Zobacz pełną wersję : Ban yOozeQ
http://odsiebie.com/pokaz/3471955---e95a.html
yOozeQ wzor:
Nick:
IP:
Data:
Opis:
SS/Demko:
KnifeMan
11-06-2009, 20:10
Z góry mówię do wszystkich żeby nie pisali "wzór" bo nie wiem jak reszta ale ja po dłużej rozmowie z yoozqiem i próbowaniu wytłumaczyć mu jak się wrzuca demko .. nie wymagam od niego wzoru.
I tak wlasnie ten temat powinien byc bo nie ma wzoru >.<
Nożu i co z tego ? nie umie skopiować prostego wzoru ? ... sory ale na to Go chyba stać
Podalem wzor jaki w 80 % jest dobry i wystarczy ze edytuje post i jeszcze raz napisze. Na serverze trudno mu bylo wyklumaczyj gdzie to jest ale wkoncu mu sie udalo. Skupmy sie teraz na demku.
Nick:yOozeQ
Ip: mam zmienne , ale i tak prosze o odbanowanie , poniewaz wole graz z czystym sumieniem bez oszukiwania :)
Data:11 czerwca 2009
Opis: Moze to glupio zabrzmi ale to nie ja xD tylko moj niegrzeczny braciszek , ktory juz tego nie zrobi bo ja juz mu przemowilem do rozsadku i wiecej na moim nicku nie zagra :)
Demko:http://www.forum.cs-portal.net/topics135/ban-yoozeq-vt9512.htm
KnifeMan
11-06-2009, 20:15
Niestety nie mogę obejrzeć tego demka bo właśnie mój transfer wynosi 0,7b max -.- i musisz poczekać na admina który Cię zbanował.
jak masz zmienne to unban nie potrzebny a chodzilo yOozeQ abys edytowal swoj 1 post i napisal tak jak ten swoj ostatni.
[ Dodano: 11-06-09, 20:23 ]
hmmmm... obejrzalem to demko 3 razy i wydaje mi sie podejrzane -.-
Moim zdaniem ban zostaje.
Teletubisie mówia PAPA <papa>
Rozumiem cie Dalkan mi demko tez zdawalo sie podejrzane ale chcialbym wiedziec co dokladnie myslisz o demku
Myśle że ma wh i możliwe że coś więcej
Ja juz mowilem ze to moj brat , niewiem czy to mnie cos usprawiedliwia ale juz dostal nauczke i wiecej tego nie zrobi po co nie dacie 2 szansy?;p
Takie tłumaczenia dla mamy zachowaj. Perm+ bl i koniec.
No niewiem.. Gdyby byl oszustem to wogole by niezalozyc tematu... Po 2 ma Neo wiec moglby zmienic sobie IP i dalej grac. Sam mam brata i wiem jak to jest..
Co nam szkodzi dac mu 2 szanse ? przeciez zawsze mozna go 2 raz zbanowac :->
To może usuńmy wszystkich z bl i dajmy im drugą szansę? Tak się może tłumaczyć każdy hax.. więc żegnam.
Ban zostaje , proszę o dodanie go do BL .
/Zamykam