Zobacz pełną wersję : TaFo [Ban] ZNOWU !!
Gram sobie gram i nagle ban powod "ss na forum"
http://img196.imageshack.us/gal.php?g=dewestwood0003fdq.png
1.Dostosuj sie do wzoru.
2.Dostales bana odemnie , zrobilem ci 5 ss , a oddales tylko 2 , dopoki nie oddasz wszystkich ss'ow BAN zostaje :]
ja mam tylko 2 nie wiem gdzie sa tamte więc nie oddam
przemo78
01-08-2009, 22:27
Skoro nie masz wszystkich,albo nie chcesz oddać pożegnaj się z Serwerem.Też cię dzisiaj obserwowałem i jak na dzisiejszą grę według mnie grałeś na wspomagaczu.
Powinienes miec tam gdzie znalazles 2 ss jak nie masz to sam juz nie wiem...
Poszukaj je dokładnie w folderze cstrike lub cstrike_polish ,bo inaczej widzę kiepsko tę sytuację .
bigo$1337
03-08-2009, 10:34
Nie dostaniesz unbana bo jezeli nie oddasz 3 ss'ow taka bylo wypowiedz streeta bo wczroaj ja czytalem akurat niestety bedzie kiepsko ;D.
Ja bym mu juz nie dawal 2 szansy :)
Popsrostu na tych co oddal wylaczyl wuha.
Tak więc :papa:
Jak nie znajdziesz 3 ss'ow to nie ma unbana.. Poszukaj dokladnie albo po prostu usunoles bo wiedziales ze tam widac wh czy tam aim.Poszukaj Dokladnie.. :cool:
TheMaCoo
03-08-2009, 20:09
hmmm.... no nie wiem mi dali 2 szanse i ja bym sie zastanowil czy by jemu tez nie dac no na tym ss'ku nic w sumie nie widac mi sie wydaje ze czasami cos ma ale on tak gra(chyba) ale i tak jestem za tym zeby mu unbana dac w sumie czlowiek to czlowiek nie wszytko moze - jak mu sie ss usunely to juz ich nie wruci
Ricardus
03-08-2009, 20:40
Ja bym mu juz nie dawal 2 szansy :)
Popsrostu na tych co oddal wylaczyl wuha.
Tak więc :papa:
Jak byś nie zauważył to oddał 1 screna i 4 więc jak mógł grać na wspomagaczu ??
Nie ma na niego dowodu że grał na wh
MaCoo obserwowalem go razem z Przemem i uznalismy , ze on ma cos , zawsze wiedzail gdzie kto jest. Zrobile mu ss'y oddal tylko dwa z pieciu.Jezeli nie odda wszystkich to bedziemy sie musieli z nim pozegnac. :( Wiec radze ci jezeli chcesz grac to je oddaj , bo w przeciwnym razie TELETUBISIE powiedzą :papa: i zostaniesz umieszczony na BL.
BeneNati
03-08-2009, 20:42
Niemożliwe że nie ma 3 ssów. Skoro ma te 2, reszta też musi być.
TaFo, wejdź w cstrike lub cstrike_polish, kliknij wyszukaj,
Obrazy, muzyka lub wideo
Obrazy
wpisz: *.bmp
No i powineneś mieć reszte. Jak już mówiłem są 2, masz reszte. Jak nie, to chyba się pożegnamy.
przemo78
03-08-2009, 20:51
Nie chce oddać bo czitował to oczywiste,jak Scyzor powiedział ja mu się przyglądałem chyba z 5 rund i widocznie nie po darmo.
Mogę jeszcze dodać ,że wchodził na serwa bez unbana ,a jak ktoś się jego pytał czy dostał unban to twierdził że tak ...
Inscore on musiał dostać od kogoś unbana, ponieważ on nie ma neostrady bo to mój brat i wiem o tym..Więc ?
KnifeMan
05-08-2009, 13:09
TaFo ma Vectre podobno a tam nie ma zmiennego IP.
No to trzeba tę zaistniałą sytuację wreszcie wyjaśnić ,a mianowicie dwie sprawy . Pierwsza sprawa dlaczego TaFo nagle zamilkł w temacie ? My dalej czekamy na SS'y . A 2 sprawa jest taka - jeżeli TaFo nie ma zmiennego IP to kto mu dał unbana ?
przemo78
05-08-2009, 22:43
Ja mu unbana nie dałem bo nie oddał nadal ss.Wo gule wątpię że je odda.
Nie mam pojęcia ale to może jakiś podzszywacz co chciał/chce mu zaszkodzić ..
Ale fakt jest faktem ,że ktoś o niku TaFo był na serwie bez unbana .
Pewnie mial cos i jak robiles mu ss'y to wylaczym dlatego oddal 2 ostatnie bo w pierszych 3 bylo cos widac
Pewnie tak. Jak nie ma zmiennego ip czyli, że ktoś chcę mu zaszkodzić... :p
Tylko , że można sobie samemu zmienić IP :]
KnifeMan
06-08-2009, 17:18
Nie jestem ani H@, ani jakimś wysoko postawionym adminem żeby decydować, ani nawet adminem, który go zbanował. To nie moja rola napisać tu i zdecydować. Sprawa jest trudna bo TaFo nawet tu nie zagląda, więc ja do tego ręki nie przykładam. Jedynie on może tu wnieść coś do sprawy.
Po 1.Skoro nie mam 3 ss'ów to skąd mam je wytrzasnąć.. Nie wiem może mój brat robiąc coś w cs usunął te ss'y sam już nie wiem... A po 2. to jak ktoś zaczyna dobrze grać to odrazu podejrzewacie go o "wh"... A zobaczcie na takiego .maq czy nie wydaje wam się że on coś ma ... Tyle na mój temat... DiLL i Street zróbcie jak uważacie ale ja jestem czysty.
bigo$1337
06-08-2009, 20:19
watpie zeby usunal te ss'y musial by dlugo grzebac a pozatym ile on ma lat . TaFo poszkuaj w koszu moze beda
Panowie pozostawcie swoje opinie już dla siebie ,wystarczająca dyskusja się tutaj zrobiła . Zamykam temat ,ponieważ znowu robi się kolejna nie potrzebna awantura/kłótnia - poczekajmy na wypowiedź Street' i on ostatecznie zdecyduje .