Zaloguj się

Zobacz pełną wersję : [ban] smiley

smiley
24-06-2009, 14:48
gralem od rana ok 2h a disel mi dal bana za to ze... on sam chyba nie wie!! i powiedzial mi ze jestem na bl!! o co chodzi ?? dlaczego tak co jest grane ? moze ktos mi powiedziec?

[ Dodano: 24-06-09, 15:01 ]
DISEL POWINIEN STRACIC ADMINA! za czesto ci sie pomylki zdarzaja

Die$eL
24-06-2009, 15:09
Smieszny jestes ;]

Jestes na BL patrz :

● [nick]:[b/] smiley
○ [b][godzina i data]: 03.06.2009, ok. 10 rano
○ [mapa:] scoutknivez_map
○ [ilość ss/ demko + Screen]: Zrobiłem mu rano demko, zbanowałem go , po chwili wszedł więc znowu go zbanowałem i zdaje mi się ,że cały czas wyczekiwał aż ja pójdę .
○ [Ip + screen]: Niestety nie posiadam, ale gracz ma Neo

niewiem moze to nie ty ;] ale jezeli cie oczyscili to admin powinien to usunąc ;]

Pomylka ? niesądze :]

TuRN oF
24-06-2009, 15:15
Jesteś na BL, proste. Hmm pewnie nie wiesz co to jest, ale nie możesz grac już na serverze. Tyle na ten temat. A i Diesel nie powinien stracic admina bo dobrzespełnia jego role :)

Ozi*
24-06-2009, 15:17
Die$el -.-
1. Wzor
2. DiLL wpisal smileya na bl ale okazalo sie ze to byl podszywacz a nie prawdziwy smiley
3. smiley cierpliwosci niech DiLL sie wypowie

Mac Gyver
24-06-2009, 15:17
LOL! Jeżeli on jest na bL to jakim prawem grał w turnieju?! Ojj nie podoba mi się to. Skoro rfs został zdyskwalifikowany to on też powinien być.

Die$el jest chyba najlepszym admem i przestań sie smiley wykręcać.

Ozi*
24-06-2009, 15:28
-.- SaveD juz ci napisalem !! DiLL nakrecil demko podszywaczowi ktory akurat gral na nicku "smiley" i ta sprawa sie juz wyjasnila -.-. Czekamy na wypowiedz DiLL'a

Mac Gyver
24-06-2009, 15:30
Ta?! A jakie masz dowody, ze to był podszywacz? Przeciez smiley ma zarejestrowany nick...

Die$eL
24-06-2009, 15:36
moze to i podszywacz, ale niemoja wina ze go jest go zbanowalem, jest na bl i taki jest moj obowiązek, a skoro sie wyjasnilo to czemu Dillu go z tamtąd nieusunal >?< ?

KnifeMan
24-06-2009, 15:39
skoro sie wyjasnilo to czemu Dillu go z tamtąd nieusunal >?< ?

Człowiek jest człowiekiem każdemu się może zdarzyć zapomnieć.

Die$eL
24-06-2009, 15:48
No ja wiem ;] ale smiley napisal ze DISEL POWINIEN STRACIC ADMINA! za czesto ci sie pomylki zdarzaja, a to niemoja pomylka :]

smiley
24-06-2009, 21:57
ta sprawa byla juz wyjasnoina! czytajcie inne posty! street powiedzial ze moge grac wiec gram ...

Mac Gyver
24-06-2009, 22:03
ALE DEMA NIE DAŁEŚ! I już nie kręć bo aż chce się rzygać.

Die$eL
24-06-2009, 22:09
zaraz ci bana na zakres zalatwie :]

BeneNati
24-06-2009, 22:16
W ogóle to jest dla mnie baaardzo dziwne, jak Ci DiLL nagrał demko to twierdziłeś że to podszywacz, w ogóle co 2 ban to że podszywacz. Ewidentnie jakbyś zwlekał z rejestracją, chyba że nie umiesz....

no ale lepiej pojechać na wh, powiedzieć że poszywacz, i narq ;)

Mac Gyver
24-06-2009, 22:20
Logiczne, bez rejestracji i z neo lepiej, łatwiej się czituje. -.-

v0js`
24-06-2009, 22:38
skoro sie wyjasnilo to czemu Dillu go z tamtąd nieusunal >?< ?

Człowiek jest człowiekiem każdemu się może zdarzyć zapomnieć.

Lepiej do nazwać tak:
On jest człowiekiem, nie psychopatą.. xD

@smiley
Ban za zbity ryj (chyba tak? xD) i kij z nim, mamy wielu graczy (tak sądzę..) =]

KnifeMan
24-06-2009, 22:47
ta sprawa byla juz wyjasnoina! czytajcie inne posty! street powiedzial ze moge grac wiec gram ...

Oczyszczony z wszelkich zarzutów przez regulamin serwera War3. Smiley może grać dalej na turnieju i serwerze:

[center:3451b15b70]http://img145.imageshack.us/img145/8065/smileyp.png (http://img145.imageshack.us/i/smileyp.png/)[/center:3451b15b70]

Street kazał mi to napisać bo ma zawirusowanego kompa i win mu się tnie.. on wypowie się za 2 dni i usunie tym samym smileya z bl.

.. i czekamy już tylko na wypowiedź Streeta za dwa dni i ewentualnie Dilla.

----------------------------------------------------------------------------------------

Mac Gyver
24-06-2009, 23:16
ŻĄŁ! Czyli tak, nie mamy dowodu, że czitował ale także nie mamy dowodu, że nie czitował. Tak więc może zawieście go na czas turnieju ale nie banujcie. Co sądzą o tym inni? Ja bym go zbanował :P

Die$eL
24-06-2009, 23:26
Najlepiej ze to podszywacz ;] ? jakbysmy mieli IP to jeszcze bylo by ze to brat nie ? :]

korni007
25-06-2009, 08:38
No to świetnie to wkoncu przelozony jest ten mecz na poniedzialek czy nie?

KnifeMan
25-06-2009, 08:46
Eh.. tu jest już wyjaśnione i na prawdę czekamy już tylko na wypowiedź Streeta albo Dilla.

http://www.forum.cs-portal.net/topics165/smiley-na-turnieju-w-druzynie-actimela-vt9730.htm

Mac Gyver
25-06-2009, 10:06
EEJ KURDE!! Pinczów grał z Actimelem w innym składzie więc my też chcemy!

Taka moja propozycja odnośnie regulaminu.

Na zarejestrowanie nicku było czasu w chorobe.

Proponuję dodać, ze jeżeli na serwie grał podszywacz na nicku np doopa, a prawdziwy gracz doopa nie jest zarejestrowany to gracz doopa dostaje perma.

KnifeMan
25-06-2009, 10:30
Ale oni sobie wzięli rezerwę na mecz z Pinczowem i mogli tak zrobić.. nie musieli grać ze smileyem a skoro sprawa się wyjaśniła grają tak jak chcą.. od tego są rezerwowi.

Mac Gyver
25-06-2009, 11:00
Taa? Super, zajefajna sprawiedliwość, chwała cziterom....

Mers
25-06-2009, 11:19
To w końcu smiley oddał te demo czy nie? no bo jak nie to przecież czy cziter czy nie to ląduje na BL?.

Mac Gyver
25-06-2009, 11:20
NIE ODDAŁ! A na zarejestrowanie nicku miał już 2 miesiące, nie zrobił tego więc go banujcie.

Ozi*
25-06-2009, 11:31
Mers, DiLL zrobil demko "smileyowi" ale wczesie gdy juz zaczal sie pokazywac podszywacz. Nie mamy dowodow ze demko nakrecone bylo prawdziwemu smileyowi czy podszywaczowi. SaveD ja juz jestem na forum i serwerze 3 miesiace i takze nie mam zarejestrowanego a chcialbym. Street ma duzo rzeczy na glowie i troche zamulil -.-

Mac Gyver
25-06-2009, 12:04
To go wstrzymać na czas turnieju...

v0js`
25-06-2009, 12:19
SaveD ja juz jestem na forum i serwerze 3 miesiace i takze nie mam zarejestrowanego a chcialbym. Street ma duzo rzeczy na glowie i troche zamulil -.-

Wątpię.. Gdy Street jest na forum, robi to co do niego należy.. Czyli rejestruje nicki, spamuje w sb, i wiele wiele więcej.. ;]

Ozi*, na pewno masz już zarejestrowany, tylko nawet o tym nie wiesz :D

Mac Gyver
25-06-2009, 12:40
No czyli smiley nie moze grac na razie.

KnifeMan
25-06-2009, 13:59
To w końcu smiley oddał te demo czy nie? no bo jak nie to przecież czy cziter czy nie to ląduje na BL?.

No właśnie nie ląduje.. bo nie ma potwierdzenia/dowodu w postaci IP że to nie był podszywacz. H@ Street się tu wypowie niedługo, ja już wcześniej wyjaśniłem i na prawdę proszę nic tu już nie pisać do przyjścia Streeta i Dilla.

smiley
26-06-2009, 14:21
zal mi niektorych dzieci co tu graja.... chodzi mi o tych ktorych karam i mnie od czita wyzywaja o tobie saved nie wypowiem sie bo jestes dziecko do kwardatu!!! nie czituje nie czitowalem i nie bede czitowac bo czituja noby ktroe grac nie potrafia!! z turnieju sie ja wycoalem bo mi scyzor nie podal hasla na nasz 2 mecz wiec kicham na ten turniej... gram dla przyjemnosci! bedzie nastepny turniej zrobie swoja druzyne i wygram ten turniej tak jak ten turniej bym wygral xD a do reszty co uwazaja mnie za czitera mowie tylko buheheheheh!! pozdro&pocwicz! jak bedzie jakis smiley przez weekend na serwie to go banujcie!! ja nie gralem od wtorkowego meczu i nie zagram narazie na serwie wiec kazdego smileya banujcie! mialem ostatnio duzo pracy i mam jeszcze kilka spraw na glowie wiec narazie nie mam czasu na gre! jak bede na serwie to zobaczycie to po statach a ci co wchodza na moj nick to jacys zazdrosnicy ktorzy chca zebym dostal bana! street wysylalem ci juz kilka pw do rejstracji nicku ale jeszcze nie dostalem odp.... zrobie to raz jeszcze moze w koncu sie uda!

[ Dodano: 26-06-09, 14:25 ]
a wlasnie... wracajac do tej sprawy z dillem to juz byl jakis post gdzie street sie wypowiedzial... disel a ty jak mnie banujesz powinnes poczytac forum... a nie banowac to byl twoj blad dlatego tak napisalem przed tym jak zes mnie banowal mowilem ci idz zobacz forum a ty nic...dlatego napisalem ze to twoj nie pierwszy blad!!
PS; do nobkow ktorych posty sie nie licza a chca tylko napisac cos glupiego zeby tylko namieszac, zamliczcie bo nie wiem czy mam plakac czy sie smiac jak czytam niektorych posty!

diLL
26-06-2009, 17:14
Nie mamy dowodów ,że to nie był podszywacz . Niestety wtedy się za późno zorientowałem ,że IP nie zapisałem/screenowałem . Tak więc smiley może dalej grać i zostaje usunięty z BL .

SaveD , a Ty się tak nie frustruj bo sprawiedliwość sprawiedliwością lecz dowodów nie mieliśmy .

/Zamykam