PDA

Zobacz pełną wersję : Exp z nicku na nick

BeneNati
23-05-2009, 12:07
Witam.

Osoby zmieniające nick, muszą cały exp bić od nowa. Takie jest zarządzenie. Sam ostatnio gram na nowym nicku, i wszystko musze kulać od nowa.

I tu pojawia się moje pytanie, czy nie dało by się go przerzucić? Zakładając nowy temat na forum, ze zdjęciem z expem chyba nie powinno być problemów. Z tego co wiem takie jest zarządzenie Streeta, ale dla mnie muszę przyznać trochę niezrozumiałe. Czekam na wasze wypowiedzi, jak również na uzasadnienie Streeta.

Pozdrawiam,
BeneNati

tombcio
23-05-2009, 12:13
Dorzucam się do pytania

KaCzoR
23-05-2009, 12:15
Według mnie to jest bez sesu ... Bo w takim wypadku każdy zmieniał by nick z byle jakiego powodu i my (admini) niemielibyśmy czasu na grę bo odrazu po wejściu na serwer 5 osób zaczeło by przypominać o exp-ie i tak w kółko. Według mnie to nie jest dobry pomysł. Chyba że były by jakieś limity np. 1 zmiana nicku z przeniesieniem exp na 5 miechów albo cośw tym stylu.

BeneNati
23-05-2009, 13:17
No masz racje Kaczor, dobrze mówisz. Jak się dało zmieniać nicki, to było fajnie, no ale byli też złodzieje. A jakby jakiś admin widział że ktoś notorycznie zmienia to odmówić i koniec ;)

diLL
23-05-2009, 13:46
Zawsze są jakieś plusy i minusy pluginu . Tego ,że nie można zmieniać nicku jest "+" iż nie będzie złodziei ,a natomiast "-" gdyż się nie da zmienić nicku . Był już kiedyś taki temat m.in tutaj : http://www.forum.cs-portal.net/topics135/odzyskanie-expa-vt8026.htm

Miodzik tam napisał ,że nie będzie zwrotu XP z poprzedniego jego stanu .

BeneNati
23-05-2009, 14:05
Masz racje Dillu, tylko że to było po zmianie moda, i każdy stracił XP. Wyobraź sobie co by mieli zrobić admini, jakby tu nagle 200 osób chciało stary exp odzyskać.

Tu chodzi tylko o wybrane sprawy, i ja nie widzie osobiście żadnego probelmu.

Bez napinki :)

Street
23-05-2009, 14:25
Zwrotów nie ma...

Zamykam