PDA

Zobacz pełną wersję : Skarga na might be skill (Infiniti)

Hemik
01-08-2009, 10:44
Tak jak w temacie gra na wh ale na 2 nicku na Nicku Might be skill? w tamtym temacie co byla skarga na Might by skill? powiedzial ze demko czyste itp a tak naprawde to był on sam siebie oczyszczal z zazutow ma wh na 100% poniewaz na staty 47 walnal z 40 hedow potwierdza to osoby grajace teraz na servie NIGDY tak dobrze nie gral ale jak zmieni nick i wlaczy wh to jest dobry :]
Demo: http://odsiebie.com/pokaz/4529098---0cfd.html

2 dowod: http://www.forum.cs-portal.net/topics135/ban-might-be-skill-vt10179.htm

podsumowanie: Infinitife gra jak leszcz przelacza sie na 2 postac wlacza wh gra jak PRO gdy ktos sklada skarge sam siebie oczyszcze z zazutow gdy cos na servie mowi ze ma wh przelacza sie i banuje na infi.

Prosze o pouczenie/bana/cokolwiek dla tego Pana a jezeli to demko nie wystarczy nakrece nowe ale najlepiej aby to zrobil admin (screeny) wszystko wyjdzie na jaw :]. A i teraz jak mnie zobaczy infi pewnie dostane bana lub temat zostanie usuniety wiec ja sie nie poddam :].

infinite
01-08-2009, 11:03
dziecko gram jak leszcz? grajac na nicku infinite musze caly czas zajmowac sie banowaniem raszujacych i czytac tylko co mi pisza na @chat, a jak jestes takie wielki pro zapraszam na stim dziecko wtedy na 100 killsow dostaniesz 100 hs:) po prostu jestes tak slaby ze az mi plakac sie chce. gralem w cs-a jak ty jeszcze gadac nie umiales wiec idz oczerniaj kolegow z piaskownicy

po 2 mialem z 20 razy robione ss i z 10 dem i nic mi nie udowodniono:) wiec na nastepnych tez mi nie udowodnia bo ja mam skilla a nie wh:)

a co do wh to wlaczyles je zeby mnie zabic a i tak ci nie szlo:) wiec potrenuj na botach bo to twoj etap gry

po 3 dostales bana na 1 dzien a wszedles po 5 minutach wiec to ty juz masz przedluzone wakacje od cs-a na tydzien

Dalkan
01-08-2009, 11:13
Hemik słuchaj znam Infiego juz długo i nigdy nic nie miał wiele razy H@ polowali na niego i nic z tego nie wyszło.. z kończcie już pisać bezsensowne posty jeżeli ktoś jest lepszy od was.. A jeżeli chcesz się przekonać o jego skillu zapraszam na Steam ! ;]

Moim zdaniem kolejne wypociny dziecka które płacze bo go zabili...
A jeżeli nie wierzysz w skilla naprawdę kup sobie steam i wtedy zoabczymy bo uwież mi widziadłem lepszych od Infinite .

A co do oczyszczania się samemu z zarzutów... To raczej nie realne ponieważ zawsze kilku adminów ogląda demko.. Tak więc może jeszcze mi powiesz że ma w kieszeni całe cs-portal żeby móc czitować na non steamowym serwerze ? Jak dla mnie śmiech na sali

Moim zdaniem temat do zamknięcia.

Hemik
01-08-2009, 11:13
Jak sie ma dobre wh to nawet 1000 Ci nic nie udowodni poprostu wylaczasz jak wchodzi admin a taki pro jestes ze piszesz "stim" to zajebisty jestes to chodz podaj nick czas date server i come, dlaczego tak dobrze nie grasz na infim ? i wszyscy mowia ze jestes botem a jak wbijesz na Skilla to odrazu caly server wylacz to ?

a czy ktos mowi ze nie mam steama ? mam ale na steamie tez wh dziala wiec to nic nie da :*

Infi poprostu jest nie tykalny :] sprill dal demo jak rashowal na mapie aim i co ? nic :] wiem ze to jest walka z wiatrakami bo nigdy go nie zbanujecie admin admina pilnuje ale chcialem tylko poruszyc ten temat :}

range[r]
01-08-2009, 11:17
hehe infi jest czysty

Dalkan
01-08-2009, 11:18
Ps. Hemik wiem że działa wh na Steam.. ale tam jest takie coś jak VAC który jak ci wykryje jakiekolwiek oprogramowanie ingerujące w grę dostajesz bana na konto.. Wiec mi nie mów ze na Steam tez działa wh.

migdaly
01-08-2009, 11:20
z gracją i szykiem obciągałeś z połykiem?
wh na 100% :D

Dalkan
01-08-2009, 11:22
z gracją i szykiem obciągałeś z połykiem?
wh na 100% :D

proszę o warna dla tego pana.

Hemik
01-08-2009, 11:26
to tez pewnie jakis kumpel kogos 48 postow wszystkie spam i co ? 1 warn :] vac ? nie osmieszaj mnie na youtube jest filmik jak gosc ma steama i zasuwa na aimie zaden vac mu nic nie wykryl :] malo jest czitow ktore omijaja vaca, i tym podobne programy ;]

korni007
01-08-2009, 11:28
Ja grałem mixa przeciwko infiego i dilla na steam i grał taK samo grając tyle lat można mieć takiego skilla.
Demko clear.
Pozdrawiam i hemik poćwicz żeby zacząć odróżniać skilla od czita. :-D
PS. migdaly to jeden pan którego zna caly csp i mu się nudzi :hah:

Mroziu^
01-08-2009, 11:33
Po prostu Infi ogarnia już dobrze większość map i do tego gra na słuch. Jak wam nie pasuje to nakręcajcie kolejne demko na niego a i tak niczego na nim nie znajdziecie oprócz skill'a.
Jakbyście nie zauważyli to na mapie aim_map idzie zabijać nieumarłym - gdy kogoś zeskanujesz to pokazuje się zielona powłoka, krwawym magiem- gdy kogoś trafisz miga na niebiesko, nocnym elfem - gdy przeciwnik nie ma hełmu doskonałości łatwo zabić go head shotem.
Tyle na temat..

Hemik
01-08-2009, 11:35
Nie potrzebuje cwiczyc :] umiem juz wystarczajaco duzo aby odroznic czita od skilla dlaczego ? przeciez wiadomo ze czasami sa lepsze dni gra sie lepiej moze w tedy na mixie nie mial wh (bylby glupi gdyby wlaczyl wh przy 3 adminach) ale walenie przez skrzynie dobra miejsza oto dlaczego jak rashowal nic mu nie zrobiliscie ? demko sprilla i wiesz co na to wychodzi ? masz adma przyjaznisz sie z wszystkimi adminami robisz 2 chara wlaczasz wh ktos cos gada relog ban admin wchodzi wylaczasz wh ktos nagrywa demko koledzy admini pomoga :] "Ej wez napisz w skargach ze mam czyste demko poprzyj mnie ... " i co ? wchodza kumple i pisza bzdury :] dobra szkoda to toczyc dalej moje slowo przeciwko twojemu ale na demku 100% widac jego rash i co ? Demo czyste :] . Prosze o zamkniecie tematu.

Nie wmowisz mi ze na mapie typu aim gdzie jest mapa 5m na 5m i kilka skrzynek mozna grac na sluch na sluch sie gra na mapach zwyklych de dust2 cs assault ale nie na takich sam gram na sluch i uwiez mi nawet sluchawki za 200zl nie pomagaja na takich mapach :}

BTW nie chce sie z wami klucic bo i tak wyjdzie na wasza racje chce tylko abyscie poznali "glos servera"

Street
01-08-2009, 11:43
Hemik... Zapewniam że infi jest czysty... A jak takiś penyś to może zagrasz za mną na aim mapie co;>?

infinite
01-08-2009, 11:46
ty jestes jednak deb..il jest 5 skrzyn to wiadomo ze sie strzela przez skrzynia naprawde wlacz mozg zerowcu:0

Hemik
01-08-2009, 11:53
musk mam wlaczony ale ty teraz wylacz WH :] nie chodzi mi o samo skrzelanie przez skrzynki ale o hedy :] i zakoncz juz temat bos taki kozak bo Cie koledzy poparli :{ Street mozna :} ale wiem ze ty wchodzisz wieczorem a mnie dzisiaj wieczorem nie bedzie ;<

infinite
01-08-2009, 11:56
ty mowisz wh?? strzelanie w glowe to wh bhuhuahaha padam;]

a teraz ci udowodnie i na infinite zaczne grac na serio;]

poparli mnie bo jestem czysty :)

a dziecko ktore ma 15 lat co dopiero nauczylo sie wlaczac cs-a nie bedzie mnie oczerniac;]

Hemik
01-08-2009, 12:00
ahahah... wiesz gdzie jestem wiec celujesz za skrzynke wychodze bania :} przestan myslec bo CI cos nie wychodzi pozatym wpisac sobie ze masz 20+ lat (zmieniles wiek bo miales 20+) na wh Ci stac a na mikro Cie nie stac ? idz ty miales 20 masz 18 taa... ja przynajmniej przyznaje sie ile mam lat moronie :< sam ciekawy jestem ile ty masz :*

diLL
01-08-2009, 12:00
Grałem z infim nie raz na steamie jak i na non steamiei również zapewniam, że jest czysty. Jakoś na steamie gra na nicku infi i też "wymiata" ,więc nie wiem o co tutaj chodzi ? I tak infi nie pokazał jeszcze prawdziwej swojej gry ,bo to co On robi na steamie ,a na non steamie to jest porównywalnie duża różnica :-) .

Hemik
01-08-2009, 12:02
Dill prosze Cie o zamkniecie tematu nie potrzebny spam ja swoje powiedzialem a teraz nie zamiezam sluchac ze jestem dzieckiem :] od kogos kto nawet nie zdecyduje ile ma lat :]

BeneNati
01-08-2009, 14:06
Infi jest czysty boże... ile takich skarg już było. Pograsz jeszcze z pół roku i zobaczysz że będziesz rozróżniał dziecko wuha i gościa co ogarnia w csa.

Temat do zamknięcia