PDA

Zobacz pełną wersję : [ban] smiley

smiley
26-05-2009, 19:15
kto nagral mi demko? dlaczego ja go nie mam w plikach? gdzie powinno to byc? nie wiem dlaczego ale z tego co widze co tu ludzie pisza to jak ktos ma lepsza forme to musi dostac bana ? pozniej piszeszecie ze sprawa nie wyjasniona i czeka sie tydzien zeby zagrac!
NIE MIALEM CZITOW A DOSTALEM BANA!!!

prosze o odbanowanie...

(zadne demko nie zostalo nakrecone) a pozatym nie mozna bylo zrobioc ss albo czegos innego a nie banowac za nie wyjasniona przyczne...

tombcio
26-05-2009, 19:16
panet.dem ??

KnifeMan
26-05-2009, 19:27
(zadne demko nie zostalo nakrecone)

Demko ode mnie.. ban ode mnie.. :]
http://img39.imageshack.us/my.php?image=smiley.png

A Mroziowi wisisz demko jak grałeś na nicku "daj na fulla" z aim_map... neo wszystko tłumaczy..

smiley
26-05-2009, 19:36
ok sorki moj blad... jest jest :D juz daje!
http://rapidshare.com/files/237501231/panet.dem.html
jest zrobione z tego rapda tak jak mialem zrobic

[ Dodano: 26-05-09, 19:45 ]
normalnie az mi w to ciezko uwiezyc co niektorzy admini tu wyprawiaja 0.o!! dostarczylem demko mowisz mi na grze ze juz sprawdzacie czekalem na specie na odp a tu ban od dilla do wyjasnienia sprawy!! co tu wyjasniac?? widac demko to nawet dziecko moze stwierdzic ze nie czituje...
PS; niektorzy z was powinni stracic niektore uprawniena..
KIEDY BEDE MOGL SOBIE ZAGRAC?

KnifeMan
26-05-2009, 19:46
Demo jest czyste ale moje obserwacje jak i demo pokazują że masz:
5lvl człowieka
5lvl pana krypty
9lvl orka
7lvl nieumarłego
... i nie wiadomo co jeszcze.. wątpię abyś dorobił się w dwa dni zwłaszcza że przez te dwa dni na serwerze widziałem Cię tylko 2 razy a grałem przez 7 godzin wczoraj i 3,5 godziny przedwczoraj... i uważam że tego expa sam nie nabiłeś

smiley
26-05-2009, 19:47
nie gralem na innym nicku niz smiley... to ze mam neo i kilku braci to nie znaczy o tym ze jestem jakis gorszy! gram na swoim nicku dalem demo wiec o co chodzi... napisalem ze nie widzialem tego pliku a po chwili go znalazlem wiec nie wiem za co bl skoro nic nie zrobilem.......

[ Dodano: 26-05-09, 19:48 ]
knife nie zartuj sobie ze mnie!! odbanujcie mnie zaraz zrobie ss z moimi klasami mam 7 undeda 5 humana 5 maga 6shadowa.... nie wiem czy to takie nie mozliwe skoro tak to mam...

[ Dodano: 26-05-09, 19:51 ]
gralem wczoraj od 23 do 01 i dzisiaj troche od rana... i dlaczego sie do mnie tak doczepiles ? kto jak nie ja mial mi nabijac staty widzisz ze nie czituje wiec o co chodzi ?

[ Dodano: 26-05-09, 19:56 ]
to co grac moge dalej ?

KnifeMan
26-05-2009, 19:57
Tak możesz grać.. temat do zamknięcia.. chyba że jakiś admin chce coś wnieść.

Ozi*
26-05-2009, 20:05
smiley spokojnie -.- Knifeman popelnil blad wpisujac ciebie tak szybko na bl ale jest on nowo upieczonym adminem i rozumiem to ze sie pomylil. Cierpliwosci a sprawa szybko sie wyjasni i bedziesz mogl grac ;-)

infinite
26-05-2009, 20:06
ja go dzis 1 raz widzialem i tez mnie zdiwilo ze ma tyle postaci, do tego teraz trudniej wbic expa:) gralem przedwczoraj caly dzien a wchodze wczoraj po poludniu a typ juz ma tyle ras:)

smiley
29-05-2009, 02:30
ale nie mam tak duzo ras... bodajrze 5 ale max i to 1 do 7 lvl teraz ide spalic bolka bo wlasnie wrocilem z niemiec i sobie wbije troche expa jak bedzie jakis typ na serwie :D do jutra... czekam za wami zeby was moc dalej karac...