Zobacz pełną wersję : Strata exp!!
Najpierw zniknoł mi exp z 2 postaci,1 nabilem i teraz wszystkie mi zniknely?Jak wogóle mam grac na serwie gdzie co chwile exp znika!!!
Najlepszym rozwiązaniem jest najpierw zarejestrować nick??.Tak to by problemu nie było:).Pozdrawiam
On już dawno napisał do Street'a lecz on w tym momencie nie ma czasu - ma swoje sprawy .
No tylko że Street grał wczoraj na serwerze i to dosyc długo..
Nicki rejestrować... co do znikania expa mam pewną teorie z pewnym noobem który odchodząc zajumał user.ini do servera war3ft i zna hasła połowy graczy... Przez co wbija na postać i kasuje exp.. jakby mu się nudziło -.- dobra w takim bądź razie proponuję aby dla świętego spokoju zmienić hasło na nick.. proszę o stosowne pw do mnie a hasło zmienię...
No i oczywiście rejestrować nicki bo exp sam z siebie nie znika... a podszywacz spokojnie poprzez war3menu może go skasować
Wysyłalem juz rejestracje nicku do ciebie ale chyba nie miales czasu.Wysłalem dziś drugi raz.Można jakos odzyskac ten exp stracony?
hahah jak dobrze ze mam na ip xD
trikk nick masz zarejestrowany... a jak będę na serv to mi przypomnij exp ci dodam bo wiem ze grasz dużo i postać miałeś :)
Zamykam