***nym dzieckiem ktore nie umie nic innego powiedziec ..

migdaly
07-08-2009, 13:42
Słuchaj pierdo..lony gnoju, mówisz na mnie niedorozwinięte dziecko ? Zbliża się wrzesień, pokaż tam jaki to jesteś jebany madafakerze dorozwinięty. Pewnie w czerwcu przychodzisz z lizakiem i błagasz, aby cie przepuścili. Nie mam zamiaru toczyć tego nierównego pojedynku bo jesteś jak pionek a jak szachownica z warcabami więc jedno krótki SPIERD.ALAJ powinno zamknąć Ci tą prawiczkową paszcze.

A teraz wychodzę bo nie mam czasu marnować czasu na jebane zafajdanego szczyla, które nosi pampersa pod spodniami.

bigo$1337
07-08-2009, 13:44
haha ty masz pewnie 50 lat i siedzisz w 1 gim hahah nie no dobra nie bede nabijal bezsensownych postow i kłócic sie z takim pro playerm csa jak ty haha

TheMaCoo
07-08-2009, 14:11
ej chlopaki uspokujcie sie to jest temat o unbana!! jak porostu chcecie tak sprawe zalatwic to nie tak!!

KnifeMan
07-08-2009, 14:34
Słuchaj CENZOR..lony gnoju, mówisz na mnie niedorozwinięte dziecko ? Zbliża się wrzesień, pokaż tam jaki to jesteś CENZOR madafakerze dorozwinięty. Pewnie w czerwcu przychodzisz z lizakiem i błagasz, aby cie przepuścili. Nie mam zamiaru toczyć tego nierównego pojedynku bo jesteś jak pionek a jak szachownica z warcabami więc jedno krótki SPIERD.ALAJ powinno zamknąć Ci tą prawiczkową paszcze.

A teraz wychodzę bo nie mam czasu marnować czasu na CENZOR zafajdanego szczyla, które nosi pampersa pod spodniami.

Nie uważasz że przesadzasz? Już dawno chciałem Ci to powiedzieć ale jakoś nie było czasu i dałeś mi bloka na gg, ale szczerze mówiąc to o sobie nigdy nie wspomnisz jaki jesteś pro life. Gdybyś spojrzał w lustro i prawdzie w oczy dowiedziałbyś się że jesteś po prostu mocny w gębie i masz wysoką średnią i nic więcej... Ci co z Tobą zadzierają są z góry przegrani bo zaraz pojedziesz im jakimś naukowym tekstem w stylu 3 gim. średnia 5.4 i już się Ciebie boją, ale widzę że się powoli staczasz bo świadczą o tym przekleństwa i wyzwiska. Kiedyś mówiłeś: "uważaj co mówisz bo możemy się kiedyś spotkać". Po tym co tutaj zrobiłeś na CSP powiem Ci że chce się z Tobą spotkać, ale niestety na ten moment mogę Ci tylko wlepić warna licząc warn za każdego posta tego typu. Test-mod czy nie Test-mod, upoważniony czy też nieupoważniony będę się potem najwyżej tłumaczył dlaczego dałem warna gostkowi lat 16 co ma range na forum "Dziecko Neo" -.-...

... a co do skargi to weźcie napiszcie na ile on ma bana i zamknijcie temat... xd

bigo$1337
07-08-2009, 19:03
Nie wiedzialem ze zmarl mu tata ;/ sorry diLL nie wiedzialem . Siekacz to nie jest temat do tego masz cos do mnie pisz na pw ...

TheMaCoo
07-08-2009, 19:06
ej czlowieku ogarnij jape a nie wez sie idz ucz lepjej nic nie mowie ze kujon jestes (no ale pewnie jestes) jak ci cos nie pasi to nie graj a nie drzesz ryj na kazdego kto sie na twoj temat wypowie jestes kozak przez neta i tyle ty pewnie chodzzisz w goglach wielkosci denka sloika i czytasz kazdy poradnij do cs'a i co myslisz ze Pr0 jestes czlowieku mylisz sie jest pelno osob na tym forum ktore graja 10 a nawet 1000 razy lepjej wiec sie ogarnij prosze cie nie chce sie z toba tu wkurzac wiec spokoj juz sie nie wypowiadaj juz prosze cie bardzo!

[ Dodano: 07-08-09, 19:08 ]
widzicie ze bigo$ tak naprawde tegonie chial :( ja tez ci dillu wspolczuje dajcie mu bana na tydzien nie traccie takich graczy jak bigo$ ...

[ Dodano: 07-08-09, 19:09 ]
on na sierpien ma bana knife_man

diLL
07-08-2009, 22:05
bigo$1337 dostanie unbana za tydzień ...

Zamykam to coś ....

Street
14-08-2009, 00:27
Tragedia!!!! -.-

Bigos odwiedź kościół i daj na tacę bo ci Bozia nie wybaczy... Ciesz się, że dillu dał ci szanse.
A co do reszty... Eh