Zobacz pełną wersję : ZA CO???
Dzisiaj o godzinie 13:25 dostałem bana od DiLL'a za to że zwróciłem mu uwagę, że na mapie cs_italy będac TT zraszował. Gdy napisałem że raszuje to mnie publicznie (xD) wyśmiał. Napisałem mu: raszujesz jak Twoja stara do kibla jak ją przeczyści. Dostałem bana na 60 minut, a jego powód :.nie chce mi sie.
Może troszkę obraziłem DiLL'a ale raszował, i to się liczy. Może przez tą obraze to do niego dotarło.
PZDR.
m.Bu
Kolejna dziecięca kłótnia, diLL będzie pisał, że nie raszował i bana dostałeś za obraze, Ty będziesz pisał, że on raszował i fakt, że obraziłeś go troche, co już pisałeś, ale on być w CT to on może sobie raszować... gorzej, jak by był w tt.
Właśnie problem w tym że dill był w terrorist. A na zegarze w cs'ie było 1:20 czyli minuta nie mineła i nie miał prawa raszować. Więc jak ja dostałem bana to on też powinien. Takie jest moje zdanie.
a moze byl sam albo byl 1 gracz w przeciwnej druzynie ?? Napisz dokladnie gdzie sie znajdowal DiLL
Słucham ? Ty jeszcze śmiesz na mnie skargę pisać ? Po pierwsze napisałem Ci "powtórz to" , a Ty mi odpisałeś bezczelnym tekstem "nie chcę mi się" to ja Ci dałem bana i napisałem "ale mi się chcę" i teraz posłuchaj mnie Ty nie wychowany dzieciaku . Jeżeli jeszcze raz obrazisz moją matkę lub ojca to Ci dam takiego bana ,że już na serwer nie wejdziesz ,bo ja nie będę tolerował żeby taki ktoś jak Ty obrażał moją mamę . Po 2 tak jak napisał Ozi* został ostatni i zrashowałem , więc najpierw się porządnie zastanów .
Nie zostałeś ostatni. Dill znajdował sie pod tym łukiem jak sie wchodzi na bazar, obok tego miejsca gdzie tak ciemno jest.
Nie rozśmieszaj mnie , ja zawsze przestrzegam regulaminu . Street to nawet udowodni , jak napisałeś mu diLL rash , a On Ci odpowiedział "Ostatni został" ... Bana dostałeś na 60 min. więc za 10 min. będziesz mógł wejść =/.
Wiesz, to że jesteś adminem nie znaczy ze jesteś święty. 60 minut w dupe, akurat bym level wbił. xD
[ Dodano: 13-07-09, 14:36 ]
A skoro już rozmawiamy o raszu. To czemu na mapie aim nie można raszować po upłynieciu 60 sekund??
m.Bu, cisz się że dał ci na 60 min. bo ja bym ci wje.ał na 1 tyg. za obraze rodziców, a tak pozatym od kiedy gram nie pamiętam sytuacji by diLL zaraszował pozatym twoja skarga powinna być poparta ss z dowodem jego raszu, jak dla mnie do zamknięcia ...
Popieram Up. Dodam tylko ze aim_map to mala mapa i rashowanie na niej nie wchodzi w gre nawet gdy bedzie 1 osoba w teamie / po uplywie 60 sek.
MyguS aka tbC*
13-07-2009, 15:25
Za takie słowa dałbym na miejscu Dilla bana przynajmniej na 1 dzień - moje zdanie
Ja już powiedziałem wszytko na ten temat , jeżeli jeszcze raz się zdarzy taka sytuacja to wiesz co będzie =] ...
Zamykam .
Byłem przy tej sytuacji i potwierdzam że dillu nie raszował. Stał albo przy granicy raszu na italy, albo zaraszował w sytuacji kiedy został tylko 1 ct co jest zgodne z regulaminem...
Autorowi tematu radze zapoznać się z zasadami i strefami raszu na csp.