Zobacz pełną wersję : [Ban] r2die
Nick : r2die
Data : 20.05.09
Opis : gram na de_dust2 i demko od infinite.
Ip : 79.185.109.105
demko (http://odsiebie.com/pokaz/2963188---c1c2.html)
infinite
20-05-2009, 18:55
wiesz demo zrobilem pewnie za pozno, ale jedna byla akcja perfidny skan przez cala runde:)
To poprostu zwykly skan lubie czasem sobie postrzelac w sciany, taki jestem..
UNBAN Please
infinite
20-05-2009, 19:04
po 2 w ogole ci nie schodzi celownik
a o ten scan chodzi mi ze chodziles cala runde myszka po scianie za dillem jak on po cichu szedl:)
Za 1 razem on biegl do bs'a bo czasu mu braklo i nie mow ze chicho szedl no moze dwa razy nacisnal shift a wtedy co go zeskanowalem nie patrzylem sie na niego bo jak sobie przypominam to wbilem na bs'a B i zobaczylem ze ktos strzela w trupie to zaczolem skanowac>.< .. Nie schodzi mi celownik? jakbym mial no recoil to by mi stal prosto i nie musialbym myszka na dol brac .;d
.maq miał tyle razy robione ss i demka. Na słowo mu nie wierzcie ale demko pokazuje to, co wszyscy widzą.. Czyli nic.
Dajcie mu unbana bo się za przeproszeniem zesra.
Pozdrawiam, voL[t].
KnifeMan
20-05-2009, 21:06
.maq miał tyle razy robione ss i demka. Na słowo mu nie wierzcie ale demko pokazuje to, co wszyscy widzą.. Czyli nic.
Nie Ty będziesz to oceniał -.- tylko admin który mu zrobił demko, H@ serwera albo Rada Adminów.. więc jeżeli nie masz nic więcej do powiedzenia w tym temacie to najlepiej zamilcz i pozwól adminom zdecydować co zrobią...
Nie Ty będziesz to oceniał -.- tylko admin który mu zrobił demko, H@ serwera albo Rada Adminów.. więc jeżeli nie masz nic więcej do powiedzenia w tym temacie to najlepiej zamilcz i pozwól adminom zdecydować co zrobią...
KnifeMan, Ty tym bardziej nie będziesz o tym decydował . Do wypowiedzenia się ma ma prawo każdy i do oceniania też - już do ex0n kiedyś napisał . Tak więc nie wprowadzaj innych w błąd . A co do .maq to już gra na serwie ,ale nie wiem czy dostał na to zgodę - Street wypowie się na temat dopiero wtedy, kiedy wróci z matury . Pozostaje tylko czekać.
/Close
Na tym demku również nic nadzwyczajnego... Unban