Zobacz pełną wersję : hm??
Nick : .maq
Data : 06.06.09
Opis : gram na aim mapie i ban on Knifemana ale dlatego ze nie podal powodu na poczatku nie wiedzialem za co:p?
demo (http://odsiebie.com/pokaz/3349508---f6d1.html)
Pewnie złamałeś regulamin. Raszowales?
jak ja gralem to juz go nie bylo ;D Sprawdz sobie Steet ;]
nie wiem kto zbanowal ...Ale na serwie byl Knifeman
KnifeMan
06-06-2009, 16:14
Ja zbanowałem i nakręciłem Ci demko.
@Edit: Tak btw. to nie radzę Ci mówić że nie masz demka bo to Ci nic nie da. :] Zawsze gdy ktoś mi piszę żebym Cię nakręcił to odmawiam bo wiem że nic to nie da, ale tego dnia widziałem u Ciebie wh i zdecydowałem się nakręcić demo. :) Demo było kręcone ponad 10 min. Nikt mi nie udowodni że Ci tego demka nie kręciłem, masz o tyle fart że screen mi się nie zapisał bo by było pozamiatane już jak tego demka nie masz ale na szczęście mam świadków np. Yar = Ozi, którzy widzieli że Ci kręciłem demko na aim_map , więc radzę Ci dobrze to demko znaleźć.
Potwierdzam demo zostalo nakrecone przez admina Knifeman i od niego tez dostal bana. 100% jestem przekonany ze wtedy cos mial i dlatego Knifeman nakrecil mu demko. A tak wogole wzor -.-
sorry ale ja mam to demko poprostu nie zauwazylem ze mi go zrobiles a nie dales powodu bana.
demo (http://odsiebie.com/pokaz/3349508---f6d1.html)
KnifeMan
06-06-2009, 17:33
Powód był: demko na forum
nie bylo mi pisalo add to banned to list server cos takiego w kosoli to samo
powod byl moze nie zauwazyles
no dobra mniejsza z tym, moge grac?
.maq opanuj się . Trochę czekania Ci nie zaszkodzi :-) . Będziesz mógł grać , jak admin , który Cię zbanował wyrazi na to zgodę .
KnifeMan
07-06-2009, 20:12
Przepraszam miałem bana na forum i nie mogłem wejść, ale teraz mogę się wypowiedzieć. Możesz grać już chyba że ktoś ma coś do dodania co do demka.
Knifeman on juz wczesniej gral na serwerze i bez twojej zgody. 1 raz pod nickiem r2die a potem normalnie maq.