Zobacz pełną wersję : Exp
Mam problem gdyz dzis po południu mialem undeada - 10 lvl, humana - 10 lvl, orka - 10 lvl, elfa - 10 lvl, wartownika - 10 lvl, krwawy mag 8 lvl, i zapomnialem nazwy jest pod 8. w changerace - 8 lvl. Przed chwilą weszłem na scout..._moe i nie mialem wogole expa co najciekawsze na tej mapie wbilem chyba 3 lvle a po zmianie mapy na de_dust znow nie mialem wogole expa :/ Możecie mi wytłumaczyc co sie dzieje ?? Niestety nie mam SS'a z expem ale wielu moze potwierdzic moje lvle :D
Spokojnie nic się nie bój problemy z serwerem był, poczekaj streetu to rozwiąże ;x
infinite
23-05-2009, 22:29
wiec sluchajcie rozmawialismy o tym ze streetem i znalezlismy rozwiazanie, w najblizszych dniach zostanie wgrany nowy war3:) Do tego kazdy z zawodnikow bedzie mogl sobie wybrac 1 postac na ktorej chce miec 10lvl, inne bedzie trzeba wbijac od nowa:) przykro nam z tego powodu, ale to wprowadzi chociaz jakas rywalizacje:)
acha rozumiem :/ a własnie znalazlem screeny z 3 rasami na 10 lvl :D A to gdzie mam napisac jaka postac chce ??
KnifeMan
23-05-2009, 22:39
Czekaj będzie specjalny temat i tam napiszesz o tej postaci...
Ricardus
23-05-2009, 23:00
Moim zdanie ten wybór jednej postaci nie jest potrzebny przecież i tak szybko się wbija 10 lvl więc nie płaczcie
Zobaczcie sobie np. na infiego ile on miał expa na orku albo undeadzie
to dobre rozwiazanie tylko kszoda tego expa ;/ ALe cuz live is brutal :)
KnifeMan
24-05-2009, 00:05
Moim zdanie ten wybór jednej postaci nie jest potrzebny przecież i tak szybko się wbija 10 lvl więc nie płaczcie
Moim zdaniem jedna postać się przyda na nadchodzący wielkimi krokami turniej.. jedna się przyda.. tak :]
A moim zdaniem odchodzimy od pomysłu dania za free nowej postaci... Exp i rank/ top15 został zresetowany. Mamy full mapek które dają możliwość b. szybkiego nabicia expa typu kz czy scouty. A więc expcie i nabijajcie rank :) I tak na naszym servie jest dobrze bo war3ft ma wbudowaną funkcje która automatycznie resetuje exp co 31dni. U nas ta funkcja jest wyłączona, a na większości innych serv nie ;-) Do turnieju został miech więc macie motywacje aby poćwiczyć i poexpić zarazem...
Pozdrawiam/ temat zamykam
H@ Street