PDA

Zobacz pełną wersję : [SKARGA] Przemo

Vamphyr
19-07-2009, 20:25
Tutaj Sanctu ;]

wrzuć demko na forum....
Fajnie, demka nie mam. może mam nagrać?
Większość graczy jakoś nie widzi u mnie czitów. Część zna mnie trochę czasu i wiedzą że nic nie mam.
Proszę graczy o wsparcie mnie słowem.
jak wrzucić demko którego nie ma? to jedyny serv na którym gram...
Liczę na pomoc graczy i adminów [a Przemo już mi podpadł, mogę go szanować i nienawidzić za lamerstwo jednocześnie.]

BTW: czy ja już wam ssów czasem nie wrzucałem na forum? no nie wystarczy?xd

Learn play and be pro!

Ozi*
19-07-2009, 21:47
1. Gdy Admini nakreca ci demko lub zrobia ss'y zapisuja sie w cstrike_polish na twoim komputerze
2. Gdy Admin podejrzewa gracza o wspomagacze moze bez przeszkod uzyc rzeczy wymienionych wyzej
3. "a Przemo już mi podpadł, mogę go szanować i nienawidzić za lamerstwo jednocześnie" - obraza, mysle ze to bylo niepotrzebne gdyz PRZEMO zrobil wszystko jak nalezy
4. Jak znajdziesz demko wrzuc je na www.odsiebie.pl.
5. Nastepnie edytuj swoj 1 post i uzyj ponizszego wzoru:
Nick:
IP:
Data:
Opis:
SS/Demko:
6. Czekamy...

przemo78
19-07-2009, 22:22
Miałeś nagrane Demko,dostosuj się do wzoru,a tak wo gule rzadko mi się zdarza,że nie mam racji.Ci co mnie znają dobrze o tym wiedzą.

diLL
20-07-2009, 03:23
Hm.. czasem niestety się tak zdarza ,że demka się nie zapisuję lecz za razem nie mamy dostatecznych dowodów . Poczekam jeszcze na wypowiedź innych Adminów na Twój temat i dopiero podejmę decyzję .

infinite
20-07-2009, 11:04
ja powiem tyle ze gralem nie raz z sanctu i poprostu jest to dobry gracz:) i mysle ze raczej nie czitowal:] dlatego dajcie mu unbana:)

Hemik
20-07-2009, 19:59
Popieram nie ma WH jest wielu graczy ktozy graja lepiej od niego a tego WH nie maja. Nie ma nawet prawa aby myslec o WH z jego nickiem. Przemo pisze sie W ogóle a nie "Wogule"

v0js`
20-07-2009, 20:21
Dać mu szansę.. ;-)
A Hemik..
Piszę się
"w ogóle" a nie wogóle.. ;-)

Hemik
20-07-2009, 20:23
Oko za oko zab za zab ;D dzieki ze mnie poprawiles :] nie zauwazylem tego bledu.

diLL
21-07-2009, 02:26
No Sanctu jest ogarniętym graczem z dobrym skillem . On nie robi specjalnie wrażenia podejrzliwej gry , tak więc jestem za daniem mu tej szansy , od banujcie Go :-) .