PDA

Zobacz pełną wersję : [SKARGA] infinite

Die$eL
05-07-2009, 20:18
Gram sobie na moim nicku i wbija sobie jakis pheonix ... kiedy raz nieposzedlem po pake bo bylem sam na 5 i bylo 10 sek do wycuchu i bez defa ,zaczyna mnie wyzywac od 0 itp..
no to dostal 3 kicki , pisze caly czas na @ chat zeby go przeniesc do tt bo niechce grac z tym 0 (chodzilo mu o mnie), po czym wbija na nick infinite i mnie banuje na 30 min za "niewykorzystywanie celow mapy"

Ty niedojebancu, w kulki sobie lecisz ? wbijasz niena swoj nick, wyzywasz admina od 0 a potem jestes cwaniak bo wbijasz na adma i mnie banujesz ?

Jestes taka lama ze zawsze jak ktos Cie zabije to wydzierasz sie jak debil, potem robisz mu ss albo piszesz na @ chat ze szczesciasz itp.. Wkurwiassz mnie idioto, wiele razy obserwowalem Cie na innym nicku to tylko przez mikro sie wydzierasz i cwaniakujesz do innych... I mow sobie o mnie co chcesz, jestes cwaniak przez neta :] :hah:

Wisi mi to ze mowisz na mnie confident itp ale nielubie cwaniaczkow wiesz :] ? dostales admina i odrazu kazdy kto jest od cb lepszy to go sprawdzasz nie ? :foch:

v0js`
05-07-2009, 20:22
100% racja.. Myślisz infinite że za co Cie nie lubię(ą)?
:x

KaCzoR
05-07-2009, 20:26
Nie mieszam się do waszych spraw i nie trzymam żadnej strony ale mogłeś to zgłosić dyskretniej np. w dziale dla adminów lub do Street-a/diLL-a na gg bądź pw, bo zaraz się afera wielka zrobi. Takie jest moje zdanie ...

Die$eL
05-07-2009, 20:29
Gracze mają prawo do wypowiedzenia się. :-)

infinite
05-07-2009, 20:33
bylo 35 sekund a zyles do tego jeszcze dostawalem kicki za to ze ci zwrocilem uwage wiec poleciales, masz problem 30 minut juz mienelo:) ban sluszny nie wykonywales celow mapy

grajac na fejku patrze sobie jak admini oceniaja:) innych banuja za takei cos a sami graja dla statow, regulamin obowiazuje wszystkich , admin nie ma prawa go lamac:)

v0js`
05-07-2009, 20:35
ci zwrocilem uwage wiec poleciales, masz problem
Jak tak możesz? Powiedział Ci prosto w twarz że jesteś cwaniak, a Ty dalej to robisz...

Die$eL
05-07-2009, 20:36
35 sekund ? mam leciec z auto kampa na 5 kolesi ? good idea :] jak rozwalilem 3 to szedlem ale i tak bym niezdązyl :]

Jezeli tak ci rodzice zwracali uwage jak byles mały to rozumiem czemu teraz jak ktos cos zle robi to wyzywasz od 0 nie ?

infinite
05-07-2009, 20:38
jeszcze slowo na rodzicow a bede i masz perma gowniarzu bo jak niedorosles to nie wjezdaj mi na rodzine bo pojade tam i cie napierdole !!!

a wyzywalem cie bo inaczej nie rozumiesz jak ci powiedzialem normalnie do paki:)
to ty mi kicki to musialem cie pojechac bo myslisz ze niewiadomo kto jestes:)
co mnie obchodzi jaka bron masz, mogles nawet z nozem byc

v0js`
05-07-2009, 20:40
a wyzywalem cie bo inaczej nie rozumiesz jak ci powiedzialem normalnie do paki:)
to ty mi kicki to musialem cie pojechac bo myslisz ze niewiadomo kto jestes:)

Weś się opanuj człowieku... A Ty kur**a kim jesteś? No właśnie, tym zachowaniem udowadniasz jaki z Ciebie o kur/wa zajebisty chłopaczek.. ;x

infinite
a co do tego ze robie ss komu:) synku w przeciwienstwie do ciebie wiekszosci komu robie ss to juz ich nie oddaja albo trafiaja na bl wiec sie nie wypowiadaj jak niewiesz, bo ja w cs-a gralem jak ty jeszcze na gowno papu mowiles

Die$eL
jeszcze slowo na rodzicow a bede i masz perma gowniarzu bo jak niedorosles to nie wjezdaj mi na rodzine bo pojade tam i cie CENZOR
co na rodzicow ?? Powiedzialem tylko ze musiales sie od kogos nauczyc wyzywania od 0 nie :] ? prosze bardzo przyjezdzaj czekam :] ciekawe czy okazesz sie taki sam cwaniaczek przez neta jak w rl :papa:

infinite
05-07-2009, 20:41
ty sie nie wtracaj bo nie byles przy tej sytuacji " a napisalem do niego ty statsie do paki " a pozniej jak mi dal kicki ze jest 0:) i ja umiem sie przyznac do tego co mowilem

dziecko ty masz 13 lat i cfaniakujesz bym przyjechal to bys uciekal na komende do polcji(wyormowac ze chce cie bic)

koniec juz nie pisze w tym teamcie

KOFIDENCI NIGDY NIE BEDA SZANOWANI!!!!

v0js`
05-07-2009, 20:42
bo ja w cs-a gralem jak ty jeszcze na gowno papu mowiles

Hmm... Czy mi się zdaje czy miałeś wtedy 6 lat? :)
Pomyśl zanim napiszesz coś równie mądrego, o Mój Ty dorosły.. ;)

Die$eL
05-07-2009, 20:43
Mozna sprawdzic w logach jak bylo :] na @ chacie pojawialy sie zdania typu : po pake statsiarzu, dalej jestes 0, zal mi Cie itp

:]
Ja mam 14 lat czyli ty ile wtedy miales ? ty teraz masz ile ? 17 ? no to 3 lata roznicy :] wiec niewiem :] twoja inteligencja wlasnie sie ukazuje koksie :razz:

infinite
05-07-2009, 20:44
hahah 6 wez dziecko nie filozofuj bo ja w przeciwienstwie do ciebie jakos szkole juz ukonczylem a ty nawet w gimnazjum masz problemy wiec sie nie wpierdalaj miedzy mlot a kowadlo jak cie to nie dotyczy:0

w przeciwienstwie do ciebie to ja mysle:0 a nie siedze na google i szukam jakiegos cytatu zeby cos napisac

co do mojej inteligencji to jest wysoka bo ja nie mam problemu z nauka ani mysleniem, ty za to widac musisz w google najpierw wlaczyc slownik zanim cos napiszesz:) po 2 nie jestes na moim poziomie i pamietaj ormo nigdy nie wygra;)

v0js`
05-07-2009, 20:45
hahah 6 wez dziecko
4* ;]

Pozdrawiam o Mój Ty dorosły ;*

Die$eL
05-07-2009, 20:46
A co ma piernik do wiatraka ? myslisz chyba kogo zbanowac zeby ulatwic sobie gre nie ? :cool:

infinite
05-07-2009, 20:46
juz ci napisalem zebys sie nie wypowiadal do sytuacji ktorej nie widziales i cie nie dotyczy, jak chcesz sobie posty nabic to idz na OT i tam popisz:) bo tu tylko robisz z siebie posmiewisko

[ Dodano: 05-07-09, 20:48 ]
czlowieku ulatwic sobie gre? w przeciwienstwie do ciebie to ja lubie wyzwanie i grac z lepszymi:) a dostales bana slusznego ktory juz dawno minal, a na turnieju udowodnilem ci jakim ty jestes dla mnie ciezkim zawodnikiem:) ze knifemanowi pisales sprawdz go, on ma wh, widziales to itp:) wiec pozdro:)

Die$eL
05-07-2009, 20:49
moze i pisalem i co ? ***a mnie to obchodzi ze ban minol , czekam na konsekfencje :] Czy ban sluszny to juz ktos inny zadecyduje :->

infinite
05-07-2009, 20:51
no jest sluszny bo sam sie przyznales ze do paki nie poszedles, a za to sie nagradza banem :) wiec ja juz sie nie wypowiadam. czekam co dill napisze:) i street

Die$eL
05-07-2009, 20:54
Yhy.. ile razy sie na serwie widzi jak admin nieidzie po pake bo mowi ze juz niezdązy albo ze jest ich za duzo :] ?

infinite
05-07-2009, 20:54
a grales jak jest dalkan? albo ktos inny grajac na fejku 2 razy dostalem za to bana wiec teraz mi nie wkrecaj bo daja na 240 minut, sie ciesz ze 30

v0js`
05-07-2009, 21:02
juz ci napisalem zebys sie nie wypowiadal do sytuacji ktorej nie widziales i cie nie dotyczy, jak chcesz sobie posty nabic to idz na OT i tam popisz:) bo tu tylko robisz z siebie posmiewisko
Że niby pośmiewisko? Ze mnie?! hahahahhaha
Super, a teraz umżyj...
Chciałbym żeby do Ciebie dotarło:
SPIER...AJ POPIER............O
Pozdrawiam ;*

infinite
05-07-2009, 21:04
dobrze cieszysz sie sciagasz teksty od rfs-a i myslisz ze jestes madry i fajny:)
wymysl cos sam:)

v0js`
05-07-2009, 21:05
:O
Jakie teksty rufusa? :-D
Proszę pokaż mi je :x
Będę miał z czego korzystać.. ;D

infinite
05-07-2009, 21:06
SPIER...AJ POPIER............O

za to chyba warn sie nalezy:) wyzywaj do woli ja mam zlew na takich ludzi jak ty:)
co za swoje niepowodzenia probuja dogrys drugiemu:) pokazujesz tym sile swoich argumentow:)

diLL
05-07-2009, 21:06
infi co do tego pójścia po pakę , to Ty też nie raz nie poszedłeś jak miałeś mało HP bądź przeciwników było za dużo nieprawdaż ? I pisałeś tekst typu "nie idę " , więc tutaj wina idzie w dwie strony - lecz to jest zaledwie malutki pikuś tej sprawy ... Panowie co tutaj się dzieje ? Wojna czy przedwczesny Armagedon ? Opanujcie się trochę , bo jak ja tutaj czytam to co się dzieje , to aż słabo się robi ... Zachowanie na serwerze to jest jedno , a na forum to drugie . Na serwerze główny porządek utrzymuje H@ , a natomiast na forum porządku utrzymuje Moderator tak więc stanowczo mówię STOP! Te obelgi i wulgaryzmy jakie się tutaj pojawiły to jest właśnie dowód jak bardzo się nie szanujecie i doprowadzacie do takiej atmosfery . Jestem zmuszony obojga z Was ukarać warnem - dla ochłonięcia . Jeszcze mała mowa co do rodziców , to Die$el chyba Twój interes tutaj nie siedzi jak kogo rodzice chowają , tak więc proszę nie mieszajcie rodziców do Waszych spraw , bo oni są niczemu winni ... Z głupiego bana zrobiła się afera, której nie trudno przeoczyć .

Myślę ,że w takiej sytuacji będzie musiał zainterweniować ex0n .

Zamykam .

Street
06-07-2009, 12:07
Ja dodam tyle, że ogarnijcie się bo albo jeden albo 2gi albo obaj polecą... Jakbyśmy banowali każdego za nie wykonywanie celów mapy to graczy na servie zostałoby 5.. Polowa ct szuka paki na respie tt, a tt zamiast grupowo iść na bs rozdziela się i szuka fragów.. Ja już dawno mówiłem, że my nie gramy war3ft + tp tylko war3ft+ ffa z liniami raszu. Taka jest prawda...

Na przyszłość opamiętać się zarówno w słowach jak i czynach bo mogą być tego nieprzyjemne skutki. Teraz ostrzeżenie infiemu i die$slowi daje. Bo żadem z was nie zachował zimnej krwi i zrobił coś nieregulaminowego.