Zobacz pełną wersję : Gracz smiley, HoMo i xD
Prosze o zbanowanie tych graczy..
smiley - rasz na aztecu.
http://i44.tinypic.com/smt2mr.png
Nie zdążyłem zrobic ss jak mnie zabił, ale kammera była tam skierowana i pobiegł w prawą strone. To nie był kret!
xD - rasz na inferno, on nawet nie wie gdzie są strefy.. KnifeMan potwierdzi jak xD raszowal! Był w CT i wyszedł z banana na środek gdy na zegarze było 1:38.. z resztą nie tylko na inferno raszuje.
HoMo - tak samo, zdaje mi sie że chyba każdy potwierdzi jego raszowanie jak ktoś z nim grał.. Po mimo uprzedzania i ostrzeżeń nadal to robi.
Prosze o ich zbanowanie. Jak nie to prosze im uświadomic że w CT na mapach de_ i w TT na mapach cs_ nie można raszowac!
xD - rasz na inferno, on nawet nie wie gdzie są strefy.. KnifeMan potwierdzi jak xD raszowal! Był w CT i wyszedł z banana na środek gdy na zegarze było 1:38.. z resztą nie tylko na inferno raszuje.
To czemu KnifeMan go nie zbanował ??
Bo knifeman uważał się za wielkiego, a jak przyszło co do czego, to nic nie robił.. Poczekajmy jak się jakiś admin wypowie...
Nie mam pojęcia. KnifeMan do niego: Ej iksde bez raszu, a on: ja tam pierdo*** strefe raszu..
Free[DoOm]
07-06-2009, 15:59
admin nie powinienen mówić "EJ".
Troche kultury wobec graczy.
I nie powinienen sie cackać tylko bana dać
korni007
07-06-2009, 16:08
Poczekajmy jak się jakiś admin wypowie...
Adminem jest tombcio więc juz się admin wypowiedział- taka mała korekta wypowiedz :-D
a co do tych "delikwentów" powinni zostać ukarani...
Gracze zostali zbanowani czy nie?
KnifeMan
07-06-2009, 20:16
Nie przypominam sobie takiej sytuacji...
Bo knifeman uważał się za wielkiego, a jak przyszło co do czego, to nic nie robił.. Poczekajmy jak się jakiś admin wypowie...
... Absurd. Stref raszu przestrzegam ich jak nikt inny nawet jak jest 1:02 przekroczone to ban leci.. nigdy nie upominam słownie chyba że ktoś jest nowy albo adminem. 1:38 xD to nie możliwe jest bo nie przypominam sobie takiej sytuacji... a nawet jeśli tak było to admin nie widzi wszystkiego.. od tego są gracze żeby napisali adminowi na @czat tak jak ja to zawsze robiłem jak nie miałem adma.
ja sie przyznaje czasem mi sie zapomni ze tu jest rash.. ale juz dostalem na 1h bana i odczekalem
[ Dodano: 07-06-09, 21:38 ]
hehehe.. teraz dopiero zobaczylem xD turn of ale z ciebie typek xD wcale mnie tam nie bylo! masz trafnego ss bylem na wprost ciebie wiec nie oszukuj ludzi ze bylem tam gdzie to pokazales bo to nie prawda!
Dobra, xD nie musi miec bana bo nie mam dowodu ( Knife nie pamięta ) ale smiley raszowal.. Nawet nie probuj sie wykręcac. 1h cie nie zbawi.
Nie róbcie już OT ... Sprawa wyjaśniona jak widzę .
/Close