PDA

Zobacz pełną wersję : Demko .maq

Mroziu^
19-06-2009, 19:50
Witam
Otóż wielu adminów ma wątpliwości co do skilla gracza maq, ja również.
Nagrałem mu demko z włączonym ESP także możecie w tym temacie wyrazić swoje zdanie co do niego. Wydaje mi się, że on coś ma.

http://odsiebie.com/pokaz/3653834---e676.html

Die$eL
19-06-2009, 20:00
Mi sie wydaje ze wlacze wh tylko na chwile i wie gdzie wszyscy są :]

KaCzoR
19-06-2009, 20:20
Według mnie on jest czysty ... tyle razy oddawał demka i ss które były czyste. Może to rzeczywiście skill co prawda dziwnie gra ale coż podam przykład np. infi też tak ciśnie a nic nie ma ...

Die$eL
19-06-2009, 20:29
Raz demka nieoddal.. ktore bylo zrobione zaraz po tym jak go odbanowali jak mial czyste ss, i moim zdaniem wlacza wh na chwile a potem off i all wie ;]

diLL
19-06-2009, 20:44
A nie dziwi Was to ,że on ma zbyt duże przewroty skilla ? Raz lami ,że po prostu nie da się patrzeć ,a raz Pro i w ogóle wie gdzie kto jest . Ja mam podobne zdanie do Mrozia , zdaję mi się że włącza WH co jakiś czas gdy np. wie ,że 2 raz pod rząd mu się demka nie nagra ... A Kaczor co do Twojej opinii o nim to przypomnij sobie taką sytuację : był na serwerze taki gracz "mix" o ile dobrze pamiętam no i kręcona mu demka, robiono SS i ni hu hu się go złapać nie dało . Aż któregoś pięknego dnia gracz ten stracił EXPA i napisał temat na forum z ss'em gdzie było włączone WH - sam się wypuścił mimo iż tyle razy Admini próbowali go złapać na czymś . Myślę ,że mamy tutaj podobną sytuację , możliwe że któregoś pięknego dnia zrobimy mu tego "fartownego" SS :-) ?

Hmm... a co do jeszcze tego skilla to pomyślcie też to ,że jeżeli on jest taki wielki "pro " etc.. to dlaczego nie "kara" na steamie , przecież go ma? Tutaj też trzeba na to popatrzeć .

infinite
20-06-2009, 09:22
to tak obejrzalem demo i moje refleksje sa nastepujace:
1.Akcja w ktorej odrazu wbija na resp ct bo wie ze tam Fleszuu
2.jest na wiezy odrazu zeskakuje za nia i wali w humana ale mu zabrali;d
3.zabija maco przez sciane z deza ale sie przestraszyl wtedy i pozniej wylaczyl wh
4.gdy ktos byl na respie ct maq zawsze tam sprawdzal jak nikogo nie bylo widac to omijal go szybko:)

5.niech wypowie sie ulica:)
6. niewiem jak to ocenic;d

KnifeMan
20-06-2009, 12:11
To demko nie jest aż takie dziwne jak to nad którym się ze Streetem od jakiegoś czasu zastanawiamy:
http://rapidshare.com/files/244578085/maqq.dem.html

... jak zapytałem Streeta co myśli to powiedział że nie ma pojęcia a jego gra na demku jest "hu*owa". Oceńcie też to bo dzisiaj o 22.00 muszę zadecydować czy gra w turnieju czy nie.

Mroziu^
20-06-2009, 12:26
Też nie wiem co o tym demku sądzić, ale na tym ma więcej dziwnych akcji.

korni007
20-06-2009, 12:53
Także nie wiem niby nie ma perfidnych czitów ale gra bardzi dziwnie. Dzisiaj też gdy nie było nikogo z adminow to na aim_map miał staty 60 na 12 i co drugi skan zabijał ludzi.

tombcio
21-06-2009, 10:12
New demo ;x

http://odsiebie.com/pokaz/3683191---6bb5.html

cheyenne
27-06-2009, 23:56
No podzielam wasze zdanie chlopaczki ;D i to mojego demka nei oddal pokrętnie się tłumacząc.... ehhh

MyguS aka tbC*
29-06-2009, 01:05
Może się komuś przyda jeszcze jedno do oceny, ale moim zdaniem czyste :-) :

http://mygus.wrzuta.pl/plik/1atFy2m1v6m/maq

Street
30-06-2009, 20:45
Jak dla mnie to maq to jedna wielka zagadka.. Raz lami każdą akcje partaczy a byle noob z kijową kampą potrafi go zajumać.. A raz lata tym swoim ud jak terminator, skanuje przez ściany i gra tak jakby z góry wiedział kto gdzie jest. Z początku myślałem że to najzwyklejszy no recoil ponieważ maq tak na prawdę nie potrafi strzelać tylko wali fullauto i trafia co chwile banie. Teraz nie wiem co za cholerstwo ale 3bo to sprawdzić

KnifeMan
30-06-2009, 21:35
Wszyscy na Ciebie liczymy... ;) Nie no pomożemy Ci tylko mów czy mamy mu te demka kręcić czy co wkońcu?

MyguS aka tbC*
06-07-2009, 15:03
Po dzisiejszej grze na de_aztec jestem w 100% przekonany że .maq ma czity..
Lewandrow może potwierdzić, że niektóre akcje to on miał poprostu z dupy !!
Prosiłbym wszystkich admów na War3 aby dokładnie obserwowali jego grę..

infinite
06-07-2009, 16:52
sie robi ja na fejku bede ogarnial:D