Zaloguj się

Zobacz pełną wersję : SSy dla streeta dotyczaca bana reala

korni007
02-08-2009, 14:27
Otoż zrobilem w gimpie błysk ktorym mogl sie posłużyć real*.
Oto screen:
http://img511.imageshack.us/img511/9333/dedust20006r.png
Wystarczylo wejsc w filtr>efekty swietlne i dostosować wielkośc
Ja zrobilem specjalnie wiekszy aby mozna było lepiej dostczec :-P
@edit by ja:P
Proszę lepszą imitację błysku reala, ale potwierdzam ze to trzeba wielkiej wiedzy aby tak wtopic to w tło.... u mnie jest coś podobnego ale nie wtopione i nie "podrasowane" Tylko czy real by mógł to zrobic?? cieżka sprawa........
http://img87.imageshack.us/img87/6997/dedust20007o.png

range[r]
02-08-2009, 14:35
to nie to samo co u reala

Ozi*
02-08-2009, 14:58
1. Myślę, że te screeny powinniśmy wysyłać na PW a nie zakladac temat
2. Miałeś zrobić bardzo podobne a nie co innego

korni007
02-08-2009, 20:39
Street nie pisał dokladnie czy na pw czy w NEW TOPICU.....
http://img87.imageshack.us/img87/6997/dedust20007o.png

BeneNati
02-08-2009, 22:03
Ja mu na PW wysłałem

Boomek
03-08-2009, 07:28
Yo. Ale to wyglada tak jaby tam byl ziomek i wie gdzie bedzie szedl bo sie ta kropka bedzie przesowac..

KnifeMan
03-08-2009, 09:37
UWAGA! Teraz mówię do Korniego i Benenatiego oraz wszystkich innych tych którzy będą chcieli spróbować wykonać ten błysk.

Tu nie chodzi o zrobienie żadnego błysku. -.- bo błysk nie może być dowodem. Tu chodzi o obalenie teorii uniewinniającej Reala. (o ile ktoś się podejmuje) Czyli w wolnym tłumaczeniu chodzi o wykonanie błysku bardzo podobnego o tej samej wielkości w tym samym miejscu który mógłby zakryć terrorystę w trupie. Ja wiem jak można coś takiego wykonać. :] Należy sobie dokładnie odtworzyć tamtą sytuację. Wziąć na jakiś serwer z de_dust2 Streeta i 3 innych ludzi i włączyć wh a potem ustawić ich w odpowiednich miejscach i zrobić screena. Screena z wh trzeba zapisać i zachować do samego końca.. wtedy kopiujemy ten screen i w jakimś programie graficznym wykonujemy błysk. Jeżeli błysk będzie podobny tej samej wielkości to udowodnicie że zakryje terroryste będącego w trupie. Jak już pisałem wcześniej sam błysk nie może być dowodem.

korni007
03-08-2009, 10:18
Tak masz racje knifeman ale trzeba tak jak mowiles do tego kilku ludzi i wh ale także trzeba mieć serwer i jego admina aby zrobił screena. Jak bedziesz knife się tego podejmował to chętnie pomoge w takiej akcji wyreżyserowanej. ;-D

Ozi*
03-08-2009, 10:33
Myślę, że admin nie potrzebny gdyż samemu można zrobić screena czyż niee ??

Street
03-08-2009, 11:50
Panowie... Wole abyście ss umieszczali w tym temacie a nie do mnie na pw.. Czemu? Bo wtedy gracze mają możliwość obejrzenia waszego ss i komentowania go. Więc ss proszę umieszczać w tym temacie. Po kolejne. Terrorysta nie musiał być w trupie. Równie dobrze mógł być w okolicach resp tt i mógł zeskakiwać z tej skrzynki koło resp jak się idzie na b (wiecie ocb). Wasze błyski wyglądają schludnie i nawet mają podobny kolor itd.. ale to jeszcze nie to.

Edit:
http://img148.imageshack.us/img148/121/kodw.png

Błysk autorstwa BeneNati. Jak dla mnie wygląda praktycznie identyko

Korni twój błysk jest na dobrej drodze ale, aby spełnił warunki obalenia niewinności real'a musi spełnić następujące kryteria:
- Wielkość podobna do tej z ss real'a
- Kolor
- Przenikanie tekstury z ściany tak jak widać to na ss (przez błysk można zobaczyć kawałki ściany)
- Błysk nie może nachodzić na teksturę framugi od drzwi
- Błysk musi znajdować się w tym konkretnym miejscu

Real*
03-08-2009, 12:26
czyli ban zostaje bo myslicie ze blyskiem zakrylem jakies wh?

korni007
03-08-2009, 12:59
New jak dla mnie prawie identyko i sprawdzalem na botach z wh i da rade przykryć teroryste ktory idzie z respa na trupe :-P . Nie sprawdzalem tylko jak by był już na trupie.
http://img268.imageshack.us/img268/8185/dedust20007jjf.png
Ps. sorry że troche pod innym kątem jest ten screen tak to by wyglądało dużo lepiej :-P

Real*
03-08-2009, 15:30
Ta tylko mi powiedzcie jak ja mial bym zrobic taki blysk jak ja nawet nie wiem jak?

KnifeMan
03-08-2009, 15:42
czyli ban zostaje bo myslicie ze blyskiem zakrylem jakies wh?

Nie bo błysk błyskiem można zrobić ale trzeba udowodnić czy tam się zmieści jakiś terrorysta. Sam błysk nic nie znaczy.

Real*
03-08-2009, 15:57
Oczywiscie ze mogl sie tam ktos znajdywac bo to byl poczatek rundy.
Ale uwierzcie mi ja nie narysowalem tego blysku, nie wiem jak tam sie znalazl nawet.

Wiem że mi nie wierzycie i bedzie mi przykro juz tu nie grac :sad:

BeneNati
03-08-2009, 16:47
Ehh real, Ty nigdy podejrzanie nie grałeś... no ale jak sie okazało człowek sie czasem myli, rfs jest tego najlepszym przykładem ;>

Wytłumacz tylko zkąd ten błysk i bedzie jasna sprawa, takie rzeczy same sie nie robią

diLL
03-08-2009, 16:47
KnifeMan nie masz racji , właśnie w tym temacie liczy się głównie błysk ! Możliwe ,że błysk błyskiem lecz trzeba udowodnić - nie mam takiego mniemania . Ten błysk ma nam tutaj powiedzieć wszytko o grze Reala .

Street
03-08-2009, 18:42
Osobiście uważam, że cs 1.6 to gra o grafice przedpotopowej więc tego typu błyski są praktycznie nie możliwe do wygenerowania przez silnik graficzny cs'a. Przecież w cs 1.6 nie ma nawet niezbyt wyszukanego efektu graficznego jak odbicia światła, wygładzanie krawędzi, rozmazanie ekranu itd. Dlatego ten błysk jest rzeczą jak najbardziej unikatową i podejrzaną gdyż nie ma na niego logicznego wytłumaczenia skąd niby mógł się wziąć. A do tego znajduje się w takim miejscu, że aż się prosi o podejrzenie retuszu w celu ukrycia wh czy innego czitu. Jak na razie dowody przedstawione przez BeneNati czy Korniego potwierdzają tezę iż błysk ten można w prosty sposób przy użyciu tak popularnych i darmowych programów jak np gimp wygenerować.

A tak na prawdę real twoim jedynym wytłumaczeniem skąd wziął się ten błysk jest "nie wiem"?

Real*
03-08-2009, 18:56
Street, wiem że nie mam wytłumaczenia i dlatego unbana nie dostane...
Dobrze rozumiem że każdy myśli że zakryłem wh, ale ja wiem że go nie miałem.
Będę bardzo wdzięczny o danie mi drugiej szansy i zaufania wobec was.

Ale myślę że to już koniec grania na tym serwerze po waszych wypowiedziach =(

Pozdro Real* =)

Scyzor
03-08-2009, 19:23
Może wszystkim z BL damy druga szanse ?

Boomek
03-08-2009, 20:00
Tak wszystkim dasz 2 szanse i znowu beda czitowac i co zrobic jak nie wiesz jak sie daje bana na neo??..

BeneNati
03-08-2009, 20:43
dominik4,0, To była ironia ze strony Scyzora, ja to przynajmniej tak odbieram.

Aiz
04-08-2009, 08:21
Ehh real, Ty nigdy podejrzanie nie grałeś... no ale jak sie okazało człowek sie czasem myli, rfs jest tego najlepszym przykładem ;>

Wytłumacz tylko zkąd ten błysk i bedzie jasna sprawa, takie rzeczy same sie nie robią
Rfs przykładem? Rfs nigdy na haxach nie grał, ta sprawa była po prostu śmieszna, paru "pro" adminów się zebrało, nakręciło mu demko i mówią, że wh :x.
@Topic: Wg mnie, Real miał ESP-a, bo imo ten błysk jest za mały, by przykryć całą postać, ale kwadracik zakryje =].

migdaly
04-08-2009, 16:11
Aiz ja nie miałem haxów ? Nie obrażaj mnie ! Przecież ja zapie....rdalałem z całym arsenałem możliwych haxów ściąganych z neta. A co do Reala to imo jest clir, bodnołbym, wh na 100% i *** wam w cyce, street ma groźnego psa o uścisku 8 ton/

A real następnym razem jak zamazujesz kwadracik z esp, to rób to udolniej....

Street
04-08-2009, 18:56
Temat zamknięty a real* zostanie dodany na BL. Może miał czita może nie... Dowody świadczą przeciw niemu, a real* chyba sam się poddał więc.. Trudno

Ps. Jamnik ma 400kg uścisku w pysku