Zobacz pełną wersję : Propozycja
A tu z mojej strony propozycja, żeby zorganizować jakiś turniej, żeby forum i server się rozruszał bo to może zachęci innych graczy to grania na tym portalu. To jest propozycja jak się nie podoba to nie musicie od razu wyśmiewać. Pozdrawiam Galardo ;P
Tego mi tutaj brakuje... Jakis nowosci... Ciągle to samo...
Oczywiście jestem na Tak. Serwer cieszy się dużą popularnością, no ale wiecie więcej graczy nie zaszkodzi :-)
Szczerze mówiąc myślałem, że będzie mniej na tak ;P
Oczywiście Tak czekalem na tekie cos !!
infinite
13-05-2009, 18:16
no ja jestem na tak, oczywiscie licze na 1vs 1:D
Ja Tak
To też popieram
MR.GIBON
13-05-2009, 18:31
TAK wreszcie była by jakaś odmiana :]
Licze na 2v2 ;-D :hihi:
Ja również jestem jak najbardziej za tylko są 2 problemy :
1. Jak z nagrodami, bo turniej bez nagród to nie turniej
2. Trzeba by ustalić zasady, wybrać sędziów, ustalić godz. itp. a z tym jest roboty ale napewno się uda :D
Tylko żeby Street się zgodził ...
Jestem na TAK musze to wygrac :D bede was jechal jak platki w mleku :D Ale nagrody ?? no i Streetu
KnifeMan
13-05-2009, 20:51
ehhh... mówiłem wam w szkole co i jak.. i że taki temat w tej chwili nic nie da. -.-
.. Wiecie czemu ten temat stoi?
http://www.forum.cs-portal.net/topics4/propozycja-zrobienia-ligi-ligi-2-vs-2-vt8118.htm
Bo chwilowo nie można zrobić turnieju a z jakiego powodu to już nie mnie pytajcie :?
Ale tak czy tak jestem na TAK.. i chciałbym spróbować to zorganizować ale trzeba czekać aż się wszystko wyjaśni i władze się zgodzą więc czekajcie aż się tu ktoś wypowie.. :PP
cos by sie przydalo ;] popieram ten pomysl ;] :hihi:
eheh jaka zgodność wszyscy na tak...
ale również pamiętajcie, że to nie tak łatwo zorganizować, prawdopodobnie będzie trzega troche poczekać ale napewno będzie warto
Wyjątkowo popieram tego Pana.
taaa jest to dobry pomysl.... proponuje zeby ludzie sie zglosili
a pozniej mozna zrobic losowanie io zagrac po 2
Najpierw trzeba ustalic termin serwer i wogole wszystko a potem mozna myslec nad reszta :?
korni007
16-05-2009, 20:54
Moim zdaniem fajny pomysł ale trzeba w to zaangażować dużo osób i poświęcić duzo czasu. Taki turniej przyciągnąl by duzo osób na war3 a kazdy wie ze troche malo nas jest na cs portalu.
Zgadzam sie oczywiscie chodz gram na War3 dopiero 2 dzień ;)
Musze sie "udomowic" i mozemy pograc cos :)
Kalasanty
18-05-2009, 20:17
Z miłą chęcią pomogę i dołączę do jakiegoś zgranego zespołu :-)
Turniej zorganizujemy w czerwcu... Teraz wiele osób podciąga oceny na koniec roku itd itp. Ja sam osobiście 21maja mam maturę ustną z niemca, 27maja z polskiego a 2giego czerwca egzamin na prawko. Sam nie mam czasu aby to ogarnąć. Więc turniej postaram się zrobić tak po 14czerwca (moje urodziny ^^) he :)
infinite
18-05-2009, 21:45
ja moge sedziowac i oczywiscie bede gral:D Ktos musi wygrac;p
Ktos musi wygrac;p
haha ;P ja też będę brał udział oczywiście i mogę sędziować jak nie będzie kto miał
KnifeMan
19-05-2009, 08:00
Wy sędziujcie a ja zgłaszam się do pomocy w organizowaniu :]
infinite
19-05-2009, 08:04
co do turnieju rozmawialem duzo z chetnymi osobami i proponuje 5vs5:)
Street ma rację.. Muszę poprawić matematykę, dopiero będę mógł pograć.. xD
przemo78
19-05-2009, 09:11
Ten turniej to dobry pomysł,można do tego dodać jakieś drobne nagrody.
KnifeMan
19-05-2009, 10:10
Infi zrobi się potem ankietę z różnymi opcjami po ilu gramy, każdy się dokładnie zastanowi i się zagłosuje. :p
Taaa.. tylko 3ba jakieś nagrody ogarnąć i w ogóle bo co to za turniej bez nagrodzenia wygranych =d Tylko co jak wygra admin ;D dam mu slota xP?
Street coś się wykmini ^^ . W końcu nie tylko dobra na serwerze możesz dać :-) . Jak wygra jakiś normalny gracz to możesz dać mu Admina 2 msc. , a jak wygra Admin to coś się wtedy wymyśli :-P .
Ja też zgłaszam się do sędziowania i gry :D tylko dobrze by było gdyby turniej rozpoczoł się po 19 czerwca bo wtedy koniec sql i wolności !
Taa... wygra nister to daleko nie zajedziemy xD Dobra koniec spamu, tematu jeszcze nie zamykam. Jak ktoś ma jakieś pomysły w związku z turniejem to pisać