Zobacz pełną wersję : Nowe mapy
Znowu inferno? ciągle ten sam dust? Wiadomo że aby na serwerze dobrze się grało potrzeba jakiś nowych odmian, zamian, i wiele poprawek. Ja chciałbym zaproponować nowe mapy. Grałem na wielu różnych warkach i to są moje propozycje.To są mapy na których już nie raz grałem i uważam że się nadają pod Mod:
1.nth_lets_take_mothers_tank -Jak dla mnie na Mod mistrzowska mapka
2.office rats
3.cs_crackhouse-fajna prosta mapka zamiast aima
4.cs_school
To są mapy które ja proponuje (sprawdzone) a jak komuś by sie chciało czegoś nowego poszukać, albo zna tylko ich nie pamięta to może tu poszukać:
ftp://ftp.tpnet.pl/d2/ftp.counter-strike.pl/mapy/
http://www.wiaderko.com/cs-1.6/mapy-do-cs-1.6/
Może i pomysł dobry, ale czy to się sprzeda ?
Ja mam kilka fajnych map do zabawy bo to przecież server war3... Mogą być na VIP'a ??
no raczej ciężko by się grało mape z Vipem na warce nie uważasz? human VIP i drużyna nie musi z respa wychodzić bo sam dojdzie teleportem. raczej chodzi o mapy na których mozna grać każdą profesją.
To dobry pomysl.. potrzebne sa takie mapy bo caly czas to samo :/
no zagrał bym sobie na mapach pod moda zrobionych. Bo te stare juz nudza sie na modach
korni007
30-06-2009, 07:48
Myślę że można by było jeszcze dodać fun_alione i de_eldorado........ Jeszcze bardzo fajny jest de_lidl
No w końcu dobrze nowe mapy.
Ja tam bym pograł na de_eldorado lub de_lidl.
Pierwszych 2ch nie znam. Ale z doświadczenia wiem że wszelakie ratsy na war3ft to lipa. Co do reszty to crackhouse to rzeczywiście super mapka ale.. jak wiesz tt siedzą w ciasnym budynku i nie mogą z niego wychodzić bo wtedy rasz, a tak na prawdę kilka orkowych granatów rozwiązuje sprawę ;] Paietacie lodówkę na de_rats? No właśnie...
Ten rats to powiekszony office a dokładnie miejsce z hostami tymi z przezroczysta szybką, (nie tam gdzie przeważnie kampi TT) na tej mapie nie ma tak jak na ratsie z lodówka, tu nie da rady ork wyczyscic połowy druzyny 1 He. No prawda co do crackhausa ale gdyby aktualnie grało np 5-6 osob (to mapka zamiast aima)z czego nie kazdy ma orka ktorym by mogl grac, to nie wiem czy by tak wyczyscili tym bardziej ze przy frontowej scianie to by po hostach walili, a w hosty raczej się nie rzuca.
CO Z TYMI MAPAMI?? Uważam że temat jest do rozważenia a jak na razie to cicho.
Co do nowych mapek mam zajebistą stronke z nowymi fajnymi mapkami
http://www.clanb.de/old/sites/maps/de_maps/C.html
Napewno jakas mapka Bd dobra na Warze ;-)
Co niektóre przeglądłem np. zagros,haxor,havok (nikt niejest w stanie wszystkie przegladnąć :-D :-D :-D )
Myśle ze powinno sie wgrać pare mapek a nie czekac aż każdy sie wypowie czy jest fajna czy nie bo nigdy sie niedoczekamy :-P
Ricardus
20-07-2009, 19:21
nth_lets_take_mothers_tank -nie grałem na niej więc nie wiem
de_office_rats - na mapce orkowymi mało zdziałasz (w miare fajna)
de_lidl - fajna mapka
Cs_havana -dobra mapka (troszeczkę za ciemna,a noktowizor to rozwiązuje)
awp_wall -była kiedyś ale po zmianie serwa nie została wgrana
awp_india- @up
reszty mapek nie pamiętam
No oudi ma racje ten Havok lub Haxor nadają sie raczej na wara ;p bo mnie juz trafia jak votujemy dusta,inferno itd itp....xD przydało by sie coś nowego i myślę zę większości by to pasowało...;] :-D