Zobacz pełną wersję : Prosba o admin czata
Nick: GuMBoSS
staz:2 lata
staz csp: 1,5 roku( gralem na innym nicku)
godziny spedzane na serwerze 4-7
cos od siebie: garam tu od dawna. Mysle ze jestem w miare ogarniety :-) nie lamie zasad servera. Chcialbym Admin czata aby ostrzegac lamiacych zasady i poto aby pomagac nowym graczom.
Pozdrawiam Gumboss
aby ostrzegac lamiacych zasady i poto aby pomagac nowym graczom. Przecież od tego jest literka Y na klawiaturze xD
masz racje ale nie skutkuje najczesciej :/
Ee. Kolejny @ chat.
Za dużo już ich xD
Wystarczy. Jestem na nie.
Nie że Cie nie chce ale że już jest w miare dużo :P
no itakom wypowiedz rozumiem i akcepkuje :-)
Yhm widzę kolejne podanie o @chata i po raz kolejny stwierdzam przykry fakt iż nawet jeśli będziesz posiadać @chata to niewiele wskórasz ostrzegając ich na takowym chat"ie wiem po sobie iż takie ostrzeganie nie daje absolutnie nic.
Wyciągając daleko idące wnioski z przykrością muszę stwierdzić iż jestem nie gdyż tak jak TuRN oF, już napisał jest ich za dużo i niewiele tym są w stanie wskórać.
Willy to juz niema znaczenia ale i tak dzieki ze sie wypowiedziales
Willy, pierwszy raz sie ze mną zgodziłeś :D
Coś mi sie wydaje, że nie dostaniesztego @ chata :-P
turn of mnie naprawde nie trzeba @chatu dla szpanu jesli go nie dostane to nie nie bede ;-( chcialem pomoc ale macie jednak raje ze duzo ich juz jest :-)
Wiem że nie chodzi o "szpan" ale sprawa chcąc nie chcąc już na starcie była spalona
TuRN oF, zgodziłem się z tobą gdyż miałeś rację więc się nie dziw :* :hug:
No to decyzję mamy chyba jednoznaczną , na prawdę nic nie wskórasz tym że będziesz ich upominał . A i jeszcze jedno , nie słyszałem ,że jest coś takiego jak podanie o @chat , bo coś mniemam iż czegoś takiego nie ma :-) .
Kto chce @CHAT to zapraszam do Konkursu na reklamę serwerów , który trwa do 09.08 !