Zobacz pełną wersję : niesłuszny ban
dostałem bana pt "ogarnij się" nie wiem od kogo go dostałem (ewentualnie nie pamiętam)
to było dziś (25 lipca) o godzinie 22:58. nie widziałem jeszcze żeby admin dał komuś bana za hmm..ten powód...?
no o niesłuszny BAT'a TRZEBA WALCZYĆ
wh na 100% według mnie
przemo78
26-07-2009, 12:06
Elvis zaczekaj na wypowiedź Admina który ci dał tego bana,a dla migdała za nabijanie bezsensownych postów proszę o Perma.
ok. dziękuje Przemo. poczekam
elvis02, a może sprawdź czy możesz wejść na serwer ? O ile dobrze wiem to ban z powodem ogarnij się jest od 60 do 240 min. (max. 24 godz. ,ale się rzadko zdarza) ?
PS . przemo78 za nabijanie postów nie dostaje się perma tylko warna ;-) . To tak na przyszłość .
tak na serwer mogę wchodzić:) ale no nie rozumiem ludzi. jak można dać bana z takim powodem? "ogarnij się"... Jeżeli chcecie żeby traktować was z szacunkiem to proszę żeby mnie też z szacunkiem traktowano
Ricardus
26-07-2009, 22:25
Elvis02
Tego bana dostałeś chyba od cheyene za to że RASHOWAŁEŚ a on ci w powodzie napisał ogarnij się i odpocznij sobie 30 minut coś takiego to było i ban był słuszny (dostałeś go bodajże na de_inferno ale nie jestem pewien )
I sprawa rozwiązana :-P
tak to było na de_inferno. ale możesz mi wyjaśnić słowo "RASHOWAŁEŚ"?
cheyenne
27-07-2009, 09:01
to nie ode mnie dostałeś tego bana .... ja nie daje takich powodów bana
blacha11
27-07-2009, 10:41
rasz -- czyli bieganie tam gdzie niedozwolone np. do ct takie miejsce to za bramą na aztecku, d2 -- brama na długiej i za galerią prosto na resp T. Można mnożyć w nieskończoność. Ogólnie ct nie raszuje na mapach de_xxx.
T nie może raszować np. na mapach cs_xxx
btw. nie raszuju za to są kick'i, ban'y
dodatkowo teraz na każdej mapie są takie jakby tablice na których jest napisane granica raszu za te tablice nie możesz przejść bo wtedy admin może dać ci bana ;)
a to sory..bo ja nie raszowałem...
Jak zapewne widziałeś tabliczki ''UWAGA, STREFA RASZU''
tzn. że nie możesz ze nie wyjść gdy grasz w CT możesz przez nie przejść gdy minie 1 minuta lub gdy 1 czlonek teamu twojego lub wroga zostanie na mapie.
Wołam z głębi tego nowego tysiąclecia: wh na 100 % !
bigo$1337
27-07-2009, 11:53
dajcie warna migdaly bo to denerwoje bezsensownie nabija sobie posty ...
A tak do tematu to za rash dostaje sie bany na 30-60 min .
i jezeli otrzymales bana za rash to powod powienien byc "Rashowales"
piąte przez dziesiąte bigos
no więc niech ktoś mi wyjaśni dlatego dostałem bana za "ogarnij sie"?
Nie ma co dalej tego ciągnąć ... Czemu dostałeś bana ? Nie wiem , może robiłeś coś niezgodnego z regulaminem .
Zamykam