Zobacz pełną wersję : [Skarga]Smiley
Ricardus
25-06-2009, 17:33
Nick:Smiley
Mapa: Knife_zone
Data :25 VI 2009 r. 17:25
SS: http://img.odsiebie.com/thumb.php/124594311258.bmp (http://odsiebie.com/pokaz/3773766---1808.html)
SS(ip): http://img.odsiebie.com/thumb.php/124594334184.bmp (http://odsiebie.com/pokaz/3773829---ca96.html)
Proszę o wyciągnięcie wniosków gdyż gracz ten zna bardzo dobrze regulamin a go nie przestrzega (cały czas rzucał granaty)
infinite
25-06-2009, 17:41
gdy tylko go zobacze dostanie bana na tydzien:)
juz go zbanowalem na tydzien, jesli ma neo i bedzie gral prosze o danie mu bana na tydzien!!! wszystkich admow
No :] Jeszcze takiego gracza nm potrzeba ..
Niedosc ze jest niewyjasniona sprawa z jego demkiem to teraz takie cos ? eh..
smiley, teraz sie nie próbuj wykręcac że wszedł ci na konto brat czy babcia. Prosze o bana na dzień dla niego ;-)
Mac Gyver
25-06-2009, 17:59
Oooo mój drogi. teraz to widać. Jeżeli smiley jest do tego zdolny to do czitów też. I pozdr dla babci.
Ban na tydzień jak najbardziej zasłużony!
Gdy pisałem mojego posta nie widziałem żeby infi pisał. Po za tym dlaczego mnie wyzywasz? Powinien byc warn dla Ciebie nie róbmy OT, niech go zbanują i zamkną :*
o lol!! hahahah to nie bylem ja... nigdy nie zucilem he na knife zone!! ktos specialnie wchodzi na moj nick zebym dostal bana... infi dobrze ze go zbanowales bo to nie bylem ja...
PS: street zarejstrujesz mi w koncu nick ?
[ Dodano: 26-06-09, 14:09 ]
infi jak banujesz to patrz na ip.;. zobacz jego a zobacz moje wiec mi nie gadaj glupot! o banie na tydzien bo nic nie zrobilem!
Mac Gyver
26-06-2009, 14:23
LOL! Ciekawe. Jak grałeś wczoraj i gadałeś ze scyzorykiem chyba na kabulu to zapisałem sobie twoje IP. I o dziwo jest ono takie samo jak tego podszywacza jak ty to uważasz....
To jest IP z mapy de_kabul kiedy to na pewno grałeś ty bo scyzoryk się ciebie pytał czy grasz z nimi o 22: 77.253.107.82:27005
Porównajcie to IP z tym co rzucał granaty na KZ.
buhehehehehe!! daj ss z tym ip! czlowieku zamilcz i nie rob z siebie idioty!
to nie przeginaj disel! takie sa realia chlopaku wez sie nie przeraz! nic nie zrobilem i nie dam z siebie zrobic kretyna zebym trafil na bl skoro nic nie zrobilem... od caasu do czasu sobie zras***e ale to jedyna rzecz jaka robie ktora moze sie nie podobac... nawet nie mialem mikro zeby kogos obrazic a z checia powiedzial bym tu kilka cieplych slow do dzieci ktore tu graja....
chce sie ktos pozbyc smileya ? moge zrobic nowy nick nabic nowego expa ale co z tego jak za kilka dni znowu bede was karac i bedziecie mi chcieli bana wkrecic dlatego zostane przy tym nicku i zaczne grac dopiero jak bede miec nick zarejestrowany!!
Mac Gyver
26-06-2009, 14:42
No to nie rob. HA scyzoryk i scrato (jakos tak) mowili ze dzisiaj grales.
no wiec wlasnie!! to jest to.. siedze w robocie u starszgego nie mac csa... dlatego siedze tylko na forum a ja w cs kilka dni nie gralem!!! dlate3go banowac tego cwela co mi wbija na nick1!! saved na co czekasz idz po admina i niech go banuje i mi stat nie psuje!! ktos to specialnie robi... dac mu bana na nego inif jak chcesz sie wykazac banem na zjebany ryj to daj go smileyowi! gogogo ja bede grac dopiero od poniedzialku.... wiec kazdego smileya banowac! na neo zeby nie mogli juz wchodzic
Mac Gyver
26-06-2009, 14:48
Lol. i moze powiesz, ze w meczu wczoraj to tez nie ty grales? Nie kręć tak bo aż żal.
w jakim meczu? gralem tylko w meczu przeciwko tombciowi! to jedyny mecz jaki gralem i byl on chyba we wtorek a zreszta nie wypowiadaj sie w tym posccie bo nie masz tu nic konkretnego do powiedzenia a to ze masz urojenia jakies na glowie to idz z tym do mamy bo tutaj nikt ci nie pomoze i zachowuj sie troche dzieciaku bo piszesz z niektorymi ludzmi do ktroych mogl bys mowic "tato" wiec troche szacunku bejbe
[ Dodano: 26-06-09, 15:02 ]
POST DO KASACJI TO JAKIES BZDURY !!
KnifeMan
26-06-2009, 16:26
Smiley zagrał tylko e meczu przeciwko Final Fighters. Saved takie posty powinno się usuwać.
smiley to ty dzisiaj niegrales :roll: buahahahaha
Nieosmieszaj sie :->
SaveD nie musisz pisać non stop takich postów , które nic nie wnoszą do tematów ...
A co do smileya to już sam nie wiem co o tym myśleć , im bardziej się rozpisuje tym bardziej mu nie dowierzam lecz mam pewne pomysł do porozumienia w tym temacie ,a mianowicie smiley wejdź na www.mojeip.wp.pl i zrób Screena poprzez klawisz "Print Screen" , daj nam tutaj i będzie wszytko jasne :] .
dill to moje ip 83.22.60.10 takie cos mi wyswietliolo a moj host to : dwa10.neoplus.adsl.tpnet.pl
banujcie smileya kazdego co wejdzie... ja bede czekac az mi nick zarejestruje street niezbedne rzeczy juz mu przeslalem
Ale prosił bym ,żebyś zrobił SS'a z tego :] .
wczensniej nie pisalem tyle postow bo wolalem sobie spykac jojka i tylko grac... ale jak widze co za pierdoly tutaj o mnie wypisuja to wrecz trzeba sie wypowiedziec :P zobaczymy jak bede miec nick zarejestrowany jak bede grac xD
[ Dodano: 26-06-09, 17:27 ]
1811249 napisz mi na gg bo nie wiem zabardzo jak to zrobic
[ Dodano: 26-06-09, 17:48 ]
sam nie wiem jak to zrobilem :P ale jezeli cos nie tak pisac krok po kroku jak ma byc tak bedzie ale poki co wstawiam jak umiem file:///C:/Documents%20and%20Settings/IGOR/Pulpit/jj.htm
Mac Gyver
26-06-2009, 17:58
Buhahaha xddd Link nie działa. Jakbyś nie wiedział to nie mamy dostępu do twojego dysku.
Wrzuc to na http://tinypic.com
jak wybierzesz to kliknij enter i czekaj az ci sie zaladuje. Potem skopiuj ink bezposredni....
Eh, nawet nie umiesz screena zrobic. Nie rozsmieszaj nas ;)
diLL, teraz sie przekonałem że to jest jakiś dzieciak i umie dobrze oszukiwac tak żeby nie dał sie złapac adminowi ;) Eh a po co wam jego IP jak ma zmienne?
smiley, obok klawisza F12 ( jak wiesz gdzie on jest ) masz przycisk. Nacisnij go i wejdz w paina. Edycja ~~> Wklej ~~> Zapisz ~~> wejdz na tinypic.com i podaj link jak wgrac. Trudne? :hah:
Po prostu zal.pl TuRN oF:
1. On zrobil Screena lecz nie wrzucil go na zadna strone a nam podal miejsce w ktorym znajduje sie ten screen czyli na pulpicie ale my nie mamy dostepu do jego komputera z przegladarki.
2. Nie oskarzaj
3. Nie obrazaj
Smiley mozesz tez wrzucic na ta strone => www.imageshack.eu
wrzuce to tak jak mowicie za 3h bo teraz musze isc.. ale sprobujcie wkleic ten link mi tak dziala jak wam nie dziala zaraz to zrobie dobrze..
Sorry za mojego posta nie zauwazylem ze to 2 strona
1. Jesli wrzucisz za 3h to po co teraz utworzyles ten zbedny temat ??
Temat do usunięcia
Ty myślisz dupą? ;x To ten sam temat... W którym SaveD tak spamował...