PDA

Zobacz pełną wersję : Skarga na admina MERS

BeZoK
05-08-2009, 16:02
Sprawa jest taka. Zawołałem dla żartu mers aport a on odrazu mi wyskakuje z tekstami żebym na mame sobie tak wołał i ja mu odpowiedziałem bo nie dam sobie w kasze dmuchać że on na matke wogóle nie woła bo jej nie ma i ban od willy że wbijam na rodzicow... zaczynają i dają bany... sobie daj bana Mers za ciśnięcie na rodzicow.

KnifeMan
05-08-2009, 16:13
1. Mers to nie admin.
2.
zaczynają i dają bany Zawołałeś do niego dla żartu aport pierwszy tak? No to faktycznie on zaczął mistrzuniu. -.-
3. Zdanie "z takimi tekstami możesz sobie wołać na mamę jak Ci pozwala" to nie jest żadne ciśnięcie rodziców bo sama końcówka tego zdania to chyba coś oznacza? :?
4. Porównaj sobie Twój i Jego tekst? Za który bardziej należy się ban?
5. Brawo dla Williego. :-D

Nikt
05-08-2009, 16:16
Po 1. nie zawołałeś raz tylko co chwilę "aport" "noga" itp. i co chwilę do mersa lub innych
Po 2. nie on zaczyna tylko ty i nie tylko go denerwowałeś ale i pół serwera myśląc że jak kogoś powyzywasz będziesz fajny -.-"
Po 3. jak sam się przyznałeś ban był słuszny a ja na tym punkcie jestem bardzo wyczulony.
Po 4. dlaczego nie dodasz jak mers pisał do ciebie parę razy żebyś przestał ?? :x

Mers
05-08-2009, 16:20
Ja się odnoszę z kulturą o rodzicach a nie "STARYCH" nawet jak wyzywam(w ostateczności) chociaż tylko Ci grzecznie odpowiedziałem::), kto zaczął to zaczął i nie wiem co ty chcesz tym osiągnąć??.Prawda jest taka że za mały jesteś do tej gry?..

Hemik
05-08-2009, 16:48
Prawda to prawda zaczeles BeZoK ale admini sobie tak czy tak za duzo pozwalaja raz dostalem bana na tydzien za wulgaryzmy bo powiedzialem przeklenstwo do goscia a ShiFt jest admem i powiedzial z 10 przeklenstw jak dar sie przez micro cytuje " ***** DZIWKO ODDAJ MI MOJE AWP SPIERDALAJ..." mam na demku a BeZoK co wolno to wolno bo tez czasami naduzywam micro ale ty jestes w tym mistrzem :D

BeneNati
05-08-2009, 17:26
Zawołałem dla żartu mers aport

10 lat masz? Żartów nie widziałeś? To jest "żal i bul", a nie dowcip. Takimi tekstami sie kompromitujesz człowieku. Ban zasłużony, odczekaj, przemyśl, ogarnij, wróć i nie grzesz więcej.
:P

diLL
05-08-2009, 17:45
Co jak co ,ale nigdy nie wdawajcie w Wasze sprawy rodziców - już to Wam mówiłem wielokrotnie ... Co do bana jest On słuszny patrząc pod kątem tej sprawy i składając wszytko do kupy .

Hemik, a ja ostatni raz Cię ostrzegam ze słownictwem - może i chciałeś podać przykład lecz na przyszłość rób to z odnośnikiem "CENZOR" ok?

PS. Na ile BeZok dostał bana?

Hemik
05-08-2009, 18:13
MM jest cenzor ktory sam to robi wiec poco ja mam zmieniac ? ps. Ostrzegasz mnie 1 raz ale dobrze dostosuje sie.

Nikt
05-08-2009, 18:38
BeZoK, dostał bana na czas 240 minut

bigo$1337
05-08-2009, 18:48
noi prawidlowo Willy jest dobrym adminem i nikt nie bedzie botowal ani sie wyzywal gdyw willy bedzie na serwerze brawo willy tak dalej

Street
05-08-2009, 20:13
Słowem proszę zachować kulturę do innych graczy w tym do admina szczególnie. Admin na servie jest dla was.. pilnuje dla was porządku abyście mogli spokojnie grać. Więc należy się odrobina uprzejmości i wdzięczności.

Zamykam