Zobacz pełną wersję : Plugin Anty WH na serwa
Mac Gyver
14-06-2009, 22:10
Mam pomysł aby wgrać na serwer plugin anty WH. Polega to chyba na tym, że jak skrypt wykryje Wóha to osoba dostaje bana.
To może byś podał linka z tym "pluginem" ?
Mac Gyver
14-06-2009, 22:21
http://www.cscenter.pl/pluginy_amx_mod_x/18623-prosty_wykrywacz_wallhacka.html
Ricardus
14-06-2009, 23:03
Moim zdaniem to nie przejdzie bo na aim_mapie będzie wykrywało prawie każdego
jak każdego ? ... Ktoś ma WH ban nie ma nic - proste
Hm. Fajny ten plugin moim zdaniem.. Przydałby sie :-D
Grałem kiedyś na serverze TP i było tam takie oprogramowanie, że normalnie włączali program robili skanuj ( po 10 minutach gry ) widac czy masz zmiane kodu w grze czy nie. Jesli jest zmiana to znaczy ze cos masz, skrypty też wykrywa. Ale nie chcieli zdradzic nazwy..
Jak już ktoś powiedział- nie bo na aim_map będzie banować.
Mac Gyver
15-06-2009, 08:01
lol, ale to chodzi ze jak podczas 1 rundy ktos zabije np 5 przez sciane to zaczyna go sledzic i jak w nastepnych 5 jest to samo to banuje.
Bardzo dobrze wiem, o co chodzi. Widziałem ten plugin i na aim_map banował osoby, które skanowały i trafiały.
Plugin przydatny gdy nie ma admina i jest godzina 8 rano, a dzieci neo czyhają.
infinite
15-06-2009, 08:57
powiem tyle dobra opcja i mozna wgrac:)
ale jest 1 problem ten plugin moze mnie wykryc:D
Ten plugin jest strasznie prymitywny... Tak na prawdę nie wykrywa wh tylko ilość zabić przez ścianę. Ja osobiście mam sporego farta na takim aim_map i nie chciałbym aby plugin permował mnie na tej mapie co chwilę ;p Również grając ud gdy kogoś trafimy nawet przez ścianę ekran zaczyna zmieniać kolor na zielony co pozwala na dobry skan.. Jeśli ktoś będzie miał szczęście w skanie a plugin uzna to za wh co wtedy? Po za tym większość graczy grających na wh nie zabija przez ścianę bo wtedy łatwo ich wykryć. Jak już grają na wh to grają tak aby wiedzieć gdzie kto jest i być przygotowanym że np zza muru wyskoczy czy z okna itd.
Propozycja odrzucona ale podoba mi się to, że gracze chcą udoskonalać ten serv :)
Oby tak dalej!!!! Pozdrawiam :)