Zaloguj się

Zobacz pełną wersję : sprawa smileya

infinite
25-06-2009, 23:03
trzeba cos z nim zrobic!!!
dostal dzis odemnie bana na tydzien za granaty na Knifezone
teraz wszedl i gral to dalem mu na zjechany ryj
ale podobno on ma duzo komputerow dlatego gdy ktos go zobaczy prosze mu dac bana na zjechany ryj lub na tydzien:) JEsli nadal bedzie wchodzil bez odczekania kary trafi na bl

Die$eL
25-06-2009, 23:05
Moim Zdaniem powinnismy sie z nim pozegnac.. na forum takiego aniolka zgrywa itp. a na serwie ? porazka..
Psuje tylko gre innym graczą..

Moim zdaniem BL jak nic :]

KnifeMan
25-06-2009, 23:18
Masz rację z tym że go zbanowałeś i z tym że ma dużo komputerów bo konkretnie 4 i na każdym ma neostrade. Jednak co do bana na zjechany ryj na tydzień to nie radzę przesadzać...

http://www.forum.cs-portal.net/topics109/do-adminow-wc3-jak-banowac-dzieci-neo-vt8375.htm

czas podajemy w minutach, czyli cyferki od 1 do 60, NIGDY więcej i NIGDY mniej. Jest to zbyt niebezpieczny plugin :)

infinite
25-06-2009, 23:23
knfeman kiedys dalem typowi na zjechany ryj 1200 i jakos pozniej jeszcze wbil na serw:)

Mac Gyver
26-06-2009, 08:37
No prosze. Oczywiście jak mówiłem to zostałem wyśmiany. A te granaty na KZ to nie pierwszy raz.

smiley
26-06-2009, 14:35
hahahaha inifinite ty to jestes noobster xD nie dziwie sie jak banujesz komus neo a ktos wchodzi zupelnie inny to raczej bedzie mogl grac :D ja jak dostalem raz od dilla bana na neo to mialem go trowno 7 dni wiec nie wiem jak ty banujesz! nie wchodze na serwer dopki street mi nie zarejstruje nicku! wiec wszystkich smiley prosze o banowanie! jak bede miec nick zarejestrowany to wbije na serwer bo widzie ze duzo ludzi chce sie mnie pozbyc ale nie odpuszcze tak latwo :p nie macie nic na mnie dlatego ze nigdy nie czitowalem wiec panowie wyluzujcie a wy dzieci do piaskownicy a nie do csa!

Mac Gyver
26-06-2009, 16:03
Bo dostałęś bana na config....

infinite
26-06-2009, 16:07
hahahaha inifinite ty to jestes noobster xD nie dziwie sie jak banujesz komus neo a ktos wchodzi zupelnie inny to raczej bedzie mogl grac :D !

prosze o warna dla niego
po 2 o ile sie dowiedzialem to masz 4 kompy wiec niewiem czy nie mzoesz wejsc 2 raz pomysl??

smiley
27-06-2009, 11:40
4 kompy? nie wiem skad masz te info... a poza tym jak mam 1 neo to raczej ciezko wejsc z innego kompa zapewne sie nie da ale nie testowalem tego bo nie bylo potrzeby zeby mnie banowac dlatego iz jestem czysty