Zobacz pełną wersję : Chodzenie po ścianach i suficie
Jestem ciekaw czy odpowiada wam chodzenie po ścianach, czy też wolelibyście, by plugin został wyłączony.
Czas trwania ankiety do 11 czerwca 20:00
Jestem oczywiście na Tak - Włączony . Jest większa zabawa i fajniej się gra :-) .
korni007
05-06-2009, 07:34
Oczywiście że Tak. Uważam że jest to urozmaicenie rozgrywki i tworzy ten mod czymś oryginalnym i niepowtarzalnym :-D
Ten mod działa w obie strony? Tzn po ścianach mogą chodzić zarówno ludzie jak i zombie?
Eragon Tak :-) Ten mod działa w obie strony .
KnifeMan
05-06-2009, 12:48
Najważniejsza jest zabawa. :) Jestem na Tak.
moim zdaniem wielkie TAK jak napisał Knifeman "najważniejsza jest zabawa "
19Br@ini@C96
05-06-2009, 15:51
jest fajna zabawa ale kiedy ktoś ma dobrą miejscówe to zombie biegnie po suficie i koleś niema szans jestem na :mad: NIE :mad:
infinite
05-06-2009, 15:56
oczywiscie ze tak, latwiej sie gra:D i w ogole duzo zabawy:D
jak dla mnie to tez moze byc.
jestem na TAK
NIEEEEEEEEEEEEE NIE NIE NIE!!!!!!!!
Zombie nie mają żadnego utrudnienia jak ci tak po suficie popierdziela to nie masz szans go zabić bo za szybki jest. toxic house w tym tuneliku takim jak zacznie pełzać po suficie to w sek. jest u ciebie a ty masz zaledwie 30 naboi w większości broni.
Stanowczo jestem na NIE!
Ja jestem na TAK, swietnie sie gra i wogule :)
NIE oczywiscie ze powinno byc wylaczone niema szans odepchniecia zambi popierwsze chodzac po suficie niewidac jego heda mam zgadywac i wyobrazac sobie gdzie jest druga sprawa wiadomo ze zombi maja wiecej zycia wiec kazda kampa jest spalona odrazu mozna bylo by zrobic taki motyw jezeli zombiego kazdy naboj by cofal do tylu... odrzut a nie strzelasz a on biegnie do ciebie ludzie sa bez szans po 3 promo zombi niekiedy ma nawet 11tys zycia jak go zabic jak zostalismy sami?:> skoro nasze naboje caly magazynek zabierze mu max 500zycia?:> moze podniesc tez sile naboi
korni007
26-06-2009, 08:22
SOlix teraz to akurat gdy jeszcze był włączony zm to nie było połowy pluginów które wgrał seele^ a co dopiero chodzenie poi ścianach.
Seele ^, nie jest już h@.
nie jest, dlatego zombie padl ;D
korni007
27-06-2009, 17:00
Prawda hehe, ale mam nadzieje że bedzie sposób żeby to naprawic...