Zaloguj się

Zobacz pełną wersję : [Ban] Wiedzmin

Wiedzmin
29-06-2009, 11:07
Nick: - Wiedzmin
Data: - 28.06.09, około 22
Opis: - Grałem sobie na cs_italy, nie szło mi najlepiej a admin Lewandrowow zrobił mi SS'y. Jednak nie wiem co się z nimi stało. Usunęły się? Nie zapisały? Nie wiem sam. Po Prostu w moim CSTRIKE ich nie ma !! Przepraszam za problemy, ale chciałbym nadal grać tu na serwie. Jest kilka osób, które mi ufają i mogą potwierdzić moją niewinność.
IP: - Mam neostradę, jednak do czasu pozwolenia gry przez admina nie będę wchodził na serwer!

EDIT: Nie mam takiego folderu ...

Ozi*
29-06-2009, 11:57
a sprawdz w folderze cstrike_polish

Die$eL
29-06-2009, 12:49
Eh.. Ja tez to mam.. Tylko mi sie nic niezapisuje :/ Ani demka, snapshoty nic.. nawet jak je sam robie :/ a teraz mi cs nawet niedziala :? musze zrobic format..

Mysle ze Wiedzmin niebylby na tyle glupi zeby grac na wh... :hah:

korni007
29-06-2009, 13:04
No myslę tak jak @up, znam wiedzmina i wiem że zawsze gra czysto.
Mi też się często nie zapisują ssy które sam robię ale nie wiem co z tymi które admini robią, ponieważ na razie nikt mi nie robił (jeszcze) :-D

HeatoN
29-06-2009, 19:48
Unban dla wiedzmina.
Bo jak tyle czasu nie grał na wh jak ja to napewno nie ma.
Znamy go długo i jest fajnym graczem jak dla mnie to 100%'owy unban :D.

v0js`
29-06-2009, 20:36
Jak up, up i up :-)
Wiedźmin to koks, ma czity i w ogóle.. xD Oczywiście joke, pozwólcie mu grać, bo się potnie.. :D

KnifeMan
29-06-2009, 20:44
Wiedźmin najlepszy sposób na wyszukanie demka jak się ma w folderze syf (jak dla mnie)...

START ---> Wyszukaj ---> pliki i foldery ---> nazwa/fraza: .dem ---> szukaj

i wyświetli Ci wszystkie demka co masz na dysku gdzie masz csa zapisanego :)

Wiedzmin
29-06-2009, 20:47
Wiedźmin najlepszy sposób na wyszukanie demka jak się ma w folderze syf (jak dla mnie)...

START ---> Wyszukaj ---> pliki i foldery ---> nazwa/fraza: .dem ---> szukaj

i wyświetli Ci wszystkie demka co masz na dysku gdzie masz csa zapisanego :)

Folder przeszukany od A do Z i niczego nie mam !!

HeatoN
29-06-2009, 20:48
Ale mu zrobiono Screeny.
Czyli inny format będzie ; *

korni007
29-06-2009, 20:53
No to lepiej zrobić tak jak mówił nożyk tylko że dać rozszerzenie .jpg lub bmp i szukać w folderze z CsEm.

diLL
29-06-2009, 21:43
Może i jest to niezręczna sytuacja ,ale myślę że Wiedźminowi można zaufać ;-) .

Aiz
02-07-2009, 08:24
Popieram, gra tu dosyć długo i wątpię, by używał jakichś wspomagaczy. Jeśli nie dostał unbana to proszę, zróbcie to ;x.

KnifeMan
02-07-2009, 08:38
Popieram, gra tu dosyć długo i wątpię, by używał jakichś wspomagaczy. Jeśli nie dostał unbana to proszę, zróbcie to ;x.

Tak a pomijając to, to jeszcze Wiedźminowi przypisuje się wielką wyrozumiałość i kilka zasług, których nie będę tutaj wymieniał, dlatego jestem za unbanem. :)

diLL
02-07-2009, 12:08
Nie ma co dalej tego ciągnąć , admin który go zbanował nawet nie raczył tutaj zajrzeć tak że wiedźmin możesz grać :] .

Zamykam