Zobacz pełną wersję : BAN smiley
Dill a kim ty jestes zeby mi zwracac takie uwagi? moim ojcem ? nie czitowalem wiec prosze o un bana a nie ze tobie sie cos nie podoba i banujesz bez przyczyny na tydzien!
PS: jak tak chcesz leciec w kulki to napisz to zmienie serwer a nie bede sie tu na sile wbijac!
moze street mogl bys mnie odbanowac?
A czy ja mówie ,że czitowałeś? Dałem Ci bana na tydzień , bo wchodziłeś na serwer cały czas chociaż sprawa nie była wyjaśniona . Tak jak już mówiłem wcześniej wchodziłeś jak mnie na serwie nie było bądź pod fejkami , a ja za to Ci dałem bana na Neo na tydzień . Niech Street się tu wypowie , on ma teraz najwięcej do powiedzenia .
Ok. Zmień server bo nas wszystkich denerwujesz. Napewno nie masz 19 lat..
chlopie to ile ja mam lat to nie twoj interes a poza tym nie wypowiadaj sie jak masz tu tylko przeszkadzac. Dill wchodzilem dlatego ze oddalem wszystkie ss i prosilem cie zebys wszedl na forum ( mialem nawet nick zobaczforum) dlatego nie uwazam ze powinienem dostac bana na tydzien :(
[ Dodano: 10-06-09, 13:37 ]
Dobra moze najlepiej bedzie jak glowa tego serwera napisze czy moge grac czy nie?
No więc jak na razie ja przejmuje sprawy banów i różnych nie porozumień z nimi związanych . Niestety bana na neostradę się nie da się zdjąć , więc musisz ten nie cały tydzień odczekać.
/Zamykam