Zobacz pełną wersję : Bugi
Ricardus
11-05-2009, 20:30
Otóż zauważyliśmy dzisiaj z dillem pare wkurzających bugów związanych z pluginem i mam nadzieję że street je szybko usunie
Bug:
1. Jest to winna pluginu reconnect ( zapisuje staty oraz kase. weszlem na mape dd i miałem staty 12/10 i 12k kasy )
Proponuje go usunąć bo psuję tylko atmosferę
2. Jest to pluglin związany z wybieranie jak długo ma być mapa (20 min. , 25 min. lub 30 min.)
Otóż raz na jakiś czas występuje bug i czas mapy ustawia sie na nieskończoność (brak limitu)
Spowodowane jest to tym jeżeli jest ankieta i nikt nie zagłosuje na długość mapy
To narazie wszystko z tego co zobaczyłem :-)
Plugin reconnectu ma taki być! Jakiś botek będzie miał staty 0/10 to wpisze reconnect i dalej ma takie. A nie, że wbije i 0/0 :-)
Ricardus
11-05-2009, 20:59
ale nie rozumiesz mardog ja wszedłem po ponad 3 godzinnej przerwie skończyłem grać na dd2002 a wszedłem na dd i miałem staty z tamtej mapy oraz kasę więc moim zdaniem należy go usunąć albo lepszy znaleźć
Popieram H1tm@n właśnie tak było . I to nie jedna osoba dzisiaj tak miała, np. Tombcio wchodzi pierwszy raz na serwer dzisiaj i już ma staty 12:5 jak i również infinite po paru mapach wchodzi i ma staty 3:13 , potem robi 2 recconenta i ma 0:3 ... Proszę o naprawieniu tego pluginu .
A co do drugiego to jest błąd pluginu . Jeżeli jakaś grupa graczy wybierze jednakowo 2 opcje to plugin nie wie co zrobić i daje No limit time . Rozmawiałem już ze Streetem i to naprawi .
Ricardus
11-05-2009, 21:25
Oto dowód wszedłem teraz na de_westwood i miałem staty z westwood jak dzisiaj grałem z infim
http://www.speedyshare.com/405151918.html
Nie wiem jak wstawić zdjęcie więc dałem link :-P
aa... to stod mi sie dzisiaj wzielo na dd staty 12/2 w 1 rundzie..
KnifeMan
11-05-2009, 22:07
Ktoś mi mówił że pojawiły mu się staty same z siebie 13:4
Tak KnifeMan to jest właśnie hmm... wada bądź jakieś unie doskonalenia w pluginie . Dlatego też trzeba temu zaradzić :] . Prosił bym teraz tylko o wypowiedź Streeta .
Jak to się mówi... nie bójta się...! Plugin z czasem mapy naprawie jeszcze dziś. Po prostu ma błąd w kodzie i jak 10osób wybierze czas mapy 20min i 10osób 25min to plugin ocipiał i walnął no time limit =d ale to naprawię. Wczoraj byłem zajęty i nie miałem czasu pomyśleć nad tym reconnect. Ale dziś, zaraz, za momencik dołożę wszelkich starań aby to działało jak należy ;-) oczywiście pluginu nie wyłączę :p za bardzo go lubię :-D
Edit:
Dobra plugin z timelimitvote (czas mapy) został naprawiony... gdy będzie remis w glosowaniu pojawi się stosowana informacja i czas zostanie automatycznie ustawiony na 20min.