Zobacz pełn± wersję : SKARGA NA MIGHT BE SKILLS - INFINITE
gralem na dedust2002 i caly czas utrudniaj gre! naduzywal mikrofony a na dodatek podpowiadal jak nie zyl!! jak powiedzialem mu ze go zbanuje admin to on na to ze go tutaj nikt nie zbanuje... moze tak zeby mu pokazac ze jednak nie wolno mu wszystkigo H@ zbanuje go na 1h ? jak by to byl ktos inny to odrazu by mial bana a to ze byl to admin to nie dostanie?? to chyba jest nie uczciwe co ?
http://www.forum.cs-portal.net/topics135/war3ft-regulamin-dzialu-skargi-bany-vt6296.htm
Pozdrawiam;)
infinite
11-06-2009, 13:46
hahahah padne:) razem z tafo wyzywaliscie:)
napisz lepiej co bylo na de_weestwood gdzie byly teksty typu: pier...dolony cziter, cw..el h..uj jeb,,,any itp:)
a co do podpowiadania, powiedzialem borntowi zae ma pilnowac paki i tyle:)
Hmm. Ja słyszałem że masz bana na tydzień. Prosze mu przedłużyc tego bana bo nikt nie pozwolił mu jeszcze grac nie?
*****!! brak mi slow na to co wy odpi8erdalacie!!! koles mi cisnie w *** czasu a dill nic doipero jak odpsalem do niego tak to mow do rodzicow to dill zauwazyl i mnie zbanowal!!! pierdole ten serwre jak tak macie robic!
[ Dodano: 11-06-09, 14:31 ]
NIE KLAM INFINITE BO MAM SWIADKA I SS Z CALEJ AKCJI! wiec lepiej nie mow za duzo bo zrobisz z siebie glupka! mowiles smiley jest na dole na naszym respie! wiec nie wiem komu ten kit chcesz wcisnac! czasem mnie moze poniesie ale kogo by nie ponioslo jak nie czitukje a ty co mam lepsze staty niz ty (prawie zawsze) wyzywasz mnie od czita! ogarnij sie chlopaku bo ja tu gram dla przyjemnosci a nie zeby sie z toba uzerac!
[ Dodano: 11-06-09, 14:32 ]
dlaczego sami ci co nie powinni sie wypowiadaja w tym poscie ciebie nie bylo turnof wiec twoje posty sa zbedne! najlepiej sie wogole nie wypowiadaj bo nie potrzeba nam dzieci do wyjasniania spraw... chcesz sie pobawic to idz do piaskownicy xD
smiley warn za wulgaryzmy .
infinite
11-06-2009, 15:27
NIE KLAM INFINITE BO MAM SWIADKA I SS Z CALEJ AKCJI! wiec lepiej nie mow za duzo bo zrobisz z siebie glupka! mowiles smiley jest na dole na naszym respie!
hahah glos na ss nagrasz pozdro:) ja tez mam swiadkow jak mnie wyzywales i to nie 1:)
po 2 nie przegrywalem z toba:) bo nie ja wyzywalem od najróżniejszych, a to ze masz czity to i tak ci udowodnie predzej czy pozniej:)
inf po 1 ty zaczeles kilka dni ta cala akcje wyzywajac mnie od chitera i dzisiaj tez zes sie zle zachowal ale zobaczysz zwiedzie cie kiedys ta twoja pewnosc...
KnifeMan
11-06-2009, 18:46
ban na ze dwie doby by się przydał by go uprostować.. bo ja zauważyłem rzeczywi¶cie że nadużywasz mikro a co z tym idzie także wulgaryzmów.
inf po 1 ty zaczeles kilka dni ta cala akcje wyzywajac mnie od chitera i dzisiaj tez zes sie zle zachowal ale zobaczysz zwiedzie cie kiedys ta twoja pewnosc...
Nauczysz sie wreszcie pisac? Już 3 raz piszesz że server War3 CSP Ci sie nie podoba. Więc opu¶c go a nie sie żalisz nam tu na forum..
Zamknijcie to, bo po co ma się dziecko z dorosłym kłócić? =d Troszkę żal Ci dupkę smiley
¶ciska że nie masz admina? =d Ogarnij dziecko tyle powiem.
Zamknijcie, proszę po raz kolejny..
infinite
11-06-2009, 19:55
knifeman nie wtracaj sie , bo teraz probujesz wiechac na mnie bo cie wczoraj pocisnalem, ale powiem ci tyle ze sie przeliczysz:)
CENZOR!! brak mi slow na to co wy odpi8erdalacie!!! koles mi cisnie w CENZOR czasu a dill nic doipero jak odpsalem do niego tak to mow do rodzicow to dill zauwazyl i mnie zbanowal!!! CENZOR ten serwre jak tak macie robic!
[ Dodano: 11-06-09, 14:31 ]
NIE KLAM INFINITE BO MAM SWIADKA I SS Z CALEJ AKCJI! wiec lepiej nie mow za duzo bo zrobisz z siebie glupka! mowiles smiley jest na dole na naszym respie! wiec nie wiem komu ten kit chcesz wcisnac! czasem mnie moze poniesie ale kogo by nie ponioslo jak nie czitukje a ty co mam lepsze staty niz ty (prawie zawsze) wyzywasz mnie od czita! ogarnij sie chlopaku bo ja tu gram dla przyjemnosci a nie zeby sie z toba uzerac!
Az czasami nie mozna uwierzyc ze to jednak gosc co ma 19 lat pisze
btw# Czy tu panuje jakis porzadek ?? o0
Nie stosuje sie do wzoru temat powinien byc zamkniety
Moim zdaniem
Zamykam temat , z powodu wywoływania nie potrzebnych kłótni .