Zobacz pełną wersję : Propozycje nowych map.
Witam. Pisze temat z propozycją wgrania nowych map na server, niektóre też by sie przydało usunąc ;-)
Przydałyby sie jakiekolwiek mapy typu awp. Najlepiej awp_india i awp_map.
Mapa KZ jest tylko jedna. Fajnie by było wgrac 35hp. Brak na serverze map surf, ale to niekoniecznie :)
Nie podobają mi sie "przemianki" mapy dust. Prosze o pisanie postów adminów jak na to reflektują :-)
Prosze o wypowiedzenie sie oraz zagłosowanie w ankiecie :roll:
infinite
13-06-2009, 15:26
chociaz nie jestem adminem ale zgodze sie na awp_india ta mapa musi byc:D(ulica wiesz co robic)do tego przydaloby sie pare jakis ciekawych aimow, fy np fy_snow aim_akcolt
KnifeMan
13-06-2009, 15:31
Jestem za.
Zapomniałem także o mapach FY :P
Prosze o dalsze wypowiadanie sie.
Ja jestem za tym zeby wgrac nowe mapki.
Ja też jestem za a głównie za mapami 4fun.
przemo78
13-06-2009, 17:27
Jestem też ZA ,przydały by się jakieś nowe mapki.
Mac Gyver
13-06-2009, 17:30
jak najbardziej za :D
Wgraj fun_allone ;p Czy jak ta mapa się nazywa ;x
Jak można to prosze o dodanie nowych map ( oczywiście jak H@ sie nie zgodzi to trudno ) tj. awp_india, awp_map, 35hp, surf_ski_2 ;) Dla urozmaicenia. A co! :D
jestem na Tak lecz bez surf_ski2 nie kazdy umie surfowac a taka gra jest bez sensu -.-
Kto wymyślił na takim serwie surfa ?? Surf jest na serwerach only surf ;x
KnifeMan
14-06-2009, 18:56
fun_alinone i surfy odpadają.. surf jest na surfach.. a alinone jest bardziej na FFA niż na TP.
Knifeman z mapą fun_allione nie całkiem sie z toba zgadzam. Mysle ze ta mapa powinna byc dodana... surf odpada...
fun_alinone i surfy odpadają.. surf jest na surfach.. a alinone jest bardziej na FFA niż na TP.
A według mnie mapy fun_alione są bardziej na 4fun :-) . Ta mapa się dobrze "sprzedawała" na serwerze :] .
Mapy typu 1hp i 35hp jak widzisz? przecież np taka mapa 1hp jest tak zrobiona, że zawodnikom ma zostać 1hp.. a przypominam ci, że to jest war3ft i jak ktoś weźmie ud to 1hp mu nie zostanie tylko 100hp z racji tego że ma wolne opadanie.
Po kolejne jak wiecie gramy tp... a niestety w nowych mapach większość osób nie zna granic raszu =\ wgrywając nową mapę (np. ahram) bany za rasz leciały co 30sek.. i tak w ogóle czemu ahrama nie gracie :)? ile widzę go do głosowania wolicie aztec czy office.. Najpierw narzekacie, że map nie ma, a jak są nowe to wybieracie te stare.
Wgram nowe mapy pod warunkiem jeśli:
-mapa nie będzie wywyższała poszczególnej postaci np. mapa ciemna z dużą ilością zakamarków to zamiast grać tp i lecieć do paki 20osób będzie kampło humanami =\
-wszelkie 1hp i mapy tego typu nie wchodzą w grę ponieważ biorąc ud 1hp raczej wam się nie zostanie
-mapa będzie konkretna i będzie przyswajalna.. bo co mi z mapy wziętej z jakiejś ruskiej strony gdzie granice raszu są trudne do oswojenia i grając na tej mapie bany będą leciały co chwile
-mapa ma być de/ cs/ aim/ kz/ awp nie przyjmuje map typu fun (jak na fun_alinone wybierali orki i lali się granatami... bezsens)
-z mapami typu awp jest trudniej.. bo zaraz będzie poruszenie, że resp kill... a ktoś już wpadł na genialny pomysł wgrania pluginu który przez 5sek daje nieśmiertelność, no fajnie ale pamiętajmy, że to war3ft i jest takie coś jak kret więc plugin odpada :)
-wynalazków typu pool_day również nie przyjmuje.. pamiętam jeszcze czasy gdy ta mapa była i każdy preferował grę typu ork-> do basenu-> brać granat-> i jeb na resp wroga wybijając jednym he 3/4 drużyny =\ również niestety ubolewając de_rats odpada pomimo iż fajna mapka.. jednak tt walą z respa orkami granaty w resp ct (lodówka) nie dając szans na wygraną ct
Jak widzicie war3ft jest to mod który wymaga przemyślanego wgrywania nowych mapek... wgrałem ahram i chciałem zobaczyć jak się przyjmie.. może od momentu wgrania tej mapki z 2miesiące temu zagrałem ją 2-3 razy. Jeśli chcecie nowych mapek poproszę o nazwę mapki/ link do ściągnięcia/ typ mapki/ granice raszu na pw a jeśli uznam że mapka będzie dobra to wgram na pewno:)
I proszę nie zawalać mi różnymi przeróbkami map aztec/dust itp... to jest ten sam dust tylko że ma inne tekstury, a to bez sens jest wgrywać tą sama mapke z innym image...
Na razie wgram awp_india i zobaczymy jak będzie chodzić... Sam poszukam jakiejś dobrej mapki pod mod war3ft i poproszę knifa o zrobienie stref raszu do niej.
Pozdrawiam