Zobacz pełną wersję : Mers WH/AIM
Nick: Mers
Data: Dziś xdd
Godzina: 11:03
Opis: Mers miał za duże staty to postanowiłem nagrać demko :D.
Demo:http://w816.wrzuta.pl/plik/9g0Pbndym6k/mers
IP:87.207.245.123
Pzdr Real'u*
To nie grał Mers!!Ktoś sie pod niego podszywał,dzwoniłem do niego i przed chwila sie obudził!!
No to jak widzimy mamy na serwerze "kreta" , który non stop się pod kogoś podszywa ... Taka sytuacja ostatnio ma miejsce sporo razy , tak więc gracze REJESTROWAĆ NICKI !
Mac Gyver
14-06-2009, 11:51
A u kogo zarajestrowac moge nick?
A u kogo zarajestrowac moge nick?
Wysyłasz do Street'a PW z nickiem i hasłem :-) .
A czy w temacie trzeba cos napisac ?? bo ja juz chyba z 3 razy wysylalem i nic
Nie trzeba nic takiego ważnego napisać , po prostu piszesz : Witam chciałbym zajerestrować nick i podajesz nick i hasło .
Nick : np. Ozi
Hasło: np. forum
To ma wyglądać w takiej formie, potem dostajesz wiadomość zwrotną ,że Twój nick został zajerestrowany .
Może Street nie zajerestrował Ci tego z powodu braku czasu? Ostatnio miał dużo na głowie , tak więc bądź cierpliwy :-)
spoko wlasnie tak pisalem juz 3 razy a zwrotnej wiadomosci nie ma -.-
No to masz pecha ale to nie temat do OT.
KnifeMan
14-06-2009, 14:40
IP:87.207.245.123
Ja szukam tego zakresu IP od dawna i na razie sprytnie mi umyka. Znam dwie osoby co mają ten zakres Dalkan i Scyzoryk ale Dalkan nie ma Neostrady, a IP było banowane wielokrotnie niestety nie na zakres, więc to nie Dalkan. Nie wiem co ze Scyzorykiem.
Co do Scyzoryka to powiem tyle: jak byłem adminem, robiłem mu ss i mi ich nie oddał, więc to może być on. Tyle ode mnie.
Ja rejestruje wam nicki tylko nie zawsze odpisuje :) nie bójcie się ;P
Ricardus
14-06-2009, 15:17
Ozi wystarczy że wkleisz w configu po napisaniu wiadomości do streeta
setinfo "_pw" "(to wpisujesz te hasło)"
przed tymi linijkami i będzie ci działać bo street zazwyczaj nie odpisuje że zarejestrował
+mlook
+jlook
KnifeMan
14-06-2009, 15:34
patrze Mers wbija.. IP 87.207..
dzwonię Mersu grasz teraz?
nie...
axm_ban_na_zjechany_ryj Mers 0
unkown comand
Mers: /admin
Online:Knifeman
i mi zwiał do cholery... ;/;/;/;/
jeszcze go dorwę...
KnifeMan to raczej na pewno nie ja ponieważ czasami zmienia mi się ip. ale jak sami wiecie do środy od piątku wieczorem mam urlop ponieważ nie ma mnie w domu. Teraz siedzę u kuzynki na kompie i nawet nie mam czasu grać gdyż po :
1. Nie mam tu cs'a
2. Nie mam czasu
3. Mam tu ciekawsze rzeczy do roboty
KnifeMan
15-06-2009, 13:37
KnifeMan to raczej na pewno nie ja
Wiem że to nie Ty.
Scyzoryk tez nie.. To moj kumpel z reala wiec mu exp niepotrzebny :] i tez niema Neo :] a ss niema bo sam wtedy u niego bylem, i mu antyvirus nieprzepuszcza :]
KnifeMan
15-06-2009, 16:42
i tez niema Neo
Wiem o tym. Sprawdziłem ostatnio. Postaram się go złapać. No cóż żeby nie robić już OT temat do zamknięcia.