Zobacz pełną wersję : [ban]Mers
Nick: Mers
Data:21.06.09r;godz.20:45
Ip:80.48.73.20
Opis:Gram sobie na inferno, mam dobre staty i saved wyzywa mnie od jakiegoś podszywacza jak ja mam HASŁO>< po czym dostaje ssy od Die$ela który się "kąpał" xD
Ss'y(5) : http://odsiebie.com/pokaz/3695639---ec0b.html
Ok, czysty
Od Banowany temat do zamkniecia :]
Mac Gyver
21-06-2009, 21:03
Taa czysty. Wyłączył sobie jak robiles ssy. On pidejrzanie gra. Kilka razy schowalem sie za inna skrzynka a on mnie nie widzial. Przystawal sobie za drugą skrzynką, ja po cichu wychodzilem a on mi walil w plecy albo zabijal wybiegajac jak przeladowywalem m4.
bede go mial na oku :) mozliwe ze na faku bede gral :-P
SS'y czyste a gracz odbanowany wiec nie ma po co dalej pisac w tym temacie.
SS czyste ale też uważam że dziwnie gra. Nie mówie że masz perfidne haxy ale jak ja gram inie ma adma to zawsze masz "dobre staty" -.-
turn of jak masz opowiadac jakies pierdoly to lepiej nie pisz postow! jak nie ma admina to ma dobra statz?! a jak jest admin to nie ?! chlopie mi to samo pisales i wiem ze to nie prawda bo to zalezy od dnia i kilku jeszcze innych szczegolow a nie od tego czy jest admin czy go nie ma.... ! ty posadzasz kazdego kto jest lepszy od ciebie a nie brakuje takich graczy xD
WIadomo ze ma lepsze staty jak adminow niema xD bo admini go jadą xD :-P
KnifeMan
21-06-2009, 22:17
Taa czysty. Wyłączył sobie jak robiles ssy.
O ile wiem to w tym tygodniu dla Ciebie podejrzani byli:
Statsiarz, Assasin, Mers, Turn of, smiley, lou, maq, Kraswik u jednego admina (u mnie) to co dopiero u wszystkich adminów ilu masz podejrzanych.. z czego tylko jeden miał udowodnione haxy, a dwóch nie wiedziało co to ssy i przestało u nas grać. -.- Według mnie jesteś troszeńkę przewrażliwiony Saved i powinieneś trochę wyluzować z oskarżaniem o haxy.
infinite
22-06-2009, 09:28
jesli chodzi o jego gre to tez nie wierze w niego:) ile razy nie mam problemu zeby go zabic(nie musze nawet sie skupic na grze i miec sluchawek), a czasami to dostaje nawet niewem skad 1 strzalem chociaz cicho ide. dla mnie tez dziwnie gra, ale na turnieju sie wyjasni:)
MyguS aka tbC*
22-06-2009, 09:32
Zgadzam się z wypowiedzią KnifeMana. Saved prawie zawsze jak jesteś na serwie piszesz ze ktoś ma haxy. :)
Saved sam jestes brudny i przestań wyzywać od poszywacza, Diesel od ilu lat rekrutacja jest w cs-portal?, infi nie wiem o co Ci chodzi? wiem że nie lubisz przegrywać ale bez przesady...:|
Rozumiem ze nie wierzycie w jego gre a np. w moja gre wierzycie ?? To prawie ta sama sytuacja. Skoro juz sie wszystko wyjasnilo to prosze o zamkniecie tego tematu -.-
infinite
22-06-2009, 09:57
ozi nie probuj tu sie chwalic swoja gra bo temat o czyms innym jest.
Mers ja umiem przegrywac
po trzecie przed chwila grales nie mogles nawet trafic tak jak napisalem wyzej, a kiedy indziej same banie. TO chyba normalne nie jest. BO ja nie wierze w wymowke zly dzien, bo sam mam gorsze dni w cs-ie ale duzej roznicy nie ma a u ciebie jest jak np. ogien i woda:)
Mac Gyver
22-06-2009, 09:57
Taa czysty. Wyłączył sobie jak robiles ssy.
O ile wiem to w tym tygodniu dla Ciebie podejrzani byli:
Statsiarz, Assasin, Mers, Turn of, smiley, lou, maq, Kraswik u jednego admina (u mnie) to co dopiero u wszystkich adminów ilu masz podejrzanych.. z czego tylko jeden miał udowodnione haxy, a dwóch nie wiedziało co to ssy i przestało u nas grać. -.- Według mnie jesteś troszeńkę przewrażliwiony Saved i powinieneś trochę wyluzować z oskarżaniem o haxy.
Żal, żal, żal. Ten Assasin, lou i Kraswik to nawet o nich nie słyszalem.
A co CIe to obchodzi od ile lat jest rekrutacja ? pisze ze wiek nie gra roli :]
Chociaz wiadomo ze ktos ponizej 16 lat na tym serwie by niedostal adma ;] dlatego napisalem 16 ;-)
Oj Mers ze tak powiem... Masz przejebane u mnie :-P
Oddał ss'y i są czyste.Zamknijcie ten temat i mnie odbanujcie:D
Może skończcie ten OT o tym kto jest lepszy... Bo to już śmieszne się robi np. Ozi* ten temat nie jest o tym jaki ty "pro" jesteś ale jest o banie i wyjaśnieniu sprawy. Może poczekajmy na wypowiedź Street-a albo diLL-a bo tu się zachwile zrobi kasting na największego pro.
P.S. Według mnie (patrząc na ss) jest czysty.
jest czysty przynajmniej narazie. Nie ma sensu oskarżać bez dowodów. Wiec zamkinjcie ten temat dopóki nie ma ich tyle z mojej strony .
Ale tu nie ma chyba potrzeby czakać na wypowidzi streeta... Sam on zresztą pisał niedawno że chciałby czasami mieć czas na spokojną gre, a co niektórzy mają wątpliwości gdzieś gdzie jest wszystko wyjaśnione. Ssy oddał, czyste. Proste chłopak do odbanowania. No i na co ci tu Dill albo Street potrzebny skoro każdy admin może go odbanować. (nie chciałem tu nikogo urazić). A co do jego gry, to prawda różnie gra, ale to nie powód żeby zaraz go o cheatowanie osądzać, też mam różne dni, ale to nie temat żeby o tym gadać.