Zobacz pełną wersję : Radio po polsku w Counter strike!!
Wystarczy ściągnąć.. rozpakować.. i wkleić do folderu.. ;-)
Wklej:
\valve\cstrike\sound\radio\
Downloads:
http://members.lycos.co.uk/ex0n//cs/radio.rar
Wybrałem przykładowo 3 komendy :mrgreen: Kóre mi się spodobały.. :lol: :lol: :lol:
z1 cover me! => "chroń mą du**"
z3 hold this position => "przykampuj tam gdzie jesteś!"
c7 get out of there it's gona blow - spierda**** zaraz wybuchnie!
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
coś nie chodzi to :-/
Bam co dokładnie..? Musisz wkleić to do gry i z poziomu gry odpalic.. tak to raczej nie ruszy..
I am what I am
01-01-2007, 11:41
Ex0n jemu chodziło o to że nie da się ściągnąć tego-przynajmniej u mnie się nie da. Wrzuć na RS może śmignie wtedy.
dziwne bo link u mnie działa.. Ale go skruciłem.. spróbujcie teraz.. ;-)
I am what I am
01-01-2007, 13:07
Hehe dobre to :mrgreen: "cwel na 12" "dobra to ja kampie" :lol:
mi działa beż zażutu :mrgreen: tylko troche dziwny głos :->
mi już też działa :mrgreen:
niezłe kampują se :lol:
exon a teraz wżuć normalne radio :mrgreen: bo to mnei bedzie za chwile wkurzało a tamto sobie podmieniłem tym :-P
exon a teraz wżuć normalne radio :mrgreen: bo to mnei bedzie za chwile wkurzało a tamto sobie podmieniłem tym :-P
heh mam ten sam problem.. :lol: Czekaj na formatka.. ;-) Lub się przyzwyczajaj :lol:
No u mnie wszystko fajnie działa Jak co to ja mam te Stare Radio :D
M3n7o$ to zagadaj do ex0n nich ci poda serwa i wżuć to stare radio :mrgreen: bo ot już mnie powoli wkurza :lol:
I am what I am
30-01-2007, 14:55
no co to jest wypasione-spie...zaraz wybuchnie:D przykampuj....itd
miazga12
02-02-2007, 10:53
ja mam mały problem otuż:
sciongłem i chciałem dodać do tego foldera co ty mówiłeś ale miałem odrazu vale i miałem csstrkie a csstrik też miał swoje vale w csstrike było sound i radio i tam to wklejiłem i nie ma dobra to dałem to tego drugiego vale i tam też było sound ale nie było radia :( więc stworzyłem nowy plik :) radio i to tam wklejiłem i znow nie ma czy więć możecie mi powiedziec co ja żle robie :cry:
Mi chodzi tak wklejalem jak pisalo!!!!!
ex0n czemu nie podałeś linka tutaj do normalnego radia :?: może sie komuś przydać tak jak mi sie przydało :mrgreen: :mrgreen:
ex0n czemu nie podałeś linka tutaj do normalnego radia :?: może sie komuś przydać tak jak mi sie przydało :mrgreen: :mrgreen:
dr4gon, fakt zapomniałem.. :oops: :lol:
http://ex0n.cal.pl/radiocs.rar
dr4gon, fakt zapomniałem.. :oops: :lol:
http://ex0n.cal.pl/radiocs.rar
Mr.Blyskawica
02-03-2007, 18:05
Ex0n ale to po angielsku jest radio
Mr.Blyskawica
02-03-2007, 18:05
To sie ucz lepiej języka :-P :-P :-P
To sie ucz lepiej języka :-P :-P :-P
W pierwszym poście jest radio po polsku.. A Tu jest specjalne wrzucone dla dragona i wszystkich którym się znudziło tamto i chcieli by mieć spowrotem swoje pierwotne radyjko.. :-P Czytaj uważnie posty.. :-P
W pierwszym poście jest radio po polsku.. A Tu jest specjalne wrzucone dla dragona i wszystkich którym się znudziło tamto i chcieli by mieć spowrotem swoje pierwotne radyjko.. :-P Czytaj uważnie posty.. :-P
Mr.Blyskawica
07-03-2007, 16:33
Acha sorki moze nie doczytalem.A muglbys wrzucic po polsku radyjki tak jak to po angielsku
Acha sorki moze nie doczytalem.A muglbys wrzucic po polsku radyjki tak jak to po angielsku
chyba faktycznie źle doczytałeś.. Po polsku radyjko masz w pierwszym poście w tym temacie..
dlugi kuźa zacznij czytać posty a nie pisz że nie doczytałeś :twisted: bo ty czytasz chyba ostatni post i dajesz odpowiedz :twisted:
Mr.Blyskawica
08-03-2007, 12:00
No prawie masz racyjke !! ale nie ostatni tylko kilka ostatnich bo mi sie niechce czytac 30 postów:]
u mnie to jak sciąga to bład wyskakuje
:(
damianodj
25-07-2007, 12:27
Mi nie wyskakuje żaden błąd ściągnąłem, skopiowałem i działa bez zarzutu. Wypasione to radyjko nie ma co :D
Szkoda że tylko my to słyszymy :D
grucha cwaniak
20-11-2007, 13:08
fajne radyjko :chron mą du*** hehe
:to ja ty przykampie hehe :-D :-D :-D :-D
polska753
27-11-2007, 14:49
ja wgrałem i wszystko ładnie działa :D
Sasek666
29-11-2007, 07:58
zaraz sobie to chyba wgram i oblukam ;] dziex ex0n ;]
S.W.A.T Ciacho
29-11-2007, 14:00
macie tutaj angielskie radio ;p http://rapidshare.com/files/73091268/radio.rar.html
Edit sorry nie widzialem ;(
Sasek666
29-11-2007, 14:05
jest już podane ;] przez ex0na ;]
olcia213666123
16-12-2007, 12:51
ej ja nie rozumiem jak co i gdzie towkleic /mozecie mi bardziej wytlumaczyc?
olcia213666123, wszystko jest bardzo dokładnie opisane w pierwszym poście..
Kliknij tutaj! (http://www.cs-portal.net/forum/viewtopic.php?t=92&postdays=0&postorder=asc&start=0)
olcia213666123
16-12-2007, 13:34
a gdzie jest cfg?
[ Dodano: 2007-12-16, 13:35 ]
sek w tym ze nie wiem gdziz ejest cfg
Sasek666
16-12-2007, 13:59
działa wrzuciłem i działa xD pzdr i wielkie dzia xD
a gdzie jest cfg?
[ Dodano: 2007-12-16, 13:35 ]
sek w tym ze nie wiem gdziz ejest cfg
w folderze cs jest next folder cstrike i tam jest ten cfg ;]
ach te kobiety ;p
fajne sa te odzywki "zaraz ci rzuce tym flasgbang'iem jeba**"
olcia213666123
23-12-2007, 10:11
sorka ale dalejnie moge znalzc:
wchodze tek:
couner strike->cstrike-.i nie ma cfg
albo wchodze tak:
couner strike-> i nie ma cfg
No spoko jest te radyjko kila odzywek jest Fajne ;]
TR4!N #01
05-02-2008, 20:10
Mam pytanko bo radio polskie mam od dawna (Spierd..aly zaraz wybuchnie, Kurna strzelają, ja chce do biura xD) a w którym pliku zmienić napisy ?? Sam bym poszukał a nie wiem gdzie ... ;-D :-P
Zajebioza radio
Właśnie tego szukałem
dzienki :b
Mam pytanko bo radio polskie mam od dawna (Spierd..aly zaraz wybuchnie, Kurna strzelają, ja chce do biura xD) a w którym pliku zmienić napisy ?? Sam bym poszukał a nie wiem gdzie ... ;-D :-P
też bym chciał zmienić np. z cover me na kryj mnie bo ja wogóle mam inne radio.
w jakim piku?
Zajebiaszcze mają tam odzywki :D
Dark Game
22-02-2008, 21:30
U mnie działa ... Fajne teksty : ............ zaraz wybuchnie ( w miejscu kropek jest jedno ładne słowo ) :-D
A jak ktoś chce na serwa wżucic to zapraszam:
edit by ex0n: zakaz reklamy!