Zobacz pełną wersję : ouDI
A więc tak:
1. http://w616.wrzuta.pl/plik/369kcVQ0Scw/oudi
2. Początek demka: czit
3. Po początku demka: skapnął się, że jestem na spect i się ograniczył (zapewne)
4. Co mówić - potargujemy się pewnie na tym temacie
Niewiem co ty takiego nadzwyczajnego widzisz na tym demku.... :shock:
Jeśli były by pytania Pisac
PoZdrO
range[r]
23-07-2009, 10:14
Czysty ;]
Hmm.. następnym razem muszę się pośpieszyć i aby mnie nie zauwarzył jak ninja.
bigo$1337
23-07-2009, 16:56
oj HoMo widze ze chcesz kogos udupic. tyle postow teraz nakreciles i ss'y nie rob wszystkim o byle co.CZYSTY !
Lewandrowow
23-07-2009, 18:38
Po:
1) Nie zaczyna się zdania od "A więc" "No więc" "Tak więc", bo jeszcze niczego nie powiedziałeś a taki zwroty są używane jako zwroty do podsumowania myśli ogólnej ;-)
2) Jest czysty
3) Graj więcej i lepiej to odróżnisz cziterków od PROgraczy ;-)
Pozdro
Po:
1) Nie zaczyna się zdania od "A więc" "No więc" "Tak więc", bo jeszcze niczego nie powiedziałeś a taki zwroty są używane jako zwroty do podsumowania myśli ogólnej ;-)
2) Jest czysty
3) Graj więcej i lepiej to odróżnisz cziterków od PROgraczy ;-)
Pozdro
Tobie też życzę abyś grał więcej i najlepiej pod nie swoim nickiem czyli nie jako admin to zobaczysz kto tu czituje.
Mnie tez zastanawiala nagla dobra gra oudi ale stwierdzilem ze sie troszke polepszyl, troche farta, troche skilla i gra.
Wiedzmin
24-07-2009, 10:12
Chciałbym dodać coś od siebie niekoniecznie związanego z tym tematem ! Gracz HoMo, który innych oskarża o czity sam nie jest taki czysty na jakiego wygląda. Znajduje się on na Black List!!
● [nick]: HoMo
○ [godzina i data]:21:30 15.06.2009
○ [mapa]: nie pamiętam..
○ demko
[b] ○ [IP + screen]: 82.25.147.238 http://img188.imageshack.us/my.php?image=homox.jpg
Proszę o wyciągnięcie odpowiednich konsekwencji wobec niego.
Lewandrowow
24-07-2009, 17:52
Uhahahaha ;-) HoMo chyba wdepnąłeś w gówno po uszy xDxD
A tak BTW, to po co mam grać pod nie swoim nickiem skoro są tacy gracze jak Ty, którzy pomagają nam ;-)
No ale w twoim przypadku to nie trzeba sie trudziac z demkiem itd. z czego i tak zazwyczaj klocek wychodzi a ty to se wejdziesz szybko na adma zaraz i src. i do widzenia ;]