Zaloguj się

Zobacz pełną wersję : Wyjasnienie Massive ban

Massive
08-07-2009, 17:13
Witam,
chciałbym wyjasnic sprawe zwiazaną z zbanowaniem mojego (juz nie^^) brata mEE?. Dzis gdy byłem w robocie, on wszedl na NS a że wczesniej grał ciągle na steamie na serwerze gdzie był celownik w AWP, on sciągnął go i musiał go wgrać, (co prawda nie dopatrzyłem się na kompie że coś takiego ściągał, ale ss mówią za siebie.)

Chciałbym za tą zajście bardzo przeprosić, i obiecuje (zablokowałem możliwość ściagania czeogolwiek z jego konta) że ta sytuacja nie będzie miała już miejsca. Czy jest możliwość, (czy wogle mogę prosić) o odbanowanie. Rozumiem że regulamin został pogwałcony, ale to nie z mojej winy i niezależnie odemnie, ale jednak chciałbym dalej grać na tej warce.

ip:82.177.10.65

Proszę o wyrozumiałość i ZROZUMIENIE mojej sytuacji.
Pozdrawiam,
Massive

MyguS aka tbC*
08-07-2009, 17:15
EDIT

KnifeMan
08-07-2009, 17:18
Musisz poczekać na wypowiedź Streeta albo Dilla. Oni muszą zdecydować.

UWAGA! Prosimy nie pisać postronnych userów postów typu "ja bym mu dał szansę" albo
"jestem na nie". Liczy się tylko zdanie Dill i Streeta.

diLL
08-07-2009, 17:22
Wiesz Massive widać ,że Ty nie lubił byś się bawić w takie gierki z celownikiem . Jesteś wyrozumiały sądząc po wieku i czynach ( w grze ) , a więc dam Ci jeszcze jedną szansę , zasługujesz na nią :-) . I to nie jest powiedziane na wiatr , czy jak ktoś by to powiedział "bo go lubię" nie wcale nie ! Po prostu nie można kogoś obwiniać z winy tego drugiego i dlatego myślę ,że można mu zaufać - no bo po co miał by nas kłamać ? Tak więc od banujcie go :] .

Zamykam .