Zaloguj się

Zobacz pełną wersję : Nowy War3

Free[DoOm]
19-05-2009, 16:46
Kurde dajcie na server nowszy war3...lepszy jest :/

Zalety:
-Niektore um. roznych ras poprawione na inne(teraz nie bedzie trzesienia sie ekranu co jest bezsensowne tylko wywala w powietrze)
-Jak sie ma np. Niewidzialność na 3 poziomie i sie kupi plaszcz cienia jestesmy jeszcze bardziej niewidzialni
-Koszty sklepu

I jeszcze coś dodatkowe:
-Zablokowanie opcji kasowania XP(nie wiem czy to wprowadziliscie nie sprawdzalem)
-Reset XP i wprowadzenie wiekszej ilosci XP do wbicia nastepnego poziomu(np. na 1 poziom 400 XP na 2 800 XP itd.)
-Linia raszu/znaki.Linia nie musi odrzucac do tylu, ale zeby byla.Na innym War 3 byla ale nie odpychała do tyłu.I wiadomo gdzie mozna a gdzie nie
-Dajcie te sXe nie bedzie problemu z cheatami -.- jak admina nie ma to naprawde mozna dostac kur***cy.A tyle samo osob bedzie bo duzo osob ma teraz sXe

Mardog
19-05-2009, 17:21
No zalety są dobre i moim zdaniem powinna zostać wprowadzona, a jak już tak piszesz Free[DoOm] to pokaż jakie ma wady ta wersja :-)

Będzie + wprowadzenia nowej wersji bo i tak się przyda reset expa w końcu :P

Free[DoOm]
19-05-2009, 17:23
jedyna wada jest taka ze nie ma wad

KupsztalJeza
19-05-2009, 17:39
Dla mnie stary war3ft jest wystarczający, nie potrzebuje zadnych ulepszen :D

range[r]
19-05-2009, 17:43
ja wole ten nowy stary mi sie znudził

diLL
19-05-2009, 17:43
Popieram zdanie wyżej :] . Ja nie potrzebuje jakiś ulepszeń .

tombcio
19-05-2009, 18:31
]Kurde dajcie na server nowszy war3...lepszy jest :/

Zalety:
-Niektore um. roznych ras poprawione na inne(teraz nie bedzie trzesienia sie ekranu co jest bezsensowne tylko wywala w powietrze)
-Jak sie ma np. Niewidzialność na 3 poziomie i sie kupi plaszcz cienia jestesmy jeszcze bardziej niewidzialni
-Koszty sklepu

I jeszcze coś dodatkowe:
-Zablokowanie opcji kasowania XP(nie wiem czy to wprowadziliscie nie sprawdzalem)
-Reset XP i wprowadzenie wiekszej ilosci XP do wbicia nastepnego poziomu(np. na 1 poziom 400 XP na 2 800 XP itd.)
-Linia raszu/znaki.Linia nie musi odrzucac do tylu, ale zeby byla.Na innym War 3 byla ale nie odpychała do tyłu.I wiadomo gdzie mozna a gdzie nie
-Dajcie te sXe nie bedzie problemu z cheatami -.- jak admina nie ma to naprawde mozna dostac kur***cy.A tyle samo osob bedzie bo duzo osob ma teraz sXe
Boże ty wiesz co ty mówisz ??
1. Zaleta prawda to nowy wersja ale nie nowy war 3 ;x
2.To jest własnie dobrze i to chyba nie w nowym tylko w starym było ;x
3. To H@ może sobie ustawić więc nie ma o czym gadać
4. To może H@ ustawić
5.To też H@ może ustawić ale to bezsensu
Reszta to pluginy

PS Streetu możesz podać mi na pm swoje gg, bo mam sprawę.

KnifeMan
19-05-2009, 18:49
Taki temat już był i jestem podobnie jak wtedy na NIE!

Street
19-05-2009, 19:56
Nie będę wgrywać nowego war3 tylko z powodu iż jak kupisz płaszcz u humana to działa -.- to bezsens... Ten war3 jest dobry, wgram nowy to każdy z humanem będzie kampił po rogach zamiast wykonywać cele mapy.

baku
19-05-2009, 20:16
Ta wersja co jest na War3 jest najstabilniejsza a nowsza nie za bardzo ;)

Street
19-05-2009, 20:21
Czyli temat zakończony ;-)

Zamykam