Zobacz pełną wersję : [Skarga] Skuj [Skarga] Scyzoryk
Zamieszczę tutaj dowody na gracza Skuj który bezczelnie czitował.
Demko: Demko (http://odsiebie.com/pokaz/4130234---43ef.html)
IP: SS (http://odsiebie.com/pokaz/4130258---2924.html)
Oraz zamieszczam skargę na gracza Scyzoryk o bezpodstawne obrażanie, proszę o wyciągnięcie konsekwencji w stosunku do tego gracza.
SS: SS (http://odsiebie.com/pokaz/4130275---dbd6.html)
scyzor chyba ostatnio za dużo sobie pozwala ?? nie sądzicie ?? :hihi:
Galardo pierwszy mnie wyzwales ;]
Daj mi dowód jak ty powiedziałeś, że nie mam pały to ja powiedziałem, że ty tak gadasz jakbyś nie miał więc... to ty pierwszy mnie wyzwałeś. A odnosząc się do posta Wille'ego to się z nim zgadzam.
1.Powiedz , kiedy Die$el mnie odbanowa l?
2.To ty pierwszy powiedzailes na mnie , ze jestem PAŁA
ScYzOr powinien dostac bana :) Mnie takze wyzywa. Jeździ po rodzicach, wyzywa od czitow, wulgaryzmuje :-P
Dostal wczoraj odemnie bana... za obrazanie Yara.
odbanowywuje ? hhahah xD ja jego ;d ?
Potwierdzam to, ScYzOr jest chamski dla kazdego gracza, wyzywa ich bez powodu. Juz kiedys pisalem na niego skarge. Jak dla mnie powinien dostac bana wiecej niz na dzien by ochlonal.
Nie wierze w to ze Galardo pierwszy zaczal bo nie raz widzialem jak sie zachowujesz na serwerze. A takie banowanie na 5 minut to nic nie da, a tylko pogorszy jego wyczyny.
bigo$1337
11-07-2009, 21:32
ScYzOr myśli że mu wszystko wolno bo dostaje za to bany na 5 minut a nie jak inni na 1 dzien badz dluzej. Bylem przy tym jak ScYzOr wyzywal Galarda bez powodu i pisal to co widac na SSe'sie. Moim zdaniem Ban by mu sie przydal.
Yar i Bigos nie obchodzi mnie wasze zdanie , bo mam was w *****. Yar jestes dla mnie ZEREM i zawsze nim pozostaniesz :]
Jestes po prostu nienormalny i to trzeba przyznac szczerze.
SS (http://img243.imageshack.us/gal.php?g=beztytuu3w.png)
Z tego trzciego to leshe i kwicze xD
A tak wogole z tematu czitera zrobil sie temat scyzora xD
Yar , ale tych ss'ow jak ty mnie wyzywales to nie pokazesz ?
Ja powiedzailem tylko tak : O yar przyszedl , a ty na to japa glupku i dalej to juz jest na ss
buahaha nie rozsmieszaj mnie
1. ja bylem na serwerze przed toba
2. napisales "Oo yar jest"
3. nastepnie wyzywales mnie przez mikro a jak sobie z tego nic nie robilem to napisales ze wyzywales mnie, wyzywasz i bedziesz wyzywal - odpisalem " bo jestes glupi"
4. potem 2 mapy pisales cos na mnei i turna - nie zesreenowalem wszystkiego
Dobra Yar ty na forum udajesz swietego , a na serwie to ...
ScYzOr, zamknij sie! Zaczynasz sie a potem żalisz na forum? Mówił, że ma w dupie forum, adminów itp :)
KnifeMan
11-07-2009, 23:59
1.Powiedz , kiedy Die$el mnie odbanowa l?
Dokładnie wtedy kiedy dostałeś ode mnie bana za obrazę na 4 godziny. Yar przy tym był, Turn oF i Tiger też.
Dobrze gada... Na forum udajesz Świetoszka, volta prowokowales swoimi wypowiedziami,
a ty Hitler sie niewypowiadaj jak gowno wiesz... Wyzwalem Cie a Scyzor powiedzial ze to prawda to zbanowales go na 4 h.. wiec Pozdro & Pocwicz, nic niezawinil mogles mnie zbanowac a nie jego..
Pozdro, aaha jezeli was az tak bardzo to krzywdzi ze scyzor was wyzywa to mowie!! Na policje nie ? :razz:
Ricardus
12-07-2009, 00:51
Zachowujecie się jak dzieci
Zróbcie sobie odpoczynek od cs'a na 1 dzien-tydzień może wtedy zrozumiecie a nie tylko każdy prowokuje każdego żeby tylko wykazać kto jest większym idiotą
KnifeMan
12-07-2009, 00:53
To że byłeś mistrzuniu no sound albo uszu rano nie umyłeś no to wybacz, ale jego odzywkę na mikro mogłem potraktować jako obrazę. Z resztom czyja to wina? Od Ciebie podłapał. Nie jestem dla niego jakimś Hitlerem, debilem, idiotą ani nikim innym, a dla Ciebie tym bardziej. Z decyzją admina się nie polemizuje na serwerze tylko na forum a Ty miałeś czelność go odbanować dwa razy? Scyzoryk nie od dziś się tak zachowuje. Jak już mówiłem na serwerze był Turn oF i Yar i wszystko widzieli.
ScYzOr napisał/a:
<---- co do tego? to co ma to do rzeczy skoro nikt go nie przyłapał i nie ma żadnego dowodu? Równie dobrze Scyzor mógł to zmyślić wszystko, sądząc po jego wypowiedziach to obojętne mu jak wielka kara go czeka. Oni chociaż okazali ssy i widać kto w szczególności zawinił. A Twoje zachowanie jest poniżej krytyki. Odbanowywanie wcześniej zbanowanych osób przez innego admina to się do przywilejów nie kwalifikuje.
Yar jak cie ktos wzywie , albo ktos zaraszuje , albo kampi na respie to odrazu spierdalasz z tym na forum. Ja taki jak ty nie jestem , bo nie raz widzailem jak raszujesz , kampisz na respie czy wyzywasaz , ale nie poszedlem z tym na forum , bo nie jestem takim frajerem jak ty. :]
infinite
12-07-2009, 09:46
dajcie bana i jednemu i drugiemu na tydzien to moze ochlona i bedzie dobrze:)
1. Moze cie ScYzOr obrazilem ale tylko w obronie wlasnej
2. Mysle ze ten temat jest do zamkniecia
3. Buahahaha ciekawe kiedy zrashowalem -.-, na respie kampilem gdy bylem sam na kilku...
4. Jak ktos kampi na respie to nie robie ss'ow, robie je tylko gdy ktos bezpodstawnie obraza graczy (tak jak ty) i ras***e.
infi, Yar nic nie zrobił ;-)
Szkoda że nie zapisały sie moje ss'y.
Gram sobie z Yar'em na scout_knivez_moe, a ten cały ScYzOr wbija na server i na przywitanie nas wyzywa. To nie jest normalne :]
Nie chce byc tu okrutny ale dałbym perma ScYzOrowi. On robi sobie jaja a potem płacze na forum. Wcześniej pisał że ma gdzieś adminów, server i forum. Yar potwierdzi -.-
Perma hahaha :hihi: , jestes zajebisty . Perm za obraze naprawde dobry pomysl <spoko>
Wtrącę swoje trzy grosze.
Po raz: ban dla Yara na ochłonięcie na dzień. Chyba nie muszę tłumaczyć?
Po dwa: Perm dla Scyzora. Jest winny mi dalej ss z czasów, kiedy byłem adminem FFA, dowody, że mu je robiłem dałem gdzieś tam na forum. I umieszczenie go na BL. No i ciągłe wyzwiska=]
Po trzecie: Ogarnijcie trochę, chłopaki.
Żal mi cie , kiedy ty mi niby robiles ss na FFA ?
KnifeMan
12-07-2009, 11:03
dowody, że mu je robiłem dałem gdzieś tam na forum.
Niestety nie odnalazłem ich, a pamiętałem o tych ss-ach. Śmiem twierdzić że bardzo dużo postów z forum z działu FFA zostało usuniętych przez H@ bo ex0n kiedyś tak w SB napisał. Usuniętych nie do odzyskania, a nie przeniesionych do kosza.
Po trzecie: Ogarnijcie trochę, chłopaki.
Święta racja. Nikt z nas nie ma już tu nic do gadania. Street albo Dill obejrzy temat, napiszę posta z odpowiednim rozwiązaniem i zamknie temat.
Żal mi cie , kiedy ty mi niby robiles ss na FFA ?
Dziecko, mam to w archiwum gg jak mi pisałeś, że nie masz tych ss. Akurat teraz jadę do jakiejś wsi oglądać zamek, ale jak wrócę to wyślę i będziesz miał pograne ><
Kolejna awantura , no to się po prostu w pale nie mieści ... ScYzOr na GG umiesz być na prawdę fajnym kolesiem , z którym i dogadać się można i odpowiedzieć na Twoje pytania etc... lecz na forum i serwie wielki znak zapytania - jesteś osobą nie do poznania , tak jak byś miał dwie osobowości ... Co do Yara to w tym momencie sam się przyznał ,że czasem zdało mu się go wyzwać w "obronie własnej" tak więc moja perspektywa na tę sprawę jest taka : Yar dostaje bana na 1 dzień - na ochłonięcie , natomiast co do sprawy ScYzOr'a się jeszcze wstrzymam ,dlaczego ? Otóż dlatego iż poczekam na "dowody" na Twoją sprawę z SS'ami i wtedy podejmę ostateczną decyzję .
Aiz jak wrócisz to wyślij to archiwum na SB, bo nie chcę mieć tutaj więcej sporów ...
Zamykam .
Od siebie dodam tyle, że gadałem ze scyzorem na gg i wychodzi na to, że zrozumiał ocb... Kare odczekał a nie będziemy się bawić w teletubisiów i pokazywać palcem kto kogo pierwszy rzucił piachem w piaskownicy=\ bez jaj...
Pamiętajcie że to gra i żarty żartami ale czasami ogarnijcie swoje uwagi typu "ty pało".