Zobacz pełną wersję : [Porśba]Zmiana H@
Według mnie powinna być zmiana H@, gdyż teraźniejszy admin nic nie robi.
Na serwerze, ciągle są pustki, reklama mało daje, admini wogólę nie reklamują serwera, a H@ mało daję z siebie. Tyle odemnie, proszę tylko zmiencie go, dajcie na to miejsce kogoś ambitniejszego.
Jak najbardziej.. loreN tworzył tam mixy (od czasu do czasu widziałem serwer PW + 6 osób). Reklama była, mój nakład i całej reszty był także.. Serwerem powinien się zająć ktoś kto umie rozkręcić serwer.. Ktoś odpowiedni.. Mam swojego kandydata, lecz nie powiem kto nim jest, bo będzie afera.
Pozdrawiam, voL[t].
range[r]
21-05-2009, 15:59
rfs xDDD .. jesstem za
prawda były tam mixy pisałem z tym do rfs ale to juz dawno to odpisywał mi ze to nie moja sprawa i ze będą sobie tam grac mixy i h...
rfs xDDD .. jesstem za
Znasz mnie moja klusio.. xD
A co do Ciebie (shift) to co miałby z tym rfs zrobić? Zbiłby go czy cuś?
Nic by nie mógł, chyba że zgłosić.. Ale zgłoszenie to 1 pm do ex0n'a.
Pozdrawiam
KnifeMan
21-05-2009, 16:40
ehh.. po co od razu tak impulsywnie reagować i dawać temat.. ja słyszałem że loreN jest chory i leżał w szpitalu ale czy jeszcze leży to nie wiem..
zresztą zbliza sie koniec roku i tez trzeba o tym pamietac :)
infinite
21-05-2009, 16:53
ja proponuje zeby jakis myslacy czlowiek sie tym zajal:) i wszyscy steamowcy csp spotykali sie codziennie na serwie np. o 20:) pograc z godzinke na dobry poczatek, to by pomoglo rozkrecic serwer, do tego proponuje zoorganizowac turniej, moge sie tym zajac. pozwoli to rozkrecic serw, do tego za nagrody da sie adminow sloty, rezydentow:)
Najlepiej żeby ten serwer był bf2/tp ....
tombcio jak na razie trzeba rozkręcić serwer ,a potem działać z "modami" . Pisałem o tym wczoraj z ex0nem i powiedział ,że to dawanie modów nic nie daje dopóki serwer się nie rozkręci . Tak więc na razie zostaje standard . A co do loreN'a to też słyszałem ,że był/jest w szpitalu lecz do rozkręcenia serwera i reklamy trzeba zapału i chęci pracy :-) .
tombcio jak na razie trzeba rozkręcić serwer ,a potem działać z "modami" . Pisałem o tym wczoraj z ex0nem i powiedział ,że to dawanie modów nic nie daje dopóki serwer się nie rozkręci . Tak więc na razie zostaje standard . A co do loreN'a to też słyszałem ,że był/jest w szpitalu lecz do rozkręcenia serwera i reklamy trzeba zapału i chęci pracy :-) .
Ale jak rozkręcisz serwer bez moda, to ludzie będą chcieli grać bez moda, a jak jest już mod może nawet więcej osób będzie chciało grać.
I jeszcze może być FFA/BF2MOD+ dużo map niestandardowych i FastDL
Jak na razie jest TP :-) . Kiedyś serwer NonSteam/TP cieszył się dużą popularnością . Gracze jak widzą ludzi to wchodzą na serwer, a jak tutaj pustki stoją to nie ma do kogo wejść . Tak więc najpierw trzeba rozkręcić serwer , a potem pomyślimy o modzie . Osobiście mogę się zająć reklamą , czyli zrobić nową i ją bardziej urozmaicić :] .
Jak na razie jest TP :-) . Kiedyś serwer NonSteam/TP cieszył się dużą popularnością . Gracze jak widzą ludzi to wchodzą na serwer, a jak tutaj pustki stoją to nie ma do kogo wejść . Tak więc najpierw trzeba rozkręcić serwer , a potem pomyślimy o modzie . Osobiście mogę się zająć reklamą , czyli zrobić nową i ją bardziej urozmaicić :] .
Nie chcę się z tobą kłócić, ale przydała by się alternatywa jakaś od tp (steam tp i ns war3/tp). Jeden niech sobie będzie tp (war) a drugi ffa.
diLL, człowieku.. W dziale sprawy serwera bodajże masz topic loreN'a... Kiedy to było?
Że się brzydko wyrażę w CH*J temu..
m na prezydenta!!!
]diLL, człowieku.. W dziale sprawy serwera bodajże masz topic loreN'a... Kiedy to było?
Że się brzydko wyrażę w CH*J temu..
m na prezydenta!!!
Jak się nie mylę m ma własną sieć serwerów, więc nie może mieć adma ;x
A adminów też chmara na tym serwie
http://www.forum.cs-portal.net/topics155/lista-adminow-serwera-cs-portalnet-tp-steam-vt8736.htm
tombcio, to nie jest misq takie łatwe jak Ci się wydaje.
Ja uprzedziłem Baku o tym że mnie nie będzie bo wyobraż sobie że byłem w szpitalu ponieważ ciężko zachorowałem. A rozreklamowanie serwera nie jest takie proste.
Pzt teraz jest koniec roku i ludzie zaliczają oll i może nie mogą siedziec na serwerze tak jak to Jo ?
Ja sie staram wiedz o tym że się staram, a Ty zamiast prosic o zmiane H@ to pomugł byś mi zając się serwerem.
Tyle odemnie.
Narazie !
/close
edit by diLL : Rozumiem Cię loreN ,ale daj się wypowiedzieć jeszcze innym na ten temat. Może właśnie tutaj napiszą ,żeby Ci pomóc w rozkręceniu serwera.
dajcie Tombciowi h@, za to co zrobil dla tego forum to mu sie nalezy - i dam se leb uciac ze do wakacji ten serwer sie rozkerci tak ze bedzie nonstop full ;]
Nom, tombcio byłby dobrym h@, chociaż do czasu, aż loreN nie wróci. Jak on by nie chciał, to ja ew. mogę :-P.