Zobacz pełną wersję : unban yOozeQ
2 razy w te same gowno nie wejde przeciez zreszta to nie moja wina byla juz to mowilem i prosilem o ta 2 szanse i nie mowcie mi , ze musielibyscie innym dawac ja bo oni o to was nie prosili a ja prosze i to bardzo nawet przywiazalem sie do tego serwera poznalem nowych fajnych kumpli dajcie mi to cholerna 2 szasne. Co wy za ludzie jestescie bez serca ?
Nikt tu mnie nie lubi?, nikt sie za mnie nie wstawi? przeszkadzam w jakis sposob wam?
Nigdy Cię na serverze nie widziałem, nie znam Cię, tłumaczysz się jak małe dziecko. Zostaniesz wpisany na BL i koniec gadania. Proponuję zamknąć temat.
Tylko byscie na bl wpisywali kazdego 2 szansy nie dacie nikomu chocby blagal co z was za ludzie
To może usuńmy wszystkich z bl i dajmy im drugą szansę? Tak się może tłumaczyć każdy hax.. więc żegnam.
W pełni popieram Mrozia, a Ty, yoozeq, wyjdź i nie wracaj, dla haxów nie ma tu miejsca.
"Teletubisie mówią papa, nygusie :papa: :papa: :papa: "
Nie trza było czitowac!
TELETUBISIE MOWIA :papa:
PS: Podobają mi sie te teletubisie :-D
turn of ty sie nie wypowiadaj bo nie dosc ze czitujesz! to na aim map zabijasz z respa i reas***esz
smiley uspokuj sie -.- jakby cheatowal to by juz nie gral na wc3 -.-. yOozeQ nie mozemy ci dac 2 szansy. Swoja jedyna zmarnowales nastepnej juz nie bedzie.
smiley ale nie denerwuj sie.
Coraz więcej przeklinasz na serverze i forum.
Nie czitowałem..
KnifeMan
13-06-2009, 11:27
Nie ma już szans na odbanowanie.
A ja bym mu dał tą 2 szansę, była już podobna sprawa z pewnym graczem i sam exOn zezwolił mu na grę bo mu zależało ... temu jak widać też zależy więc nie zaszkodzi dać mu tą 2 szansę. Wy pewnie też połeniliście nie jeden błąd. Może i nie mam racji ale cóż wydaje mi się że jednak powiniśmy dać mu kredyt zaufania a tym samym 2 szansę...
KnifeMan
13-06-2009, 12:12
Trzeba było mu to powiedzieć wcześniej jak spamował mi i wchodził na serwer 100 razy... zamiast czekać na wyjaśnienie na forum.
Dajcie mu 2 szanse...to nie jego wina,że ma pustego brata:D
infinite
13-06-2009, 20:16
mysle ze nalezy sie 2 szansa:D
Ricardus
13-06-2009, 20:40
Ozi i ty sie grubo mylisz bo parę noob'ków nadal gra na war3 chociaż jak nie ma adminów to czitują tak samo niby vikoo nic nie miał a na koniec i tak wpadł
A po za tym z wypowiedzi yOozeQ widać że zależy mu na graniu na tym serwerze i ja bym też dał mu kredyt zaufania lecz wszystko zależy od street'a
Ja takze dalbym mu 2 szanse ale nie mamy pewnosci ze nie klamie
Tylko byscie na bl wpisywali kazdego 2 szansy nie dacie nikomu chocby blagal co z was za ludzie
Nie wiesz, ilu ludzi taką szansę dostało, i ilu później zawiodło...
Ja jestem za tym . zeby da mu 2 szanse :D Tylko tym razem nas nie zawiedz!
Jeżeli dalibyśmy Ci drugą szansę , to później każdy "hax" by ją chciał i mówł by "no ale yOozeQ dostał drugą szansę , to dlaczego ja nie mogę ? " . A po 2 dostałeś bana na Neostradę za zbyt częste wchodzenie na serwer mimo upomnień , a jak już wiemy bana na Neostradę nie da się zdjąć .
Przykro mi .
/Zamykam