Zaloguj się

Zobacz pełną wersję : [Skarga] Die$eL

Ozi*
24-07-2009, 21:42
[MiniBANS] Masz bana na tym serwerze!
[MiniBANS] Dostales go permanentnie
[MiniBANS] Zbanowany nick : -=Yar=-
[MiniBANS] Przyczyna : ' jezeli chcesz grac masz mnie przeprosic '
[MiniBANS] Bana mozesz wyjasnic na http://forum.cs-portal.net
[MiniBANS] Twoj SteamID : ' VALVE_ID_LAN '
[MiniBANS] Twoje IP : ' 78.88.31.110 '

Wezcie ogarnijcie to dziecko bo mnie po prostu sciska jak go widze na serwerze !!
Gracz swirek wyzwal go od dzieckai czegos tam jeszcze na serwerze podczas mapy ka_legoland2. Po chwili widze ze zbanowal go permanentnie a w powodzie bylo wypier.dalaj (bez "."). Jak to zobaczylem to tez go wyzwalem by mnie takze zbanowal i zrobil by to gdyby nie to ze wyszedlem. Przed chwilka wchodze na serwa na on z tekstem "przepros". Ban permanentnyz powodem "jezeli chcesz grac masz mnie przeprosic".

Hemik
24-07-2009, 22:18
Prawda bylem przy tym banie wszystko sie zgadza... w regulaminie pisze ze admin sam moze wymiezyc kare na wyzwiska do niego MAX tydzien po tym tygodniu nie musi go przepraszac nie bylem przy tym jak go wyzywal ale w regulaminie pisze Nie dyskutuj z adminem wiec zlamales regulamin + nie wyzywaj nikogo a ty wyzywales admina to ban powinien byc dluzszy ale perm ? lekka przesada.

infinite
24-07-2009, 22:21
no perm za wyzywanie to przesada ale tydzien musisz odczekac

Die$eL
24-07-2009, 22:22
OMG, zbanowalem go za nic ? piszesz tak jakby nic niezrobil? Mr.Bu wie jak bylo bo sam mnie o tym poinformowal,

Ban na tydzien i niemniej !

bigo$1337
24-07-2009, 22:23
haha ale sie wkopaliscie ;/ szkoda troche takiego admina ..

Hemik
24-07-2009, 22:31
Bigos Yar nie mial funkcji admina oprocz pisania na bialo...a i zmien ten podpis bo to moje haslo skopiowales sobie dzisiaj.. rusz glowa sam cos wymysl..

migdaly
24-07-2009, 22:35
Hemik tak to Twoje hasło...
Szkoda tylko, że jest używane przez 89% graczy Counter - Strike :x

Hemik
24-07-2009, 22:40
Oswiadczam Ci ze jako 1 na tym serverze go uzylem..

w swoim czasie napisze jezeli komus cos to da to moge dac skopiowana rozmowe z konsoli.

korni007
24-07-2009, 22:43
Zal po co robicie ftp..... Poprostu zygac sie chce napisz na niego skarge ze podrobil twoj podpis i piszcie juz tylko rzeczy wnoszace cos do tematu.

Street
24-07-2009, 22:59
Kara zostanie ograniczona do tygodniowego bana...

Next razem nie fochać się i nie walić perma za byle sprzeczki. Znacznie lepszym rozwiązaniem jest olać i nie wdawać się w kłótnię. A najlepiej ogarnąć nerwy a zbędne uwagi zachować dla siebie.