PDA

Zobacz pełną wersję : [ban i skarga] Nister

Nister
21-05-2009, 20:13
Nick: Nister
Data: 21.05.2009r.
Opis: grałem an de_train i chyba of.Dalkan dał mi bana bo rasz zraszowałęm ale mi jescze dał i dał mi potem an 240 min powód odpocznij sobie rasz a pierwszy powód rasz jest to częściowo skarga bo niewyobrażam gdyby tacy wszyscy admini byli!!!
Ip: 88.199.98.70
mam nadzieję że się takie coś ponownie niezdaży

Mroziu^
21-05-2009, 20:36
Jak dostałeś bana to odczekaj grzecznie aż takowy minie a nie wchodzisz ponownie na serwer i denerwujesz admina.

KaCzoR
21-05-2009, 20:38
Nie rozumiem twojej skargi, napisz jeszcze 1 raz od początku z znakami interpunkcyjnymi i i postaraj się napisać to bardziej składnikowo ...

P.S. pisze sie nie_zdarzy a nie tak jak ty niezdaży :]

Dalkan
21-05-2009, 20:45
Dostałeś bana za rasz koniec kropka.
A poza tym ode mnie dostałeś bana raz

KnifeMan
21-05-2009, 20:56
Opis: grałem an de_train i chyba of.Dalkan dał mi bana bo rasz zraszowałęm ale mi jescze dał i dał mi potem an 240 min powód odpocznij sobie rasz a pierwszy powód rasz jest to częściowo skarga bo niewyobrażam gdyby tacy wszyscy admini byli!!!

Masz już u mnie wielki minus.. co za tupet składać skargę na kogoś kto wymierzył Ci słuszną karę za którą powinieneś dziękować i jeszcze wyobrażasz sobie że admini są inni... brak mi słów na tego gościa..

Scyzor
21-05-2009, 21:05
Nister powiem ci tyle naucz sie pisac.

jRK
21-05-2009, 21:21
Haha Nister. Pozdro xD

To server TP :)

Ale troche sie bym z tym nie zgodził ;)
Mój brat chciał pograc na War3 i grał ale po 10 minutach dostał bana bo raszował a do końca nie wie co to jest :D Moze wgralibyście linie raszu? ;)

Dalkan
21-05-2009, 21:25
jRK a na co komu granice raszu ? na Forum są pozaznaczane strefy na większości map granych na War3 . Nister a co do tego patrz kto dał Ci bana za pierwszym razem . To jest serwer TP i żadne przewinienia nie będą tolerowane . Chcesz raszować ? zapraszam na FFA tam za to bana nie dostaniesz. Jak będę miał okazje pogadam ze streetem o zaostrzeniu kar za rasz bo gw. mnie 30-120 minut to jest zbyt mało a jak ktoś sobie odpocznie 4 godzinki to może sie nauczy granic raszu.

diLL
21-05-2009, 21:32
Dalkan nie masz racji . Za zaostrzenie kar za rash stracimy tylko graczy i "szacunek" w śród nich . A co do granic rashu , radzę Ci Nister popatrz sobie na to , tutaj masz wszytko pokazane gdzie są granice rashu i jakie cele ma dana mapa : http://www.forum.cs-portal.net/topics133/strefy-raszu-serwera-cs-portalnetwar3ft-tp-vt8795.htm

Unbana nie dostaniesz, poczekasz sobie do jutra :-) .

/Close