Zaloguj się

Zobacz pełną wersję : [ban]Mers

Mers
21-06-2009, 20:54
Nick: Mers
Data:21.06.09r;godz.20:45
Ip:80.48.73.20

Opis:Gram sobie na inferno, mam dobre staty i saved wyzywa mnie od jakiegoś podszywacza jak ja mam HASŁO>< po czym dostaje ssy od Die$ela który się "kąpał" xD

Ss'y(5) : http://odsiebie.com/pokaz/3695639---ec0b.html

Die$eL
21-06-2009, 21:00
Ok, czysty

Od Banowany temat do zamkniecia :]

Mac Gyver
21-06-2009, 21:03
Taa czysty. Wyłączył sobie jak robiles ssy. On pidejrzanie gra. Kilka razy schowalem sie za inna skrzynka a on mnie nie widzial. Przystawal sobie za drugą skrzynką, ja po cichu wychodzilem a on mi walil w plecy albo zabijal wybiegajac jak przeladowywalem m4.

Die$eL
21-06-2009, 21:13
bede go mial na oku :) mozliwe ze na faku bede gral :-P

Ozi*
21-06-2009, 21:13
SS'y czyste a gracz odbanowany wiec nie ma po co dalej pisac w tym temacie.

TuRN oF
21-06-2009, 21:18
SS czyste ale też uważam że dziwnie gra. Nie mówie że masz perfidne haxy ale jak ja gram inie ma adma to zawsze masz "dobre staty" -.-

smiley
21-06-2009, 22:05
turn of jak masz opowiadac jakies pierdoly to lepiej nie pisz postow! jak nie ma admina to ma dobra statz?! a jak jest admin to nie ?! chlopie mi to samo pisales i wiem ze to nie prawda bo to zalezy od dnia i kilku jeszcze innych szczegolow a nie od tego czy jest admin czy go nie ma.... ! ty posadzasz kazdego kto jest lepszy od ciebie a nie brakuje takich graczy xD

Die$eL
21-06-2009, 22:08
WIadomo ze ma lepsze staty jak adminow niema xD bo admini go jadą xD :-P

KnifeMan
21-06-2009, 22:17
Taa czysty. Wyłączył sobie jak robiles ssy.

O ile wiem to w tym tygodniu dla Ciebie podejrzani byli:
Statsiarz, Assasin, Mers, Turn of, smiley, lou, maq, Kraswik u jednego admina (u mnie) to co dopiero u wszystkich adminów ilu masz podejrzanych.. z czego tylko jeden miał udowodnione haxy, a dwóch nie wiedziało co to ssy i przestało u nas grać. -.- Według mnie jesteś troszeńkę przewrażliwiony Saved i powinieneś trochę wyluzować z oskarżaniem o haxy.

infinite
22-06-2009, 09:28
jesli chodzi o jego gre to tez nie wierze w niego:) ile razy nie mam problemu zeby go zabic(nie musze nawet sie skupic na grze i miec sluchawek), a czasami to dostaje nawet niewem skad 1 strzalem chociaz cicho ide. dla mnie tez dziwnie gra, ale na turnieju sie wyjasni:)

MyguS aka tbC*
22-06-2009, 09:32
Zgadzam się z wypowiedzią KnifeMana. Saved prawie zawsze jak jesteś na serwie piszesz ze ktoś ma haxy. :)

Mers
22-06-2009, 09:38
Saved sam jestes brudny i przestań wyzywać od poszywacza, Diesel od ilu lat rekrutacja jest w cs-portal?, infi nie wiem o co Ci chodzi? wiem że nie lubisz przegrywać ale bez przesady...:|

Ozi*
22-06-2009, 09:38
Rozumiem ze nie wierzycie w jego gre a np. w moja gre wierzycie ?? To prawie ta sama sytuacja. Skoro juz sie wszystko wyjasnilo to prosze o zamkniecie tego tematu -.-

infinite
22-06-2009, 09:57
ozi nie probuj tu sie chwalic swoja gra bo temat o czyms innym jest.
Mers ja umiem przegrywac
po trzecie przed chwila grales nie mogles nawet trafic tak jak napisalem wyzej, a kiedy indziej same banie. TO chyba normalne nie jest. BO ja nie wierze w wymowke zly dzien, bo sam mam gorsze dni w cs-ie ale duzej roznicy nie ma a u ciebie jest jak np. ogien i woda:)

Mac Gyver
22-06-2009, 09:57
Taa czysty. Wyłączył sobie jak robiles ssy.

O ile wiem to w tym tygodniu dla Ciebie podejrzani byli:
Statsiarz, Assasin, Mers, Turn of, smiley, lou, maq, Kraswik u jednego admina (u mnie) to co dopiero u wszystkich adminów ilu masz podejrzanych.. z czego tylko jeden miał udowodnione haxy, a dwóch nie wiedziało co to ssy i przestało u nas grać. -.- Według mnie jesteś troszeńkę przewrażliwiony Saved i powinieneś trochę wyluzować z oskarżaniem o haxy.

Żal, żal, żal. Ten Assasin, lou i Kraswik to nawet o nich nie słyszalem.

Die$eL
22-06-2009, 10:04
A co CIe to obchodzi od ile lat jest rekrutacja ? pisze ze wiek nie gra roli :]
Chociaz wiadomo ze ktos ponizej 16 lat na tym serwie by niedostal adma ;] dlatego napisalem 16 ;-)

Oj Mers ze tak powiem... Masz przejebane u mnie :-P

trikk
22-06-2009, 10:14
Oddał ss'y i są czyste.Zamknijcie ten temat i mnie odbanujcie:D

KaCzoR
22-06-2009, 10:16
Może skończcie ten OT o tym kto jest lepszy... Bo to już śmieszne się robi np. Ozi* ten temat nie jest o tym jaki ty "pro" jesteś ale jest o banie i wyjaśnieniu sprawy. Może poczekajmy na wypowiedź Street-a albo diLL-a bo tu się zachwile zrobi kasting na największego pro.

P.S. Według mnie (patrząc na ss) jest czysty.

WoJas
22-06-2009, 15:30
jest czysty przynajmniej narazie. Nie ma sensu oskarżać bez dowodów. Wiec zamkinjcie ten temat dopóki nie ma ich tyle z mojej strony .

Massive
22-06-2009, 16:15
Ale tu nie ma chyba potrzeby czakać na wypowidzi streeta... Sam on zresztą pisał niedawno że chciałby czasami mieć czas na spokojną gre, a co niektórzy mają wątpliwości gdzieś gdzie jest wszystko wyjaśnione. Ssy oddał, czyste. Proste chłopak do odbanowania. No i na co ci tu Dill albo Street potrzebny skoro każdy admin może go odbanować. (nie chciałem tu nikogo urazić). A co do jego gry, to prawda różnie gra, ale to nie powód żeby zaraz go o cheatowanie osądzać, też mam różne dni, ale to nie temat żeby o tym gadać.

Street
22-06-2009, 16:32
I po co te OT??

Zamykam